- Член од
- 29 септември 2013
- Мислења
- 721
- Поени од реакции
- 606
Примитивизам на дело
Но не е само такви во Скопје, еве такви се и во Лондон
Баш ме интересира дали на ваков начин слават во Албанија.Примитивизам на дело
Не, Ќе ти речат ако не ти се свиѓа, емигрирај.Каков коупиум од вмровчињата, демек седи мирен Панче 5Д шах игра
нека се порадват итие се луѓеВака да славевме ние, одма дежурните НГО проливи ќе не правеа заостанато племе, неандарталци и психичко пореметени небањати селани кои не прошетале подалеку од Скопје.
Ама чим вака албанците слават, ондак е ОК, глас не им се слуша на Хера, Хелсиншки, Медуза, а дежурните испрдоци неможеш ни со телескоп да ги најдеш во кои дупки се скриени во овие моменти.
Душата да им ја ебам ја проклета нивна
ако нивните овчари им кажат да јадат лајна, сигурен сум дека се спремни и лајна да јадат.Не само што славеа и палеа македонски знамиња, на крај и своите знамиња си ги запалија за да биде нерешено, какво племе.
Не постои Македонец што ќе пали знамиња на племе.
Македонец не се замара со цигански работи.
Ако ако, влакно не треба да им фали, јас само ја чекам иднината.ако нивните овчари им кажат да јадат лајна, сигурен сум дека се спремни и лајна да јадат.
Да, но во право е Панче, треба да се остават, политиките се правилни.Od ,,ministerstvoto za vnatresni raboti,, momentalno ,,se zafateni,, so golemi akcii vo Centar, Karpos, Kozle.
Прегледај го приврзокот 436733
Site linii vo momentov ,,se zafateni,, , Ve molime obidete ,,se podocna,,.