Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Да не ги навредуваме(и генерализираме) цела фела, меѓу кои добар дел се хумани луѓе кои даваат се од себе за доброто на пациентите, и при тоа зимаат мизерни плати. Вклучително и сестрите и болничарите!

Овие ваквите се проблем што го рушат угледот!
Партиски пацови, генерациски наследници на позиции на медицински, корумпирани и бездушни гадови! Ете види само на онкологија што правеле тие бездушници! Левел Др.Менгеле!

Се додека самите не го исчистиме системов од овакви гадови, ќе страдаме сите!

Screenshot_2025-10-11-15-39-33-442_com.facebook.katana-edit.jpg

Слободно ти не генерализирај додека они разгледуваат дали снимен уживател треба да продолжи со работа со пациенти.

сега ште се правда, ама имавме подршка од надвор, битно е блгарчета да влезат во устав :cool:

Никој не го земаше ликов „за сериозно„ кога беше на функција...не ми е јасно кој „уопште„ го прашува за било што.

Screenshot 10-11-2025 16.23.20.pngScreenshot 10-11-2025 16.19.42.pngScreenshot 10-11-2025 16.18.50.pngScreenshot 10-11-2025 16.22.17.png

... интересни детали кои ми падна од прва во гледањето на видеото на актуелниот доктор Игор Кузмановски (Директор на Клиника за неврологија Скопје), се двете прекрстени женски нозе со темно виолетов лак (дефинитивно омилен кај младите) во црни шорцеви, највероватно дупло помлада од него, која е авторка на снимката, сопруга не верувам да е ептен девојачки нозе без вени ова она што укажува на можеби жена на негова возраст, па колку и да сака да се одмаздува за нешто, ова е Х младо женско, која без да знае докторот кој се правел фраер пред неа демек бил фенси со кокаин, ова го снимала скришум (прстот го држела да не се примети ајфон камерата, а бил снимен и нејзиниот прст) чија снимка се пушта сега, недела пред избори ( затоа што дотичните се со шорцеви што укажува дека ова се малку постари снимки кога било потопло да речеме август или септември, а се чекало погодно време да се пушти во етерот, ете недела пред избори).

Screenshot 10-11-2025 17.29.37.jpg

...снимката од женската (дефинитивно девојка) која можеби некој му ја наместил преку ноќ , а овој неизживеан наседнал, можеби, ова е моја претпоставка, ја злоупотребила видео снимката и дебело највероватно ја продала, односно можеби била однапред платена да го наведе докторот и да сними за да удри индиректно на ВМРО ДПМНЕ т.е. Х.Мицковски, баш ме интересира која е таа особа, може да добие друга разрешница случајот, а и постелнината покрај докторот , а и испод нејзини нозе, укажува богами дека не се во домашна атмосфера, според моја логика тој стан бил сигурно изнајмен и некоја фуфа која го заебала докторот за цел живот не само во професионален план туку и во фамилијарен план кој знае што проблеми ќе има со сопругата за да докаже не само кокаин конзумирање туку и швалерацијата која може нејзе и' е преставено како ноќно дежурство на работа на клиника, ете ова би било мој филм за случката!

Screenshot 10-11-2025 17.47.29.jpg Screenshot 10-11-2025 17.45.34.jpg

...случката со видео снимката според часовникот била околу 22:45 ч и прстот на женската која внимателно го поставувала пред камерата демек читала од ајфонот, а не дека снимала видео, а докторов у хај фај позиција ништо не се сомневал што му се спрема, баш како на филм!

Дајте ја женската да видиме која е што е, ако е членка на СДСМ или платена млада градска фуфица за местење на наивниот кокаин конзумер точно временски наменски недела пред избори индиректно да се удри Х.Мицковски и ВМРО ДПМНЕ, тука нема што веќе да мудруваме!

Последно уредено:
Прегледај го приврзокот 457898Прегледај го приврзокот 457899Прегледај го приврзокот 457900Прегледај го приврзокот 457903

... интересни детали кои ми падна од прва во гледањето на видеото на актуелниот доктор Игор Кузмановски (Директор на Клиника за неврологија Скопје), се двете прекрстени женски нозе со темно лилав лак во црни шорцеви, највероватно дупло помлада од него, која е авторка на снимката, сопруга не верувам да е ептен девојачки нозе без вени ова она што укажува на можеби жена на негова возраст, па колку и да сака да се одмаздува за нешто, ова е Х младо женско, која без да знае докторот кој се правел фраер пред неа демек е фенси со кокаин, ова го снимала скришум (прстот го држела да не се примети ајфон камерата, а е снимен и нејзиниот прст) чија снимка се пушта недела пред избори.

