За што најчесто се расправате по дома?

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување
Најчесто за компјутерот, Зошто сум седел толку, што сме се научиле ние младите, само на компјутер и излегување, и понекогаш за чистење на собата...Не се расправам многу често со моите :)

Најчесто за алкохолот.

Охо за све.Од најмала ситница до расправија.
Да,мултиталентед сум знам,се гордеам со мене:pipi:

За гласна музика, учење и пари..

ауууу,по цели денови за учење,буквално од кога ке станам,па дур си легнам,они не сваќаат дека кога ке ми речат иди учи ја неучам, а сам кога сакам =,без притисок,тогаш 5ка не ми бега,

последнава година и пол за ништо не се расправаме .... пошо не сум дома :baeh:

За гласна музика и пари..a со учењето немам никаков проблем...:icon_lol:

за ситници у пичку матер толку знаат да запнат што понекогаш морам да ургирам со моиве тупаници со претњи и сл. да престанат да ме гњават ебаго не знаат за доста кај им ќутиш они толку посилни се праат и после кога ќе дојде тврдото е оп чекај е тогаш нема чекај тогаш има бам бам и крај :uvo:

...За тоа кој е главен додека мајка ми не е тука...

Школо школо и само школо! ме мрднаја со тоа.За друго нишо пошо све ко на шала ми е со другото.А за школото само не им чиним.Јебига шта је ту је !

Се нервирам ако некој употребува на пример мој чешел и ги остави влакната на него уфф ептен ме нервира тоа ...а најчесто се карам ако видам патики на сред соба, или маичка слечена и оставена на машината за перење иако корпата за алишта е на 20 цм од неа..се карам и кога нешто сакам да направам сама а друг ми се меша и ми кажува како било подобро..а и многу ме нервира кога не можам да си најдам нешто кај што сум оставила, кога ми го преместуваат и кога најмногу брзам, јас губав време да барам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom