Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Гнаса тим е Чаир, истото беше и Битола и лани и оваа сезона, тимот иди за провокации или ако ги провоцираш да најдат начин да ја прекинат, исто и тој тренерот нивни Рамадан, оваа сезона бараше да се празни салата во Битола, не сакаа да продолжат, беше во прекин со тргања и триста напори се донесе до заклучок да бидат празни првите 2 реда од трибината, па да се продолжи утакмицата.
А со нивниот бус од спротива како "управа" беа дојдени 8 души од чаир заштитени со сите инспектори и цело мвр од Битола. А тој Тачи е провокатор невиден, на бегање после утакмица коментираше демек ќе дојдите во Чаир ќе видите шо ќе биди - па го испушија и таму пред некоја недела, арно сте му напрајле на бусот !

Провокатори невидени а кд почнеш да навиваш против њима одма напуштав терен и тражив празнење на салу... мизерија

Победа против Вардара за крај на регуларан дел на сезону, какви ни бесва очекувања на почетак на сезону овј скор 14:8 не е толко лош иако остануе дека можеше да е барем 16:6 (тиквеш и феникс)

Остануе сга у плејоф да изборимо полуфинале и да гу заокружимо сезону и да се надамо дека наредна ќе е боље

Радукиќ и Тадиќ (трипл дабл днска) без дилему сам сигуран дека смо ги отскочна даска за наредну сезону да добиев боље клубови и боље договори

Оп + две суспендирани домашни утакмице (без публику) опп.. опп .. Ја знам дека на почетак на сезoну имаше жут картон за управу?

Не е све такој црно, еве с'га Максо ќе каже дека само што планираја да гу отвори салу, ама не бива без публику... :pos:

Не е све такој црно, еве с'га Максо ќе каже дека само што планираја да гу отвори салу, ама не бива без публику... :pos:
И ја слушна од народ муабети што пуштав дека се планира за плеј-оф , ајде да видимо и тој (м)чудо

Според моју математику ми ќе смо 3 или 4 место на табелу.. 2ри и 5ти нема да може да смо..
Евентуални противници су ни пелистер,кожув или тфт..

Според моју математику ми ќе смо 3 или 4 место на табелу.. 2ри и 5ти нема да може да смо..
Евентуални противници су ни пелистер,кожув или тфт..
Од сви имамо предност домашан терен... ама џабе кд смо казнети 2 утакмице свакако ке играмо без публику

Казна за скандирање Тачи пуши кур е скандалозно.. Антиќ пичка продадена

Иначе онј пут у салу после прекин се појави најверојатно нов претседател на федерацију у друштво на брата му

Казна за скандирање Тачи пуши кур е скандалозно.. Антиќ пичка продадена

Иначе онј пут у салу после прекин се појави најверојатно нов претседател на федерацију у друштво на брата му

Нели е на Столета Ѓуровскога брат роѓен?

Нели е на Столета Ѓуровскога брат роѓен?
Да.
Не ми е јасно која националистичка содржина .
Една е песма што се по 25 године Ми смо лудаци, друга е Тачи свиња пуши к..
Па порано Чековски и Симиќ га едесва ремет сваку утакмицу и не су плакале.
Овој како црнци искочива на свак збор се увредуев.

Да.
Не ми е јасно која националистичка содржина .
Една е песма што се по 25 године Ми смо лудаци, друга е Тачи свиња пуши к..
Па порано Чековски и Симиќ га едесва ремет сваку утакмицу и не су плакале.
Овој како црнци искочива на свак збор се увредуев.

Појезива песма од „да даде Господ 63-ќа да се врати“ нема на македонску навивачку сцену, па за њум никд не е затворена сала била. А да не кажуемо „за шиптaри гасна комора и остали репертоар“.

464392320_9136033956409547_9062879838454193690_n.jpg

Имамо публику за у Евролигу што се вика .. Која носталгија..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom