Toni Basil ли е оваа?
Toni Basil ли е оваа?
Да.Toni Basil ли е оваа?
Си пројде Челзи понатаму во лига конференција ти е гајле, ќе фаќаш сеири сега@cholismo средина @Кајганаекипа напред
@Sladoledzija користи ситуација и ја меси одзади и покушава да и го убаци додека таа се расправа со ситеПрегледај го приврзокот 446011
На крај пак повеќе титули ќе има сезонава од севселенскиот Атлетико. Отворено ти е местото за камбек во фан клубот.Си пројде Челзи понатаму во лига конференција ти е гајле, ќе фаќаш сеири сега
Шо титули ? Со ФК Борец финале ќе играат ?На крај пак повеќе титули ќе има сезонава од севселенскиот Атлетико. Отворено ти е местото за камбек во фан клубот.
Со Фиорентина многу веројатно. Ако освои ќе биде единствен тим со сите 3 титули комбинирано. Поарно тоа од 0, компир, зеро, ништо.Шо титули ? Со ФК Борец финале ќе играат ?
Ги погоди двете, кој е човеков?@The Dark Knight во темата Евролига
...комплимент е да се биде со таква интелигенција како особата, за изглед не се зборува за особа која има здравствени проблеми, експерти не само што се раѓаат како таленти, туку во текот на животот и со искуство се надоградуваат во секоја област, тоа е општа култура и богатство на една личност!@bijons или самопрогласениот експерт за секоја тема и секоја област.
Исто како персоната од сликата.
Прегледај го приврзокот 445994
Добро е што сум воздух за тебе, без тоа не би можела да преживееш повеќе од 4 минути....комплимент е да се биде со таква интелигенција како особата, за изглед не се зборува за особа која има здравствени проблеми, експерти не само што се раѓаат како таленти, туку во текот на животот и со искуство се надоградуваат во секоја област, тоа е општа култура и богатство на една личност!
...за да биде ферски, треба и јас некако да те замислам, ама моментално си ми обичен воздух, па не можам да доловам, можеби понатаму ќе ми излезе пред очи некоја видлива визија, па ќе возвратам тука како те замислувам!![]()
Мисли на овој загадениов отровен скопски канцероген воздух.Добро е што сум воздух за тебе, без тоа не би можела да преживееш повеќе од 4 минути.