Прегледај го приврзокот 457904

...снимката од женската (дефинитивно девојка) која можеби некој му ја наместил преку ноќ , а овој неизживеан наседнал, можеби, ова е моја претпоставка, ја злоупотребила видео снимката и дебело највероватно ја продала, односно можеби била однапред платена да го наведе докторот и да сними за да удри индиректно на ВМРО ДПМНЕ т.е. Х.Мицковски, баш ме интересира која е таа особа, може да добие друга разрешница случајот, а и постелнината покрај докторот , а и испод нејзини нозе, укажува богами дека не се во домашна атмосфера, според моја логика тој стан бил сигурно изнајмен и некоја фуфа која го заебала докторот за цел живот не само во професионален план туку и во фамилијарен план кој знае што проблеми ќе има со сопругата за да докаже не само кокаин конзумирање туку и швалерацијата која може нејзе и' е преставено како ноќно дежурство на работа на клиника, ете ова би било мој филм за случката!

Дајте ја женската да видиме која е што е, ако е членка на СДСМ или платена градска фуфа за местење на наивниот кокаин конзумер, тука нема што веќе да мудруваме!
А шо мења за шупакот кој тоа го снимил? Демек ако од СДСМ му пратиле некоја тогаш он не е виновен и е за греота оти и жена му ке го остави а ке се наруши и рејтингот на Мицко, а ако некоја рандом швалерка го снимила тогаш е крив ама пак е за греота оти жена му ке го остави? Не ти ја разбирам поентата. Он е ист, наркоман, дали го снимиле дилери на кој им дужи, дали политички опоненти, дали швалерка која ја лажел дека ке се разведе, дали рандом фуфа го снимила за пари... он е пак тој, и здравството ни е пак тоа.

Последно уредено:
А шо мења за шупакот кој тоа го снимил? Демек ако од СДСМ му пратиле некоја тогаш он не е виновен и е за греота оти и жена му ке го остави а ке се наруши и рејтингот на Мицко, а ако некоја рандом швалерка го снимила тогаш е крив ама пак е за греота оти жена му ке го остави? Не ти ја разбирам поентата. Он е ист, наркоман, дали го снимиле дилери на кој им служи, дали политички опоненти, дали швалерка која ја лажел дека ке се разведе, дали рандом фуфа го снимила за пари... он е пак тој, и здравството но е пак тоа.
...швалерка не може да му биде, премногу е млада според нозете, ова е еднократна намешталка и тоа не е од сега снимката, по кратки ракави и шорцеви малку е ладно сега така да се седи, плус не се дома, ова е изнајмен стан, човек што според физиономија ми изгледа како смотанко, ама највероватно арогантен најчесто се такви докторите на функција наседнал на крцкалче, како ги нарекувате вие младиве, ова нема више од 20 години, а тоа како зборува и се ниша не ми изгледа за редовен конзумер на кокаин, ама ете пуста желба за фалење може го натера да падне толку ниско и дополнително негова возраст е во ,,андропауза“ што свешто се случува во однесувањето, затоа ќе си ги сноси последиците, ама треба да ја тераат до крај - која е женската, затоа што ова е политички намерно монтирано да излезе во етерот, да сум јас Х.Мицковски ќе ја терам до крај приказнава, затоа што утре секому може да му се случи вакви невкусни намешталки, па треба да размисли и тој/таа што снима вакви копромитирачки материјали дека можат и кривично да одговараат!!!

Последно уредено:
...швалерка не може да му биде, премногу е млада според нозете, ова е еднократна намешталка и тоа не е од сега снимката, по кратки ракави и шорцеви малку е ладно сега така да се седи, плус не се дома, ова е изнајмен стан, човек што според физиономија ми изгледа како смотанко, ама највероватно арогантен најчесто се такви докторите на функција наседнал на крцкалче, како ги нарекувате вие младиве, ова нема више од 20 години, а тоа како зборува и се ниша не ми изгледа за редовен конзумер на кокаин, ама ете пуста желба за фалење може го натера да падне толку ниско и дополнително негова возраст е во ,,андропауза“ што свешто се случува во однесувањето, затоа ќе си ги сноси последиците, ама треба да ја тераат до крај - која е женската, затоа што ова е политички намерно монтирано да излезе во етерот, да сум јас Х.Мицковски ќе ја терам до крај приказнава, затоа што утре секому може да му се случи вакви невкусни намешталки, па треба да размисли и тој/таа што снима вакви копромитирачки материјали дека можат и кривично да одговараат!!!

