Најчесто за компјутерот, Зошто сум седел толку, што сме се научиле ние младите, само на компјутер и излегување, и понекогаш за чистење на собата...Не се расправам многу често со моите
ауууу,по цели денови за учење,буквално од кога ке станам,па дур си легнам,они не сваќаат дека кога ке ми речат иди учи ја неучам, а сам кога сакам =,без притисок,тогаш 5ка не ми бега,
за ситници у пичку матер толку знаат да запнат што понекогаш морам да ургирам со моиве тупаници со претњи и сл. да престанат да ме гњават ебаго не знаат за доста кај им ќутиш они толку посилни се праат и после кога ќе дојде тврдото е оп чекај е тогаш нема чекај тогаш има бам бам и крај :uvo:
Се нервирам ако некој употребува на пример мој чешел и ги остави влакната на него уфф ептен ме нервира тоа ...а најчесто се карам ако видам патики на сред соба, или маичка слечена и оставена на машината за перење иако корпата за алишта е на 20 цм од неа..се карам и кога нешто сакам да направам сама а друг ми се меша и ми кажува како било подобро..а и многу ме нервира кога не можам да си најдам нешто кај што сум оставила, кога ми го преместуваат и кога најмногу брзам, јас губав време да барам...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.