Борат
Сагдиев
- Член од
- 22 јули 2019
- Мислења
- 1.447
- Поени од реакции
- 805
- Локација
- Република Северна Македонија
- Веб-сајт
- www.levica.mk
Како дефинираш Десница?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како дефинираш Десница?
Дефинирај гла, не те прашав слика да ми дадеш. Тој што ја направил сликава појма нема што е левица а што десница. Според ова гледам не знаеш што е десница.
Што browser користиш?Прееска барав на лупата колку пати ТИ си го спомнал зборот Левица
Прегледај го приврзокот 452632
те молам прескокнувај ме отсега.
Правев ваков тест ми испадна дека сум национал социалист.Дефинирај гла, не те прашав слика да ми дадеш. Тој што ја направил сликава појма нема што е левица а што десница. Според ова гледам не знаеш што е десница.
Американска десница е слободен маркет, индивидуални права и мала влада.
Фашизмот е за голема контрола врз компаниите и маркетот, групни права и голема влада.
Вака изгледа политичкиот компас, не тоав лајното што го прикажа.
Прегледај го приврзокот 452645
Што browser користиш?
Автоматски споено мислење:
Правев ваков тест ми испадна дека сум национал социалист.
Благодарја, мерси.Сафари
Печен за во Левица.Правев ваков тест ми испадна дека сум национал социалист.
Не јас сум повеќе по западните национал социализмиПечен за во Левица.![]()
Justae Verum
Слободниот пазар ја уништува планетата. Потребна е планска економија иначе до 2050 и воздух ќе снема. Нема никакви права индивидуата во капиталистичкиот свет освен ако е богат. Едино што никој не му брани е да проси на улица, да се коцка, курва, дрогира. Никој не ти дава да си над него затоа што ќе му го земеш неговото место на пирамидата па е спремен и да те убие, да си продаде мајката ако треба. Како рекол Сталин, слободниот пазар самиот себе ќе се изеде еден ден.
Ние македонците имаме искуство и со левата и со десната страна па може и полесно да поминеме. Американците и западна Европа најверојатно ќе се претворат во анархија.
Сталин, економски експертJustae Verum
Слободниот пазар ја уништува планетата. Потребна е планска економија иначе до 2050 и воздух ќе снема. Нема никакви права индивидуата во капиталистичкиот свет освен ако е богат. Едино што никој не му брани е да проси на улица, да се коцка, курва, дрогира. Никој не ти дава да си над него затоа што ќе му го земеш неговото место на пирамидата па е спремен и да те убие, да си продаде мајката ако треба. Како рекол Сталин, слободниот пазар самиот себе ќе се изеде еден ден.
Ние македонците имаме искуство и со левата и со десната страна па може и полесно да поминеме. Американците и западна Европа најверојатно ќе се претворат во анархија.
Господе боже спаси не од вакви идиоти.Justae Verum
Jа убива креативноста и слободата на поединецот, и му наметнува свесно да работи за државата, а за тоа да добива мала компензација. Идеален систем за создавање на лешинари и паразити кои ништо нема да работат и создатат, а ќе бидат платени за тоа.