Издувните гасови е логично да се повисоки на возење во град заради тоа што смесата гориво/воздух е побогата на гориво.
![Поп :popce: :popce:](/styles/default/xenforo/emot/pop.gif)
Издувните гасови е логично да се повисоки на возење во град заради тоа што смесата гориво/воздух е побогата на гориво.
Најди некое такво со 54.000 км од дедо што го возел од странство, и прати ми, Фиат 500x, Пежо 308 бензин 1.6, и слични.Toa i pishav pogore!
Za 14 godini dedoto naprajl 54000 i site vozeni so max 60Km/h.
E toj garezh ne izleguva so duvanje na avtopat.
Prvo merenje imashe 1,8 namesto 0,3 izduvni gasovi
Најди некое такво со 54.000 км од дедо што го возел од странство, и прати ми, Фиат 500x, Пежо 308 бензин 1.6, и слични.
Vakvo da ne moram da idam na avtopat odma DPF da procistam
За второто видео ќе замижам за сет ламела, само да има точни км и да е одржувано, основното.![]()
![]()
![]()
Vakvo
Ili vakvo
Топ мала потрошувачка , освен редовен сервис досега сум немал проблеми освен ова сега. Испадна до бравата е и некој надградби и ставија.Јас имам Клио ист мотор 2016-та година, како си задоволен, јас го имам 3 месеци.
Мислам дека ти треба сообраќајна или купопродажен договор да докажеш дека е твој моторот.Kupiv motor nema soobrakajna no gi imam site dokumenti od kako e kupen. Dokument so ima platena carina dokument za podatoci za motorot i dokument fiskalna faktura na civo ime e. Dali toa znaci deka motorot ne e registriran nikako dali mozebi imalo soobrakajna. I dali moze da go registriram so tie dokumenti direkno na mene ako drug go e kupil
A od kade da znam deka i taj e imal soobrakajna. Cim do sega ne go e registriral mos i soobrakajna ne e vadilМислам дека ти треба сообраќајна или купопродажен договор да докажеш дека е твој моторот.
Да али треба да имаш доказ дека ти го продал. Пошто секому може да му текне да украде кола и да си ја регистрира на негово име така.A od kade da znam deka i taj e imal soobrakajna. Cim do sega ne go e registriral mos i soobrakajna ne e vadil
Problemo e so motorot e kupuvan so dogovor vrz dogovor. Poslednio dogovor e praven 2017g.Да али треба да имаш доказ дека ти го продал. Пошто секому може да му текне да украде кола и да си ја регистрира на негово име така.
Епа ако е така тешка е ситуацијата. Не требало да го земаш.Problemo e so motorot e kupuvan so dogovor vrz dogovor. Poslednio dogovor e praven 2017g.
Kaj i da e pak ke ima legalizacija za nekoja godina so tie dok ke go registriram ili ke go najdam taj so go e kupilЕпа ако е така тешка е ситуацијата. Не требало да го земаш.
Kolku shto znam pred nekoe vreme jasno i glasno ti objasnav se ! Togash ne ti beshe kupen!Kaj i da e pak ke ima legalizacija za nekoja godina so tie dok ke go registriram ili ke go najdam taj so go e kupil
Mazda 2010 1.6 hdiЗдраво, ќе купувам нова кола, па се мислам помеѓу опел корса, пежо 207 или 308, сеат ибица и поло. Според буџетот, гледам до 5 илјади евра, а за тие пари наведениве коли се со годиште од 2010 до 2013 година.
Ваше мислење која е подобра?