- Член од
- 23 април 2022
- Мислења
- 664
- Поени од реакции
- 3.247
Цела навивачка европа им симнува капа,во сите светски релевантни Ултрас фанзини/листи/рангирања се на или при врвот, само на Кајгана Форум Дарк Најт и компанија имаат свое релевантно мислење и дискутираат воопшто дали се и меѓу 3 во Екс Ју
) Тоа што гасат реномирани групи по Европа во нивните градови не се рачуна, тоа што се појавуваат на сите гостувања било забранети било дозволени во кортеа од по 2.000 луѓе и тоа не се брои, тоа што угасија домашни и регионални ривали и тоа не се брои. Овој горе остава слика, демек прослава а знае дека тоа не е прослава и знае дека прославата секогаш е во последно коло. Ова е математичко обезбедување на титула во првенство во кое бегаат 50 БОДА!
Разбирам дека има овде луѓе кои не ги сакаат, ама ако ги почитува цела Европа можете и вие. Ако ова подоле што ќе го поставам не е доволно, тогаш не знам што повеќе да дискутираме, само терање инат и слични глупости. Имате милион ултрас подкасти, репортажи, Дени Дајер, па слушнете со кои очи ги гледаат низ Европа другите навивачи, не мора да терате инат ако не ги сакате...
Пред неколку месеци, забрането гостување, буквално цела жабарска сцена се мобилизираше и се остреше за да врати за понижувањето на Фејдан, овие им се појавија у Милано
У Келн кортео
www.youtube.com
У Португалија се појавија инкогнито
У Париз ги нападнаа домашните навивачи
www.youtube.com
Лондон, забрането гостување
www.youtube.com
Кортео по Лајпциг
www.youtube.com
Kортео у Берн
Угасија една од најјаки групи во Унгарија, на Ференцварош
www.youtube.com
Гостување во Наполи
www.youtube.com
Гостување на 5000км оддалеченост, Норвешка
www.youtube.com
Угасена легендарната Фејдан, Рома
www.youtube.com
Top-10 Ultras of 2024 | Ultras World |
www.youtube.com
Во Берлин ја угасија Германската подгрупа на Ultras Aslan на Галатасарај, најголемата Босанска група која ја следи репрезентацијата BIH Legion, Новосадската Фирма на која и го земаа ударниот транспарент...

Разбирам дека има овде луѓе кои не ги сакаат, ама ако ги почитува цела Европа можете и вие. Ако ова подоле што ќе го поставам не е доволно, тогаш не знам што повеќе да дискутираме, само терање инат и слични глупости. Имате милион ултрас подкасти, репортажи, Дени Дајер, па слушнете со кои очи ги гледаат низ Европа другите навивачи, не мора да терате инат ако не ги сакате...
Пред неколку месеци, забрането гостување, буквално цела жабарска сцена се мобилизираше и се остреше за да врати за понижувањето на Фејдан, овие им се појавија у Милано
У Келн кортео

Red Star Belgrade fans marching through Cologne (1. FC Köln - Red Star)
✅ Subscribe NOW https://www.youtube.com/user/rapie1960/?sub_confirmation=1Another fan marching experience seen through the eyes of an fanculture fan (Cologne...

У Португалија се појавија инкогнито

У Париз ги нападнаа домашните навивачи

DELIJE beating Ultras Paris PSG (Paris 3.10.2018)
Delije chasing and beating Auteil ultras (Collectif Ultras Paris) after PSG- Red Star match in front stadiumDelije napadaju i tuku navijace PSG-a Auteil Coll...

Лондон, забрането гостување

Tottenham - Crvena Zvezda (2019) / Delije u Londonu uprkos zabrani
Bez obzira na zabranu UEFA Delije su se pojavile u Londonu protiv Totenhema u Ligi Šampiona

Кортео по Лајпциг

Кортео Делија у Лајпцигу | Serbische Banditen!
Сурова доминација Делија на улицама Лајпцига!

Kортео у Берн

Угасија една од најјаки групи во Унгарија, на Ференцварош

Отета застава у Будимпешти | Ми смо Цигани, најјачи смо најјачи!
Навијачка победа у сред Будимпеште, где домаћини не умеју да поднесу пораз.МИ СМО ЦИГАНИ, НАЈЈАЧИ СМО НАЈЈАЧИ!

Гостување во Наполи

Champions League | Napoli - Crvena zvezda | Delije have outvoiced stadium full of Napoli tifosi
Delije have made their presence felt with loud and strong support, on the stadium full of Napoli's tifosi

Гостување на 5000км оддалеченост, Норвешка

Delije u Norveškoj Bodø/Glimt - Crvena Zvezda 20.08.2024 #delije #delijesever1989 #delijesever
#hooligansworld #football #ultras #ultrasworld

Угасена легендарната Фејдан, Рома

Delije vs Roma Ultras: Scontri e Sottrazione di Striscioni Storici | 04.02.2023
Il 4 febbraio 2023, gli ultras della Stella Rossa (Delije) hanno affrontato i romanisti in uno scontro memorabile. Durante l'evento, sono stati sottratti str...

FOLLOW US https://www.tiktok.com/@ultrasworldtvhttps://www.facebook.com/worldofultrashttps://x.com/UltrasWorld___

Во Берлин ја угасија Германската подгрупа на Ultras Aslan на Галатасарај, најголемата Босанска група која ја следи репрезентацијата BIH Legion, Новосадската Фирма на која и го земаа ударниот транспарент...

Attachments
Последно уредено: