Фан Клуб: Пелистер

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.319
Поени од реакции
8.313
Ете и тоа бидна, сега спремајте се пак за луда забава со шкендија сите на стадион!

БИТОЛЧАНИ ДАЛИ СТЕ СПРЕМНИ ЗА НОВ СПЕКТАКЛ!?

Следниот домашен натпревар против екипата на Шкендија, ќе се одигра под рефлектори, односно на 24.11.2024 во 17:00 часот нека биде празник на фудбалот повторно!

За повеќе информации ќе бидете нахнадно информирани!

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.319
Поени од реакции
8.313
Sega poveke nema opravduvanje od nas zavisi dali slednite natprevari ke gi igrame pod reflektori ili ne ako bidi poln stadionot ke bidi super lugjeto da se naucat da odat na fudbal ,ako bidi prazno nema so da barame posle deka ednas se igra godinata nokjna utakmica

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Член од
15 јули 2016
Мислења
324
Поени од реакции
776
Dogradete go stadionot, da mozi Makedonija da igra utakmici vo poranesniot glaven grad....vo segasniot zainteresiranosta e mala (normalno) za "nebitni" utakmici.... ova ne e za tuka, pisam do FFM, ama e za nasata opstina, otvarate novi 1000000 proekti, a starite vekje zapocnati ne gi zavrsuvate ili kako i se delimicno zapocnato i nedovrseno....ne e stadionot vo Bitola samo edna tribina i reflektori...jas neznam kako ne ve fakja kjef da recite eve imase edna inicijativa, proekt, go zatecivme zapocnat, go doizgradivme, go zavrsivme...da ve pamti istorijata na Bitola...neznam kako ne ve fakja kjef da doizgradite nesto kapitalno, golemo vo istiot grad vo koj ke zivejte i koga nema da bidite na funkcija da ve pamtime i da mu se kurcite na decata i vnucite deka nesto izgradivte, ne samo asfaltiranje na ulici...
P.S. ako me sum vo pravo zosto togas se dogradi stadionot vo Skopje vo erata na Gruevski..i pred toa se igraja oficijalni natprevari, ama ne licese na nisto

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.319
Поени од реакции
8.313
Утре не само важно да победиме оти на овие му се сечат нозете преку Плетвар и Стража работата е да се наполни трибината за сите шо бараме да се напрај цел стадион треба да покажиме и докажи ме дека е,, мал" стадионот за после да имаме право да бараме за изградба на цел стадион ако се полни еднаш годишно само со вардар тогаш нема шо да бараме значи сите утре пак на стадион за фудбалот се знај видена приказна колку можи ќе се браниме и чекаме некоја шанса за гол шо значи кој дава прв гол победва или нерешено со 0-0

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.319
Поени од реакции
8.313

Steta so ovie vecerni utakmici gi nema na tv so prenos od povekje kameri aj si velam barem ke komentira ZM da ja dolovi atmosverata i steta so ne pustaat albanskite ekipi nasi navivaci za i tie da dojdat oa da bidi utakmica so dve NG kako so treba, za pauzata nema info izgleda ne izigravme prijatelska nekoj test no se nadevam deka pokje sme spremni od prethodno i se razbira deka ke izigra so 4-2-3-1 a ne trojka, petka nazad kade gi gubime i drugite vo odbrana sudija za denes ne mozam da najdam koj ke bidi nejse bez var sistem i taka e bezvrska kade sme mozi edinstvena liga vo evropa ako zemime denes bodoj ke bidi super posle uste so besa da pobedime za kolki tolku da bidime raet do zimskata pauza oti imam uste teski natprevari denes skendija doma pa struga vo gosti, besa doma i posledno kolo so rabotnicki vo skopje isto nema info za povredeni pospedno bese deka Miki e povreden za toa ne igrase za U21 reprezentacijata kako i da bidi uste sega treba da se spremame za preodniot rok da se baraat plus igraci da se vidi za trener i najvazno da se bara gazda za klubot oti so ovaj budzet od opstinata samo ke bidi macenje sekoja sezona vo dolniot del i gola borba za opstanok a pominaa godini i decenii nie uste ne sme ni bilsku do prva titiula pa barem da ja pocnat so renoviranje na starata juzna tribina
Decata od skolata si se super sega za sega site skoro se vo gorniot del no so posle toa koga nemame Pelister B tim a vo prv tim ne mu se dava sansa osven so nekoj treniraat so seniorite i za toa treba da razmislat so ke bidi planot vo idnina ako ne trajna sorabotka so Novaci ili nekoj drug klub od 2liga da se celicat decata isto godinava nisto ne pogodivme od strancite pa ke mora skauting dobar itn...

Член од
25 август 2019
Мислења
321
Поени од реакции
461
Denes daj Boze da go napolnime pak stadionot kako so dolikuva ama ke bidi sepak site kukajcari se napraeni ladno ke bilo duvalo neznam ti so... ama toj so go saka Pelister nema izgovori !!!
Mislam deka Iskra ja nemame dobieno doma od 2013/2014god. ako ne gresam, pa taka da redno e denes da gi tepame 1:0 2:0 dovolno ke e :misticen:

Член од
1 април 2018
Мислења
2.102
Поени од реакции
4.099

Steta so ovie vecerni utakmici gi nema na tv so prenos od povekje kameri aj si velam barem ke komentira ZM da ja dolovi atmosverata i steta so ne pustaat albanskite ekipi nasi navivaci za i tie da dojdat oa da bidi utakmica so dve NG kako so treba, za pauzata nema info izgleda ne izigravme prijatelska nekoj test no se nadevam deka pokje sme spremni od prethodno i se razbira deka ke izigra so 4-2-3-1 a ne trojka, petka nazad kade gi gubime i drugite vo odbrana sudija za denes ne mozam da najdam koj ke bidi nejse bez var sistem i taka e bezvrska kade sme mozi edinstvena liga vo evropa ako zemime denes bodoj ke bidi super posle uste so besa da pobedime za kolki tolku da bidime raet do zimskata pauza oti imam uste teski natprevari denes skendija doma pa struga vo gosti, besa doma i posledno kolo so rabotnicki vo skopje isto nema info za povredeni pospedno bese deka Miki e povreden za toa ne igrase za U21 reprezentacijata kako i da bidi uste sega treba da se spremame za preodniot rok da se baraat plus igraci da se vidi za trener i najvazno da se bara gazda za klubot oti so ovaj budzet od opstinata samo ke bidi macenje sekoja sezona vo dolniot del i gola borba za opstanok a pominaa godini i decenii nie uste ne sme ni bilsku do prva titiula pa barem da ja pocnat so renoviranje na starata juzna tribina
Decata od skolata si se super sega za sega site skoro se vo gorniot del no so posle toa koga nemame Pelister B tim a vo prv tim ne mu se dava sansa osven so nekoj treniraat so seniorite i za toa treba da razmislat so ke bidi planot vo idnina ako ne trajna sorabotka so Novaci ili nekoj drug klub od 2liga da se celicat decata isto godinava nisto ne pogodivme od strancite pa ke mora skauting dobar itn...

Голманот ви е повреден, има тешка повреда мислам завршена е сезоната за него.

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.127
Поени од реакции
8.073
mladinec ke branel mozi da ni e slaba strana denes iljo nekni crven dobi a?

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.319
Поени од реакции
8.313
Denes daj Boze da go napolnime pak stadionot kako so dolikuva ama ke bidi sepak site kukajcari se napraeni ladno ke bilo duvalo neznam ti so... ama toj so go saka Pelister nema izgovori !!!
Mislam deka Iskra ja nemame dobieno doma od 2013/2014god. ako ne gresam, pa taka da redno e denes da gi tepame 1:0 2:0 dovolno ke e :misticen:
Vo 2020 so golot poklon penal 90 minuta za Boro od sudijata Meckarovski mislam bese ja sudese poslednata oprostalna utakmica I sezona inaku denes iskra e oslabena kako nikogas do sega vo prvenstvoto povredeni mu e cel napad I citam pred dva dena se vratija na trenizi Ibraimi I Ademi plus Ahmedi so znaci denes e sansata za pobeda a sudijata pak ke bidi toj od stip Pileskov
Nema opravduvanje vrnelo,grmelo denes se gleda koj go saka klubot isto posle so Besa a ne samo protiv vardar site da odat za slikanje pa I karti da baraat preku prijateli

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom