Фан клуб: РК Пелистер

Член од
17 април 2024
Мислења
549
Поени од реакции
1.272
Честито нека ви е победата, Митревски е ѕвер еден од најквалитетните голмани во историјата на македонскиот ракомет. По која логика го остави Кире во резерви на списокот на репрезентација, јас не знам.

Член од
17 август 2014
Мислења
3.691
Поени од реакции
5.902
Добро е шо Фредериција ја тепаа Висла на домашен терен, со оваа гостинска победа над Фредериција, Пелистер добива шанса за пласман во топ 6. Секако, потребно е да ги победат Плок и Фредериција дома, а зошто да не им се земат бодови и на некои од поголемите екипи.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.886
Поени од реакции
72.926
Честито победа :D
Просто неверојатно е како за ракометна држава, толку врска немаат од ракомет луѓево што коментираат на фб воглавно. Без разлика од кој град доаѓаат.
Одма да се задржел Шундо, доживотни договори за младите македонски ракометари итн.
Денешниов противник е можеби единствен послаб од Пелистер во лигава, луѓево споредуваат победа над Фредериција со порази од екипи ко ПСЖ, Веспрем, Киелце, Кил итн.
Демек ете нов тренер и има промена. Промена има затоа што противникот е на исто рамниште, со другиве екипи ќе играш колку ќе ти дозволат со составите кои ги имаме и ние и вие, кои се 4 класи под најсилниве европски екипи.
Од наша перспектива, се надевам победава ќе придонесе да го врзете Шундо до крај на година :D

Член од
28 февруари 2023
Мислења
204
Поени од реакции
777
Кај тепавме упм хелексо не се продаде:):)
Управа убо ви е сега, ко ќе ви е убо вас и нас ни е, зато гледајте шо прајте во иднина учете на грешките досега. Ова го сакаме за ова се караме се плукаме тука а за шоо ЗА ЈАК ПЕЛИСТЕР И ДОМИНАНТЕН. Ваква игра жар добар тренер и играчи плус и ќе падни салата.
1955- 1985 нераскинлива врска!!!

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.277
Поени од реакции
8.116
Bravo denes top vaka da igraat seloj den vo odbrana imame sansi I za druga pobeda inaku vo napad pak loso no poarno od prethodno pesevwki I hosni na kraj ja resija a Nikucot utakmicata na godinata ja imase zver ! Sega krevanje samodoverbata ova bese da vidat deka mozat so site a posebno so ovie koj se mnogu po slabi od nas a ovaj od egipet so gi opravda parite so 30 miniti ne dzabe jadevme lajna deka fali poker vo dvata pravaci plus sega sreden da zemat salam I trener da ja odbranime titulata I plus uste bodoj vo LS
Cestitki uste ednas za prvata pobeda I odlicna uvertira za derbito vo Nedela kako I slednata od LS vo Bitola

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom