Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека позадината на сето ова е да се вклучи Турција во војна против РФ, се упатува дека на крајот ќе дојде до тоа, само се прашувам дали грчките андарти и северџганскиве јаничари ќе бидат под команда на Султанот или Фирерот.Циркузов кога ќе пројде Турска не верувам да ја примат у Брикс.
Мислам дека позадината на сето ова е да се вклучи Турција во војна против РФ, се упатува дека на крајот ќе дојде до тоа, само се прашувам дали грчките андарти и северџганскиве јаничари ќе бидат под команда на Султанот или Фирерот.
Па сеа имам таков впечаток, ќе покаже времето што било.Да бе, ги местат![]()
На самите муџи не им е јасно..Израел e најтерористичка земја и главен учесник во сите срања на Блиски Исток, после се што се дешава изминатиов период ваљда на сите им е јасно ова.
Eте ги и УЧК, уште они фалеа за да се искомплетира екипата.
Циркузов кога ќе пројде Турска не верувам да ја примат у Брикс.
Тоа може да е попатна цел, првенствено ова очигледно е договрено меѓу Ердо и екипата на Трамп - пад на Сирија - и се разбира дека ќе има договорено некое плаќање. Веројатно и нафтени извори меѓу другото.На Турција целта му е да осигура некои од полињата со нафта, бидејќи на северот кој е под нивна контрола нема нешто нафта.