ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Убава идеја за маици со ретро мотиви од историјата на клубот и групата, соодветно за јубилеј. Изведбата за жал - не баш... Сомнителен е фонтот, со малите ракописни "п" и"т" несвојствени за македонската ракописна кирилица. Кратенката Фк пред имињата на клубовите е со втора мала буква, мало "к"... Зошто, побогу? Најмногу боде очи "куп е наш", вака нечленувано звучи како лош превод од српски. Морало "купот е наш" или макар "купо", малку локалпатриотски, во духот на битолскиот дијалект. Некој ќе рече дека го тупам за ситници, ама и не се баш ситници.
Идејата супер, изведбата крш.
Тотално препуштено на ChatGPT.
Куп е наш, целосен промашај, не знам како може некој ваква утка да направи. Никако не можеш да формираш реченица на македонски на овој начин.
ФК Југомагнат, ар ју факинг кидинг ми :D
Слога Југомагнат или Слога, никогаш никој не ги нарекол Југомагнат.

Идејата е стварно одлична но со оригинални слики наместо"chat gbt" би биле одлични, со мала мајсторија на некој дизајнер и перверзно добри. Исто така и квалитетот на маиците ми изгледа
сумњиво, иако можеби така делува на сликата, се оградувам од тврдење. Кога се работи за изработка, дизајн, идеја и квалитет на маици Комити во моментов кај нас се многу далеку понапред од сите иако за пофалба е што се повеќе групи посветуваат внимание на изработка на уникатни и квалитетни решенија на маица и останати реквизити.

... остај AI дизајнот и бугарскиот фонт со српски слогани...од толкавата "богата" историја да правиш маички од најзначајните моменти на клубот а тоа да е куп со слога и искра ....:popce:

... остај AI дизајнот и бугарскиот фонт со српски слогани...од толкавата "богата" историја да правиш маички од најзначајните моменти на клубот а тоа да е куп со слога и искра ....:popce:
ke dodajme i so bujar samo izrazi ti zelba

Нова колекција маици - ,,ВРЕМЕПЛОВ” ☘️

- ,,85та започна 25.09.1985” историското гостување против Партизан од Бјеловар и почеток на една приказна која трае 40 години.

- ,,Фк Пелистер - Фк Вардар. Ко ја турнавме оградата 13.06.1993” еден настан кој се запечати во историјата на Чкембари и на целокупната Мак Тифо сцена. Ние сме будали не викат Чкембари.

- ,,Фк Југомагнат - Фк Пелистер. Куп е наш! 24.05.2001” првиот трофеј на Фк Пелистер во Купот на Македонија и едно легендарно гостување на Чкембари во време на воена состојба во Македонија, за кое беше направено и покривно знаме со крст за сите оние кој го положија животот за Македонија.

- ,,Фк Пелистер - Фк Шкендија. Куп е наш! 17.05.2017” По цели 16 години го добивме и вториот трофеј во Купот на Македонија.

Маиците ќе можи да ги купите недела 12.10, на утакмицата со Динамо Букурешт, каде ќе биде поставен штандот со реквизити, на кој ќе има и шалој, капи, чантиња…

Прегледај го приврзокот 457766
Прегледај го приврзокот 457767
Прегледај го приврзокот 457768
Можеме да збориме за милион детали, ама маициве ви се одлични. Кај нас последниве години водството е на европско ниво, па се разгаливме и почнавме да се курчиме.

Уште моментот кога се крена "паркето" со Лемго и тоа е тоа,цела историја во 5 маички.
Искрено мене најпоќе ме бендиса вашиот дизајн на дресот со грбот на министерство… се немате изјаснето како ви се допаѓа !? Како овци на пурамен многу за право си земате
:pusigo:

неспособни сте сами да реализирате идеја , среќа па постои chatgpt инаку којзнае какви ке беа некој од вас да ги правеше на програм

Искрено мене најпоќе ме бендиса вашиот дизајн на дресот со грбот на министерство… се немате изјаснето како ви се допаѓа !? Како овци на пурамен многу за право си земате
:pusigo:
Замисли на дрес имаат амблем на министерство и си ќутат, а од друга страна кога некое дете ке запали бакља на митинг или пред некој штаб први се тука да осудуваат. МИЗЕРИЈА

неспособни сте сами да реализирате идеја , среќа па постои chatgpt инаку којзнае какви ке беа некој од вас да ги правеше на програм
posto vie ste najsposobni ke glasate za bujar mizerijo edna od 30 mislenja 25 za ckembari i za bt ti se izbrisi go profilo

Замисли на дрес имаат амблем на министерство и си ќутат, а од друга страна кога некое дете ке запали бакља на митинг или пред некој штаб први се тука да осудуваат. МИЗЕРИЈА
Другар јас убаво прашав ама не добив одговор ... Значи давате на деца групни маици или ?

18.10 Куманово - Вардар ке има ли гостински навивачи? Предобро би било доколку има 2 навивачки групи на оваа утакмица плус во реновирана сала мислам дека ке грми

Другар јас убаво прашав ама не добив одговор ... Значи давате на деца групни маици или ?
Не знам како даваат маици не сум јас во групата, јас само ги гледам од страна работите и давам реални коментари.

18.10 Куманово - Вардар ке има ли гостински навивачи? Предобро би било доколку има 2 навивачки групи на оваа утакмица плус во реновирана сала мислам дека ке грми
Па изволте, нека дојдев, услови има ама не ги е интересно, навивав само у плеј оф и на пелистер само

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom