Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување
Член од
30 јули 2014
Мислења
5.431
Поени од реакции
17.766
I tie crkvi pred xhamiite se izgradeni od nasha strana :) bidejki nie sme ovde od kad sonce grie ovu zemju :)
Вие еден контејнер за ѓубре не сте способни да изменаџирате и живеете во депонии, цркви и џамии сте граделе :lolzz:

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.752
Поени од реакции
39.658
Kolku accounti imash be Sussaro ? :D
Ili pak si account so kokardata na Sussaro :D
Тигрович, оди бе купувај тостери во кеш не објаснувај овде од кога си бил. Сите знаеме дека спиевте по шатори у кампот Стенковец, не сме вчерашни ние.

Член од
8 август 2013
Мислења
1.242
Поени од реакции
1.824
Вие еден контејнер за ѓубре не сте способни да изменаџирате и живеете во депонии, цркви и џамии сте граделе :lolzz:
Vidi, vo nekoi field ste pred nas, poradi beneficiite shto ste gi imale vo komunizam, no ke se stigne i toa..
Ama koj na shto ili na kakva kukaa zhivee, drugar ovde ste daleku nazat. Nashite ne invenstirar nishto vo svoj zhivot pred da imat dobra kuka :D.. vie ste tie shto sekoj vikend vo ohrid, i zhiveete vo kontenjeri po 45 m2 :D
Автоматски споено мислење:

Тигрович, оди бе купувај тостери во кеш не објаснувај овде од кога си бил. Сите знаеме дека спиевте по шатори у кампот Стенковец, не сме вчерашни ние.
Tie shto spiea vo stankovec, deneska imaay drzava podobra za zhivot od mojata i od tvojata drzhava.

Член од
30 август 2024
Мислења
57
Поени од реакции
251
Vidi, vo nekoi field ste pred nas, poradi beneficiite shto ste gi imale vo komunizam, no ke se stigne i toa..
Ama koj na shto ili na kakva kukaa zhivee, drugar ovde ste daleku nazat. Nashite ne invenstirar nishto vo svoj zhivot pred da imat dobra kuka :D.
Искрено од срце те прашувам и нема да те вреѓам, бидејки јасен ми е ставот кон вас.

Но...искрено кажи ми, т.е наброј ми институции или организации каде вие, како народ во целина, работите подобро од другите (не од македонците, туку општо, од другите)?

Имате општини/градови кои со години се албанци на власт поради мнозинството гласови. Кажи една позитивна работа која е во интерес на сите граѓани кои живеат таму што е направена? Во Арачиново до војна ќе дојдеше дека не плаќате струја. 21 век, 2024 година, вие крадете струја и се врзувате на бандери. И кога ве фаќаат, со војна се заканувате. Ама тоа е друг муабет.

Премногу прашања имам и мислам дека нема ни да дадеш конструктивен одговор па затоа нема ни да поставувам.
Само за ова погоре, те молам објасни ми каде и во што сте подобри, но не сте поради „нашите привилегии“.

Член од
11 октомври 2024
Мислења
50
Поени од реакции
165
Среќен ден на албанската азбука до сите Албанци во Македонија и светот. Помалку да читате, повеќе да се коцкате :kuracc: :D

Шала на страна, среќен нека е. За многу години!

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.003
Поени од реакции
24.471
Среќен ден на албанската азбука до сите Албанци во Македонија и светот. Помалку да читате, повеќе да се коцкате :kuracc: :D

Шала на страна, среќен нека е. За многу години!
Кога сме веќе на таа тема.

POLL 4: About 80% of Albanians have not read or bought a single book this year

Член од
11 октомври 2024
Мислења
50
Поени од реакции
165
Кога сме веќе на таа тема.

POLL 4: About 80% of Albanians have not read or bought a single book this year

Албанците редовно ја читаат и ревносно ја спроведуваат на дело најважната книга на XXI век, а тоа е Куранот. Таа книга им е сосема доволна да знаат како да те прегазат во животот. Што и реално добро го прават.

Член од
6 ноември 2024
Мислења
104
Поени од реакции
181
Албанците редовно ја читаат и ревносно ја спроведуваат на дело најважната книга на XXI век, а тоа е Куранот. Таа книга им е сосема доволна да знаат како да те прегазат во животот. Што и реално добро го прават.
Стојко мој читаат куран, блеат таму пред оџите што им сервираат па после читаш вест му истуриле мозок во некоја пустелија во сирија.

Член од
23 ноември 2024
Мислења
1
Поени од реакции
0
Ama koj na shto ili na kakva kukaa zhivee, drugar ovde ste daleku nazat. Nashite ne invenstirar nishto vo svoj zhivot pred da imat dobra kuka :D.. vie ste tie shto sekoj vikend vo ohrid, i zhiveete vo kontenjeri po 45 m2 :D

Tie shto spiea vo stankovec, deneska imaay drzava podobra za zhivot od mojata i od tvojata drzhava.

Те читам добри 4 години како тресеш глупости.

Благодарение на глобализацијата од Америте , кој вие ги величате.. ве напраија класични жртви на транзиција од затворено општество до растури куќа. општество...

Член од
16 јули 2021
Мислења
324
Поени од реакции
666
Го праат да, само нека заврши америчката заштита, па ќе видиш колку добро го праат.

Член од
11 октомври 2024
Мислења
50
Поени од реакции
165
Стојко мој читаат куран, блеат таму пред оџите што им сервираат па после читаш вест му истуриле мозок во некоја пустелија во сирија.
Читаат, читаат. Да не читаа, немаше да имаат 3 држави на Балканот и четири премиери.

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.003
Поени од реакции
24.471
Ни таа не ја читаат. Им ја прераскажува оџата во џамија. А за другото, не остана уште многу. Уште Катар остана да ги финансира тие срања. И Турција како логистика. Кога ќе секне и тој извор ќе се вратат на она што од секогаш го правеле, ебење кози и колење меѓу себе.

Те читам добри 4 години како тресеш глупости.

Благодарение на глобализацијата од Америте , кој вие ги величате.. ве напраија класични жртви на транзиција од затворено општество до растури куќа. општество...
Кај си бе шести мој профилу?

Член од
11 октомври 2024
Мислења
50
Поени од реакции
165
Ни таа не ја читаат. Им ја прераскажува оџата во џамија. А за другото, не остана уште многу. Уште Катар остана да ги финансира тие срања. И Турција како логистика. Кога ќе секне и тој извор ќе се вратат на она што од секогаш го правеле, ебење кози и колење меѓу себе.

Кај си бе шести мој профилу?
Пред само 1 век имаше една муслиманска земја. Денес ги има 24 на број со тенденција на глобална доминација за 50 година. Семафорот е апсолутно на нивна страна.

Верувај си ти во глупостите што си ги пишуваш. Ако ти е така полесно, што и верувам дека ти е.

Еве, и вашиот Козарко, апологетот на новата власт, човек што ревносно ги навредуваше Албанците и муслиманите почна да ја сфаќа реалноста и да ви ја доловува реалноста и иднината на народен говор разбирлив за секого. Посебно од 8та минута, па натака.

Kajgana Shop

На врв Bottom