ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Па пред еден месец ни со прва не ја добивме Војводина
Пријатеска утакмица, 8 гола водевме на 15мин до крај не стигнаа,да беше некоја битна утакмица од европско натпреварувањето 10 ќе ги добиевме.

Пријатеска утакмица, 8 гола водевме на 15мин до крај не стигнаа,да беше некоја битна утакмица од европско натпреварувањето 10 ќе ги добиевме.
И поише...

Не е ова Вардар од времето на Самсоненко, полека малку. Еве сега почнува и Европа па ќе видиме до каде сме. Лани колку што памтам ние група не поминавме за разлика од нив (мислам на Војводина во случајов,а и Партизан ќе играше финале на Европски куп да не беше заебанцијата со ЕХФ и Грците)

Дечко јас колку што имам дупено ти барем 1% да имаш,цел живот среќен и насмеан ќе се шеташ.
Штом шиповите ти удираат лајкови на тоа што го имаш пишано, а ги исчистив сите од темата освен дечкото што плачеше кај шефот тоа е друга работа.
Наздравје кафе.
Пошто си најголем дупач у Скопје и пошироко,симни ја замислената униформа на џандар на форумов и иди дупи и олабави,не ме цитирај повеќе.За се друго пиши ми у пп или ако доаѓаш на трибина побарај ме.

Нема врска деца и жени, самата помисла да фрлаш бакла натака е дебилна, што сеа секоја утакмица ако има провокатори до вашиот коп ќе фрлате со бакли? Дерби е, секако дека ќе те провоцира секој еден во салата, ама ако се испичивте до толку што мора да палите бакли, што да речам…

1. Девојче пцуи Чкембарче
1759418046437.png

2.На Чкембарче му се повредуваат чувствата, па возвраќа со бакља
1759418099658.png

Но.1 тифо во Македонија, Битолски бон тон. Треба да ве изолираме во селото као што се изолирани севернокорејците, секако таму може на раат да се чукате во гради дека сте најјаки, најбесни, најсве, без да ви јадат гомна. Во очите на сите други, сте само една очајна и комична „навивачка“ група која најчесто се мачи да наполни еден автобус.

На видеово се гледа убаво дечкото што ја фрла баклата нит испровоциран нит примети некој, покажуваше прво накај Комити отиде во гужвата и одма ја фрли. Според мене тоа е мислено уте во автобус дур сте иделе накај Скопје. Браво мажишта.

Ако не стават забрана, прво е фудбалот и уште од сега направите притисок да биде било кој ден од викенд за поголема посетеност од двете страни.
Да клавам
Прегледај го приврзокот 457285

Да не биде после само Вардар бил вмровски клуб
Марче не се прај луд ко неси едно е финансирање од самата општина а сосема друго е финансирање од државата, замисли утре Дехари станва министер за спорт и на дресот на Искра залепи државен грб министерство за спорт на рсм

Да клавам

Марче не се прај луд ко неси едно е финансирање од самата општина а сосема друго е финансирање од државата, замисли утре Дехари станва министер за спорт и на дресот на Искра залепи државен грб министерство за спорт на рсм
Заокружи 9 :D
Коментарот не ми беше за спонзорството, туку за рекламата налик на нашата од време на Самс.

Заокружи 9 :D
Коментарот не ми беше за спонзорството, туку за рекламата налик на нашата од време на Самс.
Јебига политичарите осет немат, таква ни е државата си терат кампањи, дај боже Орце да направи структура и да го превземи клубот градот со уште некој спонзор одколку да ја гледаме ова лакрдија со државни пари, кој на крајот и сам знајш дека Вардар и навивачите ќе ја плаќат.

Да клавам

Ама затоа проблем е кога Орце ќе го направи истото…
Автоматски споено мислење:

Јебига политичарите осет немат, таква ни е државата си терат кампањи, дај боже Орце да направи структура и да го превземи клубот градот со уште некој спонзор одколку да ја гледаме ова лакрдија со државни пари, кој на крајот и сам знајш дека Вардар и навивачите ќе ја плаќат.
Секогаш и секаде е така, немој да мислиш дека кај вас поразлично ќе заврши приказната, секаде е прашање на време само: 1, 3, 5 години итн.

Rajo - Shkendija 2-0

FB_IMG_1759430693310.jpg

Последно уредено од модератор:
Уште не ви стана јасно дека во темава за убици нема место и не сте добредојдени,извештаи и слики можете на ваши форуми да си ставате.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom