Политички случувања во САД: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Дали санкциите на администрацијата на Џо Бајден, кон Русија, вродуваат со плод?

• Вкупно гласачи
    48
  • Гласањето е завршено на .
и јас би рекол дека не делува дека е нарачка нечива. Овие ментални особи што се непредвидливи, клукаат тоа естрогени и стануваат вакви. Гледав интервјуа по кампусите и тоа не делува дека се нормални луѓе повеќето. Тоа треба рез некој и средување на факултетите од ова нешто. Не знам Чарли Кирк со кој памет влегол таму дебати да тера.

Муслиманската пропаганда што ја тегалиш. Дека евреите се злото на светот, дека се од нив излегувало итн.

Ментално ретардирана транџа најверојатно го уби, не зе џуз.

Ахам да, продолжи со муслиманска пропаганда. Кога ќе ги истребат евреите, христијаните се следни.
Evreite ne gi istrebile u 45 koga gi stavale u gasna komora za po 3 godini drzava da si napravat neli a ne pak sega koa ne da dmraat so svetot bukvalno site sme im piuni. Muslimanite vo momentov ja igraat ulogata na onie caci od srbija i se nisto poveke, oni ustvari i sekogas bile toa ama dobro im koristat na Evreite.

Evreite ne gi istrebile u 45 koga gi stavale u gasna komora za po 3 godini drzava da si napravat neli a ne pak sega koa ne da dmraat so svetot bukvalno site sme im piuni. Muslimanite vo momentov ja igraat ulogata na onie caci od srbija i se nisto poveke, oni ustvari i sekogas bile toa ama dobro im koristat na Evreite.
Немало гасни комори ниту биле гасифицирани со дрвени врати кај шо зад гасната комора има базен. Да беа гасифицирани „6 милиони“ евреи досега немаше толку влијание да имаа. Вкупно 271 илјади умреле. Евреите се убивани од страна на Тарас Буљба, Римјаните, Шпанците, и многу други работи заради нивните нечесни пракси особено околу економијата, а сето то е од Талмудот.

Сега евреите дупат како сакаат, а најјако ми беше како тука скокаа сите за Мизрахи како и да се викаше таа кај нас в парламент за после то грб да сврти на Севердонија, па после тука и остантите во Севердонија се инзервираа, демек како таа така. Ете така, просто и едноставно. Евреин куро го боли за друг.

Сто пати ти е кажано на форумов а верувам и потврдено во пракса дека неш' јебат. Остави го девојчето на раат :coffee:
Cave man..
Во 2025 ќе се најде некој КОЊ да одлучува за моите јајце клетки и матка?
Некој да ви силува ќерка, жена, сестра, да го чувате!
Ако не го чувате Господ греФ ќе ви пише.
Исто и вода у очи ако немате. Има у ЖДМ кој да донира АД и памперси.

Греота. Ваше е да го истресете, сѐ друго е на нас. Нашиот дел е тоа шо му дава живот.
Така што ќе се чуеме кога друг ќе одлучува за моето тело.

Гледам слабо историја.

1948ма, 1967ма, 1973та што имаат заедно знаеш? 3 војни во опсег од 25 години, 3 пати муслиманите беа нашлакани и со плачење на светска сцена. Кога самите муслимани видоа дека се воено неспособни, почнаа со пропаганди и манипулирања.

Мене прашањето ми е кога муслиманите ќе ги вратат назад Јужно африканските земји што беа христијански пред педофилот да дојде на свет.

Cave man..

Греота. Ваше е да го истресете, сѐ друго е на нас. Нашиот дел е тоа шо му дава живот.
Nema be da dozvolis da ti go istrese sose jajca.. ednostavno ke mu reces da si stavi kondom i zavrsena rabota.. abortusot e ubistvo..

Cave man..

Па 98% од абортусите не се од силувања, туку од мерак.

Гледам слабо историја.

1948ма, 1967ма, 1973та што имаат заедно знаеш? 3 војни во опсег од 25 години, 3 пати муслиманите беа нашлакани и со плачење на светска сцена. Кога самите муслимани видоа дека се воено неспособни, почнаа со пропаганди и манипулирања.

Мене прашањето ми е кога муслиманите ќе ги вратат назад Јужно африканските земји што беа христијански пред педофилот да дојде на свет.
Gi naslakale da zosto go diktiraat svetot valjda i imaat se vo svoi race. I ne me mesaj mene so muslimanite, stavot mi e toj kako sto kazav pogore, jas ne branam nekoi koi ja negiraat mojata vera za razlika od tebe. Problemot so muslimanite vo Evropa ke se resi za 10 min da ja gi nema ovie so nosevite.
Автоматски споено мислење:

Немало гасни комори ниту биле гасифицирани со дрвени врати кај шо зад гасната комора има базен. Да беа гасифицирани „6 милиони“ евреи досега немаше толку влијание да имаа. Вкупно 271 илјади умреле. Евреите се убивани од страна на Тарас Буљба, Римјаните, Шпанците, и многу други работи заради нивните нечесни пракси особено околу економијата, а сето то е од Талмудот.

Сега евреите дупат како сакаат, а најјако ми беше како тука скокаа сите за Мизрахи како и да се викаше таа кај нас в парламент за после то грб да сврти на Севердонија, па после тука и остантите во Севердонија се инзервираа, демек како таа така. Ете така, просто и едноставно. Евреин куро го боли за друг.
Epa lugeto premnogu mislat deka nema nikakva teorija na zagovor a ustavri cela istorija ti e takva, a sega e tolku ocigledna so me cudi kako nekoi pagaat na vakvi finti uste

Па 98% од абортусите не се од силувања, туку од мерак.
Не и кажувај дека во Канада има и до 5 месеци кај шо буквално прават убиства.
Нека си тера на возот women power...

Cave man..

Auuu devojce se nadevam deka si fejk profil

Gi naslakale da zosto go diktiraat svetot valjda i imaat se vo svoi race. I ne me mesaj mene so muslimanite, stavot mi e toj kako sto kazav pogore, jas ne branam nekoi koi ja negiraat mojata vera za razlika od tebe. Problemot so muslimanite vo Evropa ke se resi za 10 min da ja gi nema ovie so nosevite.
Автоматски споено мислење:

Epa lugeto premnogu mislat deka nema nikakva teorija na zagovor a ustavri cela istorija ti e takva, a sega e tolku ocigledna so me cudi kako nekoi pagaat na vakvi finti uste

Лево десно ,бело црно, муслиман си ако збориш против ционистите, така гледаат луѓето што немаат common sense.

Nema be da dozvolis da ti go istrese sose jajca.. ednostavno ke mu reces da si stavi kondom i zavrsena rabota.. abortusot e ubistvo..
Штета некои се пропаднати абортуси..
А ја ако те рогнам јако меѓу нозе, и не можеш да имаш деца више, тоа што е?
Чисто да прашам.

Лево десно ,бело црно, муслиман си ако збориш против ционистите, така гледаат луѓето што немаат common sense.
Pak ke recam, okej e na tie raboti da si gledal porano ama sega koga bukvalno cionistive i ne se krijat veke da veruvas uste u prikazni e smesno. Sekade ima nivna traga ama bas sekade, pred nekoj den gledam video kako prvata pomos i volntenerite na grckite ostrovi se od edna edinstvena drzava pogodi koja haha

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom