Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Палестина е признаена од над 140 држави во светот.
Според тебе и тие се Лефица!

Да де многу подобро е да се застане зад цинистички режим кј врши геноцид ;)
Терористички организации ти сметат, а геноцидни творби ти сметат или не?
Заглавени сте во комунистичкиот филм, ако не си со нас си против нас, а јас одбивам да учествувам во тоа. И ако веќе сакаш да знаеш, и ако ме прашуваш, да палестинскиот народ(хамаз) си го заслужи тоа што му се дешава моментално, и да ако може и двете страни да изгубат би бил најсреќен.

Заглавени сте во комунистичкиот филм, ако не си со нас си против нас, а јас одбивам да учествувам во тоа. И ако веќе сакаш да знаеш, и ако ме прашуваш, да палестинскиот народ(хамаз) си го заслужи тоа што му се дешава моментално, и да ако може и двете страни да изгубат би бил најсреќен.

Израел е главна причина за радикализација и ширење на Хамас, да има држава одамна ќе немаа овие толкава популарност. Вака кога ИДФ ќе ти ја погоди зградата ти го убие или инвалидизира пола семејство што ти останува освен да се приклучиш на Хамас ?

Со З треба на Македонски - Хамаз.
С преминува во З
Точно. И Лос Анџелес треба да е Лос Анџелез. И Македонски исто така се пишува со голема буква, браво, еден од ретките што го знае тоа правописно правило.

Че га пуца бе...:eek:
Опасен е командант Филџани.
„Aко има второ полувреме од 2001 година Албанците нема да изгубат“, вели Адеми од ДУИ
Само малку жена му го тепа, инаку јак е на јазик.

Опасен е командант Филџани.
„Aко има второ полувреме од 2001 година Албанците нема да изгубат“, вели Адеми од ДУИ
Само малку жена му го тепа, инаку јак е на јазик.

А тоа „филџани„ му е уметнички псевдоним или скоро заработен атрибут (од фрлање кафе-шолји, т.е. филџани по пратеници)?...:unsure:

Ако ви е до сеирење бујрум фаците од Единствена Македонија. Колку повеќе скролате толку поинтересно станува. Кој е вашиот фаворит?

А тоа „филџани„ му е уметнички псевдоним или скоро заработен атрибут (од фрлање кафе-шолји, т.е. филџани по пратеници)?...:unsure:
Одамна жена му го мава со филџани, не е од скоро.
Автоматски споено мислење:

Ако ви е до сеирење бујрум фаците од Единствена Македонија. Колку повеќе скролате толку поинтересно станува. Кој е вашиот фаворит?

Овие не фрлаат филџани гледаат во иднината на кафето. Особено таа Цеца.

Не ни доаѓа умот, вакви дувла траба да се забранат. Ке направат некое срање како оние десна, иста матрица се....

Не ни доаѓа умот, вакви дувла траба да се забранат. Ке направат некое срање како оние десна, иста матрица се....
Наши се колку што десна беше наша...
И овие од Ванчо Михајлов клубот одеа на гробот на Тодор Александров во Пиринска Македонија го ставаат знамето од Кутлеш, сега нешто читале и Софиско станче во поштенско сандаче.
Сите Палевци беа србомани и имаа нешто српско во поколение.

Ова презиме „Димишковски„ од К. Вода...од кај ли ми е познато?....:unsure:

IMG_5171.jpeg

Ко излезен од Ко То Тамо Пјева.

IMG_5172.jpeg

Стојна Димитровска Боотх (?). Успешен и страстен дегустатор на шеќерни производи. Државата ќе ја врати, кога ќе ослабни.

IMG_5173.jpeg

Професионален шетач по еднодневни екскурзии. Типичен патник во автобус на плус 40 на пат кон Неа Флогита. Наочара од локалел пазар, за 150.

IMG_5174.jpeg

Умрена пред две години, нема кој да и каже. Сликата од некролог ја користат и за изборна кампања.

Ова презиме „Димишковски„ од К. Вода...од кај ли ми е познато?....:unsure:
Димишковски се богата фамилија, доктори, адвокати, работници...скиро сите ниви во К.В беа нивни.
Така се збогатија, згради никнаа на нивни парцели.

Димишковски се богата фамилија, доктори, адвокати, работници...скиро сите ниви во К.В беа нивни.
Така се збогатија, згради никнаа на нивни парцели.

Точно!

Знам за кои ликови се работи...еден од нив лично го знам. И со тоа имам причина повеќе ради која не би го гласал, иако не се кандидира во општината во која живеам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom