ТИФОМАНИЈА!

Член од
25 октомври 2023
Мислења
65
Поени од реакции
438
Ова ни е последниот аларм за ако можеме колку толку да се разбудиме,нема кој друг освен нас.Се останато е багра која за шака политички поени или сопствен бенефит би ја продале и сопствената фамилија а тек па Македонија,се ситиме тука за албанско Скопје или албанска Битола а верувам дека на сите нас единствено нешто пред клубовите ни е Македонија.Да застанеме на браникот уште еднаш,на било кој начин затоа што друго чаре нема,и тие што мислеа поинаку мислам дека после вчера се разубедени.

Член од
2 ноември 2022
Мислења
108
Поени од реакции
226
Лозари никогаш не пееле така ако не ги чепнеш,ако зборуваме за видеото по мостот размисли зошто пеат така им фрливте Топовски у коп. Али сигурно не би пееле така и во недела се дур вие не направите први чекор.

Член од
29 ноември 2024
Мислења
3
Поени од реакции
86
Колку ми се ГАДИТ од онакви "Популарни Патриоти" како "Боемот" пример, шо изигравет незнам шо, а една тепачка немет во животов. Тие ќе потпалет кј шо нетребит, а таму никогаш немат да се појават, тие како влијателни на "Инстаграм Светот" а не само за боемот, уште плеада други и сами ќе сватите кој, работет само и само по партиска насока, шо ако не го приметвите, или сте СЛЕПИ, или не сте НОРМАЛНИ!

Затоа шо и да прајте, прајте нека е интерно меѓу вас, со ваша организација!

Сте слушнале за герила!?

Една герила секогаш посилно ќе одекнит, од 5000 души со пеење песни пред собрание!

Се допеавме 30 и кусур години, овие од умс или сдмм мојме за хор да ги спојме!

Следетего патот на историјата!

Зошто секој војвода имал мала чета, и сонеа биле страв и трепет во одреден регион... зш тие 30 востаници биле помоќни од 3000 други обични луѓе!

Зато СО ПАМЕТ!

Македонските политичаари никогаш не се на наша страна, сететесе само на многу протести, дека нас не осудиле како провокатори, како лицата со фантомките, не земале по распити, сме имале тортури и казни!

И накрај јунаци биле војводата пандов со багерот, или бачев на џипот качен!

Се е то сценарио, не наседвите на нив!

27 април е поука за сите!

Само герила, само луѓе од доверба и јако!

Да живее идеалот за слобода, да живее Македонија!
Автоматски споено мислење:

И само да се надоврзам на предходното!

Еве како БОЕМОТ, кој е послушник на партијата, го подготвува теренот, за внесување на БУГАРИТЕ во УСТАВ!

За среќа имам ум, и не сум овца!

Работите се едноставни, само зависит со какви очи ги гледаш!

Attachments

Последно уредено:
Член од
28 јануари 2018
Мислења
1.834
Поени од реакции
7.256
Се надевам само дека оваа работа нема да се заврши и заборави за два дена како и многу други скандали во нашата држава во кои Македонецот бил оспоруван, понижен и згазен во сопствената земја.

За арнаутите нема што да се каже, после тоа вчера и натпреварот во Тетово со нив треба да е завршена секаква дискусија, требаше уште одамна да се раскрсти со тоа кавказко племе.
Едноставно нема соживот со неблагодарни кучиња што ги имаат сите права во државата што ги прими, им даде дом и ги спаси да не бидат паштета и мелено месо на Милошевиќ.
Вака враќаат на таа држава, со палење на нејзиното знаме, со убивање и бодење на деца во главниот град, со уништување на споменици на борците што дале живот за земјата во која живеат, со палење цркви што се тука од памтивек, со кршење надгробни плочи на своите соселани, со величање и бранење на убијци од сопственото племе, со омраза кон се што е македонско.

Затоа браќа треба обединување на сите навивачки групи во вакви ситуации, ми се допаѓа што и на форумов меѓу луѓето има вакво размислување, за Македонија сме едно!

Сега е и момент за привлекување на нови членови во групите, гледам кај многу млади што претходно воопшто не ги итересирале вакви прашања сега се будат, макар тоа било и преку постови и инстаграм сториња, барем се гледа некаква желба за бранење на татковината од нивна страна, до брзо и тоа беше незамисливо.
Претходно за истите секаква поврзаност со било што македонско им било сељачко и заостанато, навивачите што за нив беа издрогирани хулигани што крадат по бензиски, преку ноќ станаа нешто сосема друго и почнаа да ги гледаат со други очи.
На многу луѓе им затропа мечката на нивната врата и дури сега ја гледаат озбилноста на ситуацијата.

Борбата допрва почнува, затоа на секој натпревар нека се шири патриотизам, нека се едуцираат младите членови, обавезно пеење на патриотски песни, нека се цртаат графити со славни личности од нашата историја, нека се вејат македонски знамиња на секој чекор, нека им бодат очи на душманите!

Член од
6 октомври 2024
Мислења
10
Поени од реакции
56
Недела, Вардар - Тиквеш. 13;00 часот почетон на натпревар, прослава 25 години Лојал ФАНС.
Западна трибина ГРАТИС влез Македонско знаме само.
Зошто ова да не е пример за сите навивачки групи. Гледам Чкембари пишале во највата сите со Македоско зннаме, нека биде така на сите трибини викендов нема врска дали 5 50 или 500 души, нека секоја трибина биде во боите на Македонија викендов!

Член од
14 февруари 2022
Мислења
291
Поени од реакции
2.673
ВАЖНО!!!
Вчера бевме сведоци на сквернавење, газење и палење на македонското знаме, ЗАТО НЕДЕЛА
СИТЕ АМА СИТЕ НОСЕТЕ КУТЛЕШ ЗНАМЕ И ЧКЕМБАРСКИ ШАЛ!
Достоинствено да го истакниме нашето сонце кое ги заслепува душманите!
ДОЈДИ НА ТРИБИНА ЗА ПОБЕДА НА ПЕЛИСТЕР И ОДБРАНА НА ЗНАМЕТО!
1000002701.jpg

Член од
5 ноември 2024
Мислења
35
Поени од реакции
231
АЈАХАХАХХАЈАХХАХАХАХХАХХА

Нее тропааај глупости не праи хистерија глупа комунистичка русофилска како наркоманине од Левица.
БОЕМОТ правел терен за Бугари во устав офф морииии мајкоооо.......
За твоја информација синоќешните инциденти до секој Македонец допреа најмногу преку тие профили, и на вакви настани ке се најде каурче да обвини Македонец :))))
Brat u pravo e do nekade ohridot iako iam postovanje za site tie patriotski profili pa i samiot boem zosto vo intermetot svetot go digaat razmisluvanjeto i pravat realni promeni ama mn cesto takvite luge gorat obicni deca a oni se nastrana i realno nikogas ne se vo zeskoto. A za toa so Bugarite davale poddrska ne gledam niso loso, sekoj normalen Bugarin svesen e deka i negovata zemja e pred islamizacija i ne se raduva na makata na pravoslaven sosed, toa sto ima debili i kaj niv i srbite koi si ziveat u film deka ova e 19 vek ili se drzavi od 30 miliona bez nikakvo tursko(islamsko) vlijanje e druga rabota, eden den ke im stane jasno valjda

Член од
3 мај 2022
Мислења
163
Поени од реакции
1.632
Еве како БОЕМОТ, кој е послушник на партијата, го подготвува теренот, за внесување на БУГАРИТЕ во УСТАВ!

За среќа имам ум, и не сум овца!
Ееее да си жив за овај муабет!
Конечно да го дели некој истото мислење со мене за боемчо.
Уште одамна ова го зборам и сите ми се чудат ама полека полека вистината ја гледат се поќе и поќе луѓе.

Член од
16 ноември 2024
Мислења
8
Поени од реакции
77
Prasanje do delije kumanovo zosto ne napadnate isto kako so gi napadnavte makedoncite.neli delije srbija oni vi go zemaa kosovo kade e reakcijata.toa pokaza deka ste picki i ne ste delije tuku mali srbomani bez muda poz
Немамо исти идеали, они си терав свое(српску пропаганду), ми си терамо наше. За Куманово и Македонију! :);)

Член од
5 ноември 2024
Мислења
35
Поени од реакции
231
Ми се допаѓа многу што на темава и општо низ интернетов го немаше тоа ситење на маката на другите Македонци со проблемите кои ги имаат од шипците, за разлика од порано. Добро е тоа и така треба да остане.
Во недела знаете сите како почнува првата песна која сме ја слушнале на трибина, нека пука као никад досега...

Kajgana Shop

На врв Bottom