Шо има врска формација која играш?Ова е потполно неочекувано, нешто се немаат усогласено за жал нема да дознаеме никогаш. Претпоставувам околу Аморим и формацијата.
Мислам оти никогаш нема успеано оваа тактика у Англија која порано беше 3-5-2
Ова повеќе ми делува на spin за британски тренер т.е Саутгејт, да ја оправдаат одлуката пред јавноста а пред се пред фановите демек еве, поради ова сакавме да го кикнеме. Не верувам ова да е вистинската причина.
Ako ova e tocno + faktot sto sakal da go zadrzi ten hag sto e mozno povekje togas dobra odluka na upravata. Mislam deka ima overreaction pak i za ova isto kako za vcera, kje donesat nekoj drug sto ke go zameni i toa e toa. Mi se svigja deckono jason wilcox sekoj pat u kadar koga go davaa dur bese ten hag se cinese saka da go utepa na lice mesto.
Секако, погледни ги ПСЖ, права доминација. На клуб како Јунајтед, кој со пари се обидуваше да ги реши сите проблеми, се што му требаше е уште еден сопственик со пари, а не структура и компетентни луѓе.И овие ИНЕОС се курац на бициклу. Единствено решение беше оној арапот да го земи клубот и да истура кеш, па можеби ќе убодеа нешто. Со овие ни е same shit, different day.
TBF samo faktot sto sakal ten hag da ostane letoto e dovolen za brkanje, plus 10 mil da go isplatat trebase i cela sezona u voda radi taa edna odluka. Ocigledno drugive togas sakale da go zamenat odma ne za dzabe zborea so 10 treneri uste togas.Ова повеќе ми делува на spin за британски тренер т.е Саутгејт, да ја оправдаат одлуката пред јавноста а пред се пред фановите демек еве, поради ова сакавме да го кикнеме. Не верувам ова да е вистинската причина.
Но не бил сам во решителноста да остане Тен Хаг. Бреилсфорд бил со него што хиреархиски е на повисоко ниво и од Берада. Што не го избркаат и него сега ако е ова причината?TBF samo faktot sto sakal ten hag da ostane letoto e dovolen za brkanje, plus 10 mil da go isplatat trebase i cela sezona u voda radi taa edna odluka. Ocigledno drugive togas sakale da go zamenat odma ne za dzabe zborea so 10 treneri uste togas.
Pa posto Ashworth trebase da e DoF, znaci ustvari on i Berada treba da se glavni nositeli na fudbalski odluki dodeka brailsford vo junajted nema nekakva posebna uloga ako ne se lazam samo del od bordot e. I sekako nema Jim da go izbrka covekot sto mu e director of sports na cela ineos sport grupacija so godini. Ocigledno imalo sukob megju nego i berada. Ke bide interesno da vidime koj ke donesat. Mozebi nekoj sto rabotel vo spanija/portugalija da mu olesnat na Amorim.Но не бил сам во решителноста да остане Тен Хаг. Бреилсфорд бил со него што хиреархиски е на повисоко ниво и од Берада. Што не го избркаат и него сега ако е ова причината?
На кратко сумирано, Ако не можеш по магарето, удри по самарот.Pa posto Ashworth trebase da e DoF, znaci ustvari on i Berada treba da se glavni nositeli na fudbalski odluki dodeka brailsford vo junajted nema nekakva posebna uloga ako ne se lazam samo del od bordot e. I sekako nema Jim da go izbrka covekot sto mu e director of sports na cela ineos sport grupacija so godini. Ocigledno imalo sukob megju nego i berada. Ke bide interesno da vidime koj ke donesat. Mozebi nekoj sto rabotel vo spanija/portugalija da mu olesnat na Amorim.