Навивачки групи на подрачјето на бивша СФРЈ

• Креатор на темата Креатор на темата RedStarFan
  • Време на започнување Време на започнување
Цела навивачка европа им симнува капа,во сите светски релевантни Ултрас фанзини/листи/рангирања се на или при врвот, само на Кајгана Форум Дарк Најт и компанија имаат свое релевантно мислење и дискутираат воопшто дали се и меѓу 3 во Екс Ју :)) Тоа што гасат реномирани групи по Европа во нивните градови не се рачуна, тоа што се појавуваат на сите гостувања било забранети било дозволени во кортеа од по 2.000 луѓе и тоа не се брои, тоа што угасија домашни и регионални ривали и тоа не се брои. Овој горе остава слика, демек прослава а знае дека тоа не е прослава и знае дека прославата секогаш е во последно коло. Ова е математичко обезбедување на титула во првенство во кое бегаат 50 БОДА!

Разбирам дека има овде луѓе кои не ги сакаат, ама ако ги почитува цела Европа можете и вие. Ако ова подоле што ќе го поставам не е доволно, тогаш не знам што повеќе да дискутираме, само терање инат и слични глупости. Имате милион ултрас подкасти, репортажи, Дени Дајер, па слушнете со кои очи ги гледаат низ Европа другите навивачи, не мора да терате инат ако не ги сакате...

Пред неколку месеци, забрането гостување, буквално цела жабарска сцена се мобилизираше и се остреше за да врати за понижувањето на Фејдан, овие им се појавија у Милано

У Келн кортео

У Португалија се појавија инкогнито

У Париз ги нападнаа домашните навивачи

Лондон, забрането гостување

Кортео по Лајпциг

Kортео у Берн

Угасија една од најјаки групи во Унгарија, на Ференцварош

Гостување во Наполи

Гостување на 5000км оддалеченост, Норвешка

Угасена легендарната Фејдан, Рома

Top-10 Ultras of 2024 | Ultras World |

Во Берлин ја угасија Германската подгрупа на Ultras Aslan на Галатасарај, најголемата Босанска група која ја следи репрезентацијата BIH Legion, Новосадската Фирма на која и го земаа ударниот транспарент...
gg1.jpgbh.jpg

Attachments

• firma.jpg
    firma.jpg
    406,7 KB · Прегледи: 33
  • feydan.jpg
    feydan.jpg
    112,2 KB · Прегледи: 32
Последно уредено:
По натписот на порталите фан базата и местото на кое ќе се собираат навивачите на звезда кој ќе допатуваат од Србија ,а ќе ги има и од Македонија ќе биде на фонтана во Парк,ќе има обезбеден сектор на истична трибина.
На лошо место ги стационирале да се собираат ама тоа е,тука од карши е Боемска и пред секоја голема утакмица навивачи на Вардар се собираат на фонтана па од таму идеме на Запад, ама така одлучиле мвр.

По натписот на порталите фан базата и местото на кое ќе се собираат навивачите на звезда кој ќе допатуваат од Србија ,а ќе ги има и од Македонија ќе биде на фонтана во Парк,ќе има обезбеден сектор на истична трибина.
На лошо место ги стационирале да се собираат ама тоа е,тука од карши е Боемска и пред секоја голема утакмица навивачи на Вардар се собираат на фонтана па од таму идеме на Запад, ама така одлучиле мвр.
Nema logika da ima incidenti na vakva utakmica ama uste od start koa kazaa za humanitarnata se si mislam ke ima indijanci sto ke provociraat.

Nema logika da ima incidenti na vakva utakmica ama uste od start koa kazaa za humanitarnata se si mislam ke ima indijanci sto ke provociraat.
Ние ќе се покажеме како добри домаќини, се надевам имаат памет и нема да вадат грчки знамиња и да пеат јужна србија гостите од Србија...

Ние ќе се покажеме како добри домаќини, се надевам имаат памет и нема да вадат грчки знамиња и да пеат јужна србија гостите од Србија...
Ако не извадат коцка од олимпијакос е јзк.... цигани.

Една од најслабите утакмици на навивачки план, дали големата предност на првопласираниот е причината или нешто сосема друго?

Golemiot vogja go unisti i derbito, bruka poseta, zarobeni i uceneti glavi koi gi vodat i dvete tribini, nesrazmerno skapi i dobri ekipi, bitno da se ugushi pumpaj od samite kopovi, pishana petka kaj ludakot, ke ima novi klubovi nocni za obezbeduvanje i rabota za gradeznicite na expo.

Една од најслабите утакмици на навивачки план, дали големата предност на првопласираниот е причината или нешто сосема друго?

Апсолутно! Во најголем дел иако има и други фактори вчера. Ова е од претходните 2 дербија
Автоматски споено мислење:

@The Dark Knight затоа те бркаат и те исмејуваат на сите теми. На 95 % од форумот си на игнор, не те ни читаат што пишуваш. Не го ставај газето таму каде што се мери знаеш што...

Attachments

• d172.jpg
    d172.jpg
    696,4 KB · Прегледи: 45
  • dd172.jpg
    dd172.jpg
    475,5 KB · Прегледи: 44
  • g182.jpg
    g182.jpg
    536,5 KB · Прегледи: 43
Последно уредено:
Апсолутно! Во најголем дел иако има и други фактори вчера. Ова е од претходните 2 дербија
Автоматски споено мислење:

@The Dark Knight затоа те бркаат и те исмејуваат на сите теми. На 95 % од форумот си на игнор, не те ни читаат што пишуваш. Не го ставај газето таму каде што се мери знаеш што...
Ти многу емотивен на делије, ајде иде среда спреми се за прскање на фаца.И што ме читаш стави ме на игнор, и јас би те стаил ама ептен глупости пишуваш и многу се смеам ми го разубавуваш денот.

Ти многу емотивен на делије, ајде иде среда спреми се за прскање на фаца.И што ме читаш стави ме на игнор, и јас би те стаил ама ептен глупости пишуваш и многу се смеам ми го разубавуваш денот.

За жалење... :(

За жалење... :(
Ти си за жалење и таквите србони како тебе,ја угуши темава дека снс навивачките се топ 3 во Европа ти се смеат сите,ајде уживај ти иде среда ќе те израдуваат.
И ставиме ме на игнор. Поздрав

Ти си за жалење и таквите србони како тебе,ја угуши темава дека снс навивачките се топ 3 во Европа ти се смеат сите,ајде уживај ти иде среда ќе те израдуваат.
И ставиме ме на игнор. Поздрав
Така е брат, ми се сере од вакви фаци, про српски групи ориентирани. По секоја цена ги бранат, и делије и гробари, а тие нас на кур не не ставаат. Ама битно тука во оган влагаат за нив.

Златна е шансата во среда пред 20.000 луѓе да се испрати адекватна порака. Поготово пред комплетниот естаблишмент кој ќе биде присутен во живо

Златна е шансата во среда пред 20.000 луѓе да се испрати адекватна порака. Поготово пред комплетниот естаблишмент кој ќе биде присутен во живо
Каква црна порака бре, натпревар од хуманитарен карактер е? Што треба да се направи во среда а?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom