Колку ви значи надворешниот изглед на партнерот?

• Креатор на темата Креатор на темата M-I-L-A
  • Време на започнување Време на започнување
ако дотичната особа физички не те привлекува, можи и да има најдобар карактер само карактерот се осознава не се гледа на прв поглед (или втор).

Iako mislam deka karakterot e najvazen za bilo koja licnost, sepak tuka negde e i nadvoresniot izgled. Zatoa sto (od zenska gledna tocka) za da nekoj mi prijde da se zapoznaeme i da mi se pusti, sekako deka treba da mu se dopadnam so fizickiot izgled, a i toj na mene. Pa prvo go gledas nego kako silueta,a posle go zapoznavas karakterot

naravno deka mi e (naj)biten..prvo toa se zabelezuva,kako bi me zainteresiral karakterot ako ne mi e barem simpaticen...ali ako e "kopac" inside ..dzabe i lepota i se...retko mi se desavalo da mi e grd fizicki ali da me impresionira so karakter (ponasanje..whatever) pa da go batalam izgledot:toe:

Normalno deka i nadvoresniot izgled e vazen, zosto vo sprotivno kako ke te privlece. Znaci mora da ima i barem malku nadvoresna ubavina za da te privlece i da pojdes da pravis muabet so nego:toe: . No sepak vnatresnosta mislam deka e povazna:pipi:

Прво што може да ме привлече кој некоја особа е надворешниот изглед...па потоа доаѓа запознавање на карактерот итн итн...

слатка е и има шишки :vozbud: - :) тоа е доволно за да ме привлече

Да,да дефинитивно ми е важен надворешниот изглед....Но следното е карактерот,ако е катастрофа за џабе му е убавината.....

hm ne mi e biten nadvoreshniot izgled, bitno mie sho ima u nego i da ne e bolesnik

Претпочитам да е шармантен и насмеан. Секој таков е привлечен колку и да не е убав. А со тек на време, колку повеќе го сакам, толку е поубав.:srce:

премногу!мора да ми се допадне нејзиниот надворешен изглед!не правам муабет тука за некоја перфекција во убавината или стилот!туку само да ги исполнува моите критериуми!

Најважен е внатрешниот изглед...но тоа не значи дека треба да тој да биде некој без ронка убавина...да биде и убав но и добар...да знае како со женско...:smir:

Pa dobro, nadvoresniot izgled i toa kako vlijae..barem za prviot vpecatok sto go dobivas za licnosta... no spored mene ne e presuden za pocetok na edna vrska... Ako posle nekolku izleguvanja, sfatam deka iako e lepotan, e "dupka" togas avtomatski odi na IGNORE! Ako sakam da pocnam vrska so tip, mora da mi se dopadne karakterno, no toa ne znaci da lici na Kvazimodo :) Znaci, nadvoresniot izgled e vazen, no ne presuden!

па да надворешниот изглед сепак има некакво значење,кога ја забележуваш личноста нормално прин ја гледаш како изгледа надворешно а потоа внатрешно...

MENE MNOGU MI ZNACI NADVORESNIOT IZGLED.TREBA DA BIDE UBAVA KAKO TAA SO E POTPISANA SMIZLICKA ,NA FORUMOV.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom