Ima septemvri so br.123XX od 19.09.2022 uste pred edna nedela.Treba da se veke na kraj na mesecotZdravo,dali ima nekoj promena na finalna septemvri I oktomvri 2022?
29 август 2022 г.Ima septemvri so br.123XX od 19.09.2022 uste pred edna nedela.Treba da se veke na kraj na mesecot
Ve molam ako moze prasanja za intervjuMislam treba vo Sofija, ama sepak prashaj vo ambasada.
Vo osnova ima tri grupi na prashanja.Ve molam ako moze prasanja za intervju
Автоматски споено мислење:
Ve molam do kolku nekoj sega brzo ima odeno intervju prasanja da mi gi pusti
Имам доставено со сите документи кога поднесував прв пат, сега сум на финална, поминато е доста време можеби затоа ми бараат повторно, 15 Март 2022 бев на интервју.Prethodno nemase dostaveno potvrda? Ili da ne ti bese prestara
Kolku so imam jas videno vo eden status ke ti napisat se so fali naednas so rok na dostavuvanje. Nesto so ne znam e dali otkako ke dostavis i vo novodostavenite nesto fali dali te izvestuvat ili odlucvat vrz osnova na novodostavenite bez izvestuvanje za nedostatoci. Dokolku jas bev vo takva situacija jas ke dostavev predvreme se so smetam deka ke mi pomogni i so se poklopva so stariot dokument za da imam posilen slucaj, a i da go izbegnam periodot na dopolnitelna. Drugo e so spored zakon ima razlicno vreme za dostavuvanje na dokument, na eden coek mu dadoja edna nedela. Vo vakov slucaj jas bi prepostavila najdobro so mozam za moj slucaj za sto bi me stavile na dopolnitelna i bi izvadila dokument predvreme..sekogas mozi da fali nesto drugo no barem kolku tolku bi bila pospremnaOva go prasav prethodno no nikoj ne mi odgovori konkretno. Me interesirase dokolku te stavat na dopolnitelna dali kje gi vklucuva site propusti sto kje gi najdat vo tvoite dokumenti(na primer istecen pasos i nesoodveten dokument za poteklo) ili pak prvo kje ti napisat deka edno nesto fali, pa otkoga ke go dostavis toa ke te stavat na dopolnitelna za drugo
Zdravo jas sum na
Образувана преписка N:3xxx/2023/02.03.2023 г. Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване.
koga da ocekuvam promena ???
od datumot na prepiskata ili od sega 2 godini?Ocekuvaj posle 2 godini
Na leto juli ili avgust nekade bi trebalo da imash premin na finalna.Ocekuvaj posle 2 godini
3 do 4 godini. Sega se nekade do 2ra polovina na 2022ra godina sto znaci nekade naredna godina.Zdravo jas sum na
Образувана преписка N:3xxx/2023/02.03.2023 г. Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване.
koga da ocekuvam promena ???
Avgust-septemvri ke ti se smeni vo finalna.Ocekuvaj posle 2 godini
daj boze sase da bidi samo se vo redAvgust-septemvri ke ti se smeni vo finalna.
oktomvri-noemvri vo Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Документите са изпратени за издаването на указ на Вицепрезидента на Република Б'лгарија.
mart-april-2026 god pasos na raka
pozz