Пан-турцизмот на Ердоган во замав

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.095
Поени од реакции
2.921
Цело време немате аргументи. Јас без доказ не тресам зелени..
Да јакиот доказ дека турските тенкови, кои сеуште не се ни појавени, се целосен турски дизајн. Или тоа дека Турција произведува воени авиони или дека сиријците се враќаат дома. Или дека во Турција нема галопирачка инфалција. Ај сега чекаме нов состав на темата „Колку го сакам Реџо Баба“ :pos::pos::pos::pos:

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
2.996
Поени од реакции
1.218
Да јакиот доказ дека турските тенкови, кои сеуште не се ни појавени, се целосен турски дизајн. Или тоа дека Турција произведува воени авиони или дека сиријците се враќаат дома. Или дека во Турција нема галопирачка инфалција. Ај сега чекаме нов состав на темата „Колку го сакам Реџо Баба“ :pos::pos::pos::pos:
„Очигледно, твојата главна умешност е сарказмот, но за жал, ниту тој не ти оди како што треба. Наместо да се фокусираш на факти или аргументи, ти продолжуваш да се тркалаш во банални коментари и лични навреди. Земи си ги апчињата...

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.095
Поени од реакции
2.921
„Очигледно, твојата главна умешност е сарказмот, но за жал, ниту тој не ти оди како што треба. Наместо да се фокусираш на факти или аргументи, ти продолжуваш да се тркалаш во банални коментари и лични навреди. Земи си ги апчињата...
Кажи ми ти кои користиш, по коментариве гледам дека се навистина ефикасни :pos: :pos: :pos:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.116
Поени од реакции
23.594
Jas iskreno uste ne procitav validen argument zosto imate fobija od Turcija, se samo zelbi i detski muabeti. Realno sto tolku vi zgresi Turcija osven sto megju prvite ne prizna pod ustavno ime bez nikakvi uceni. Voeno ni pomagase so oprema i obuka i nikogas ne ni stavala sopki za nisto i nikoj za razlika od vasite tolku ceneti zapadni prijateli i hristijanski brakja, taka da stvarno ne mozam da ve sfatam okolu paranojata.

• Ми се допаѓа
Reactions: oon

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.054
Поени од реакции
13.332
@oon

Кое е твоето гледиште околу Кина и нејзината политика кон Туркофилните племиња и муслиманите? Будејќи си атеист ме интересира како размислуваш. Без ChatGpt овој пат.

Член од
6 ноември 2024
Мислења
288
Поени од реакции
473
Jas iskreno uste ne procitav validen argument zosto imate fobija od Turcija, se samo zelbi i detski muabeti. Realno sto tolku vi zgresi Turcija osven sto megju prvite ne prizna pod ustavno ime bez nikakvi uceni. Voeno ni pomagase so oprema i obuka i nikogas ne ni stavala sopki za nisto i nikoj za razlika od vasite tolku ceneti zapadni prijateli i hristijanski brakja, taka da stvarno ne mozam da ve sfatam okolu paranojata.
И Бугарија прва не призна под уставно име и агитираше во Русија да не признаат. И?

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
2.996
Поени од реакции
1.218
@oon

Кое е твоето гледиште околу Кина и нејзината политика кон Туркофилните племиња и муслиманите? Будејќи си атеист ме интересира како размислуваш. Без ChatGpt овој пат.
Како прво, како атеист, би рекол дека секоја држава треба да ги почитува верските и културните права на своите малцинства, без оглед на тоа што некој може да има идеолошка разлика. Репресијата не само што е неетична, туку и води до длабоки социјални пукнатини. Верувам дека еден атеист може да се залага за универзални човекови права, независно од тоа дали лично се идентификува со религиозни верувања.

Како второ, ChatGPT го користам само кога ми требаат линкови или дополнителни извори за да проверам некои информации.

Јас се обидувам да бидам само реален и објективен. Толку. Капиш ?

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.054
Поени од реакции
13.332
Како прво, како атеист, би рекол дека секоја држава треба да ги почитува верските и културните права на своите малцинства, без оглед на тоа што некој може да има идеолошка разлика. Репресијата не само што е неетична, туку и води до длабоки социјални пукнатини. Верувам дека еден атеист може да се залага за универзални човекови права, независно од тоа дали лично се идентификува со религиозни верувања.

Како второ, ChatGPT го користам само кога ми требаат линкови или дополнителни извори за да проверам некои информации.

Јок.

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.418

Вака како атесит да те прашам неколку прашања:
1. Дали јадеш свинско ?
2. Дали пиеш Алкохол ?
3. Дали си сунетисан ?
4. Дали децата ти се сунетисани ?
5. Дали на децата им ставаш муслимански имиња или имаат имиња што ги користат и христијаните.

И едно прашање вон религијата:
1. Каков промпт му пишуваш на чат-џипити, на кој јазик и кое писмо го користиш.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.116
Поени од реакции
23.594
И Бугарија прва не призна под уставно име и агитираше во Русија да не признаат. И?
I nisto, zemi knigata uci pred da se pravis pameten. Bugarija da prva ja prizna republikata no ne i narodot koj zivee vo nea, niti pak negoviot jazik, pismo ili istorija. Bukvalno samo teritorijata ja prizna ako ti znaci toa nesto vo zivotot.

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
2.996
Поени од реакции
1.218
1. Дали јадеш свинско ?
2. Дали пиеш Алкохол ?
3. Дали си сунетисан ?
5. Дали на децата им ставаш муслимански имиња или имаат имиња што ги користат и христијаните.

Не сум женет. Да пијам зошто да не пијам ? Да сунетисан сум поради обичаите. Сега јас одлучувам за мојот живот. Ако е за имиња само турски имиња сакам, не сакам религиски имиња. Слабо користам chatgpt, освен за извори. Англиски, македонски, турски.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.116
Поени од реакции
23.594
1. Дали јадеш свинско ?
2. Дали пиеш Алкохол ?
3. Дали си сунетисан ?

So muabet ti e ova ?
Ajde mene prasaj me istoto, i jas nemam nisto protiv Turcija i Erdogan.

Kajgana Shop

На врв Bottom