Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Навивање ТОП, иако пред два дена некој пишуваше слаб интерес имало, се знае дека на 3-4 часа пред утакмица се зема останати карти.

Pa pisev vcera deka sekogas poslednite den/dva najmnogu se prodavat kartite.Se znaese deka ke se rasprodaj Ledena arena po pobedata vo super kupot.
Odbranate e koska,a toa go pokaza I podatokot deka Abutovic ne vleze ni sekunda.

Pa pisev vcera deka sekogas poslednite den/dva najmnogu se prodavat kartite.Se znaese deka ke se rasprodaj Ledena arena po pobedata vo super kupot.
Odbranate e koska,a toa go pokaza I podatokot deka Abutovic ne vleze ni sekunda.
Vcera ne bese Ledena jajcata ni se svarija vnatre pekol vo sekoja smisla na zborot :ROFLMAO:

Манасков 8 комада :bravobe: , сеуште е најдобро лево крило во Македонија, какви Атанасиевиќи, какви Џоновци, тешко некој во блиска иднина да ја достигне неговата класа.
Многу паметен потег направи Пелистер што го ангажираше, беше отпишан, а сега ја потврдува неговата класа на најдобар можен начин.
После овие настапи, очекувам негов камбек во репрезентацијата.

Abe kakvi atanasievikji ne prajte majtap gi drzi nekoj vo klubo, ovie igraci se za vo tineh prolet. Realno da prajme muabet decata neznat pravila na igra, potezi amaterski kako konji samo znat da trcat. Neka mi kazi nekoj dali imat izgradeno shut prvo pravilen shut, neznat da sutkat od ramo frlat. Timska igra popara, 2 akci nemozat da zapamtat. Nemam nisto protiv, tuku ovie igraci ne se za vo tim vo LS ako imame golemi celi, ako barame samo domasna titula neka sedat.

Za borbenosta i odbranata sekoja mu cest nema zbor.

Abe kakvi atanasievikji ne prajte majtap gi drzi nekoj vo klubo, ovie igraci se za vo tineh prolet. Realno da prajme muabet decata neznat pravila na igra, potezi amaterski kako konji samo znat da trcat. Neka mi kazi nekoj dali imat izgradeno shut prvo pravilen shut, neznat da sutkat od ramo frlat. Timska igra popara, 2 akci nemozat da zapamtat. Nemam nisto protiv, tuku ovie igraci ne se za vo tim vo LS ako imame golemi celi, ako barame samo domasna titula neka sedat.
pavle se izdelka tro igra solidna odbrana ama to so vikas nema mozok i mozi da ti poseri utakmica vo klucen moment da ja akni od 10 metra nebare gidsel e...
petar samo brz so e drugo nisto ama bas nisto

FB_IMG_1757614304264.jpg

Кај мекушите во Расадник можи ќе е погласно :pos:
Уште еднаш докажавме дека сме најдобра ракометна публика во СВЕТОТ, дури ЕХФ се поклона пред вулканот како неколку пати до сега....
Пофалби има од цел свет, за критики мекушите од глаучка не ги маваме, нека :drk:

Прегледај го приврзокот 455709

Кај мекушите во Расадник можи ќе е погласно :pos:
Уште еднаш докажавме дека сме најдобра ракометна публика во СВЕТОТ, дури ЕХФ се поклона пред вулканот како неколку пати до сега....
Пофалби има од цел свет, за критики мекушите од глаучка не ги маваме, нека :drk:
Го гледав натпреварот на арена, коментаторот се восхитуваше цело време и ја изнафали публиката, и со право, никаде нема ваква атмосфера во ракомет.

Нинџата ја обнови повредата на задната ложа, без него одреден период ќе сме! ШТЕТА!
Руптурата е парцијална, то е големо олеснување, не би требало да го нема долго. Веќе од вчера е на терапија во Белград.
Ќе го нема за со ПСЖ. Големи се шансите да биди тука за со Гудме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom