Ingvar
MONAD
- Член од
- 28 март 2020
- Мислења
- 4.522
- Поени од реакции
- 10.466
Мора да проба, сам да го осети жарот на раце. Може и ќе има таква ѕвезда да си најде таква каква што заслужува. Иначе се слагам со твоево, ќе биде како игла у сено да бара. Статистиката и бројките се тие. Да сум на негово место би барал некоја на плажа у Охрид, на зајдисонце...оди лето, има адут у раце живее покрај езеро, сите одат на одмор заради некаква романса. Појди од дома со намера нешто убаво да се случи, шетај и надевај се дека нешто ќе се смени у твојот животТака е @1z9u6en послушај ја Очајна и гајле немаш..Стави ги сите карти на соц.мрежи и ќе запознаваш лажни луѓе лажно претставени а приметив и еден феномен овие природно груби ги научиле сите финти,пози и тактики како да извадат опасно добри фотки..Кој труд зноење и фокус го имаат уложено само ухх..за дубока почит..
п.с.Оваа ти го говори човек на кој кога би му доверил 1милион евра и да му кажеш може ли да ми ги припазиш троа да завршам некоја работа,кога ќе дојдеш после да си ги земеш ќе те чекаат без цент да им фали..

Angelo Badalamenti & Orbital - Beached
Soundtrack From Danny Boyle's Beach.Trust meIt's ParadiseThis is where the hungry come to feedFor mine is a generation that circles the globein search of som...

but you never believe that
something is going to happen for you
not like it does in the movies
and when it actually does
you expect it to feel different
more visceral
more real
i was waiting for it to hit me.....