Нема Мицко што да брани шмркачи.

Пред околу 75 години, Ранковиќ користејќи ја УДБА, вршел терор врз македонците во околината на манастирот Прохор Пчињски за да се изјаснат срби и тој регион да потпадне под Србија...Но и поред изјаснувањата, требало македонски политичар (председател на собрание ?) да потпише согласност Србија да ја земе таа територија...потпишал политичарот Арсов...тој покасно се Самоубил, наводно поради болест, но болеста најверојатно настанала од психолошки товар кој го трпел со години...
Ранкович ја подзачистил Македонија од Турци и Шошони.Ги праќал во Турција.Ама затоа Б.Ц го надополна бројот со увоз на Качаци од Косово! Многу сме толерантен народ и брзо забораваме.

Тоа што е во домашна атмосфера дур влече а овој го снима за после да го направи гомно пред јавноста доволно покажува колку верба треба да се има во луѓето генерално.
Не е ова видео направено од некој што го видел вчера, мора да се долго време пријатели за вака да се шмрка на раат во домашна атмосфера и вакви муабети да се праат.
Он што влече си е негово, тоа што е директор е друго ама ова гомново што за ситни пари му го уништил животот е за мене најголемиот проблем во ситуацијава. Дното на општеството.

А докторов се гледа мераклија, како искусно го дроби белото, како ги реди линиите...
Доктор НЕВРОЛОГ на работа, нашрмкан не ти е опасно? А не дај Боже невроХИРУРГ да е.

Ранкович ја подзачистил Македонија од Турци и Шошони.Ги праќал во Турција.Ама затоа Б.Ц го надополна бројот со увоз на Качаци од Косово! Многу сме толерантен народ и брзо забораваме.
Алал нека му е на Ранковиќ, сигурно многу добро и мислел на Македонија!

Алал нека му е на генерал Ранковиќ, сигурно многу добро и мислел на Македонија!
Не знам шо и мислел на Македонија ама факт е дека ги селел. За разлика од Б.Ц кој за глас повеќе ни ја запечати судбината.Ама битно лапа пензија од државава пошто многу се покажа пустиот.

Како беше Биџи?
Сечени, лепени, монтирани?

Од кај ли ми е ова познато...хммм

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Може е монтирано или со сила го имаат натерано да се дрогира. Он не е наркоман, туку овие злобните од СДСМ му пуштиле некое младо пиче и овој од немајкаде се дрогира и тоа очигледно му е прв пат. Не е крив он шо се дрогира, крив е тој што го снимил и објавил. Ај кажи како ке го ,,наместеле,, ако не се дрогирал? Како ке го наместеле Павле ако не се дрогирал? Како ке го наместеле тој што му беше на Фрчкоски ако не се дрогирал? И сега не се криви они, крив е тој што објавил... Не те разбирам, навистина чудно звучиш. Еве нека ја тераат до крај, и еве нека на крај излезе дека СДСМ му ја пуштиле таа путката и го снимила. Шо менува тоа? Еве и самиот кажува дека таа снимка е од поодамна, пред и да биде директор на клиника, и шо менува тоа?

Алал нека му е на Ранковиќ, сигурно многу добро и мислел на Македонија!
Сигурно повеќе од тие што ја делеа меѓу себе.

@bijons ај не се брукај и излези од партиското трло, и да е комуњарка е небитно.

што е важно која е фуфата?Може дилерот ја пратил како плус слаткиш.Тој(докторот) нај убаво ја знае која е.Вака или така го сЈебала у срж а и онака самиот се сЈебал.

што е важно која е фуфата?Може дилерот ја пратил како плус слаткиш.Тој(докторот) нај убаво ја знае која е.Вака или така го сЈебала у срж а и онака самиот се сЈебал.
Она ја има продадено снимката за кеш на опозицијата или новинар гарант, и така и треба, тешко време дојде, треба пари.
Автоматски споено мислење:

Господе боже, а ти што мислиш од кога беа бомбите на Заев кога ги пушташе? Од минатиот ден? Вакви работи секогаш се пуштаат пред избори, така било и ќе биде, сигурно е и рекетиран, и така и му треба.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom