Фан клуб - РК Вардар

Член од
1 август 2015
Мислења
1.106
Поени од реакции
2.383
Лошо е што Вардар победи, ама сам себе. Овие реално се слаби и Пелистер ќе ги реши и тука и во Битола.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.079
Поени од реакции
74.824
Цел ден бев убеден дека ќе изгубиме, ама ова беше прегазување.
На место на нашиве, ги бркам сите играчи, клубот го згаснувам.
Мислам дека во знак на протест, се самобанирам од кајганава едно 3 месеци да не постирам. Може ќе разбиеме малерот. Мамицата да им ја ебам на ситњ до еден и фудбалери и ракометари (па и кошаркари :D)!

Член од
4 март 2017
Мислења
2.269
Поени од реакции
6.579
Не го гледав мечот, обично сум малер кога ги гледам против Алкалоид али не било до мене изгледа. :)

Очекував пораз искрено, изгледаа многу добро во Суперкупот пулените на Кире. Сликата на многу луѓе им ја измести утакмицата против нив во Охрид, но мислам дека они таму одиграа под своите можности.

Член од
17 април 2024
Мислења
645
Поени од реакции
1.554
Ako ostane butin da .. nemozam da se pomiram deka gubime od ovie.. abe serafimov i gjorgjiev mislis Hansen i Lazarov igraat.
Срце ме боли, после поразот од Тиквеш лани и ова ептен ме погоди сега. Тоа е немаме успеси ни во фудбал, ни во ракомет. Ќе почекаме доста време за подобри моменти...

Член од
19 август 2010
Мислења
4.113
Поени од реакции
10.159
Alkaloid se naprednati i dosta pozreli kao tim. Boli porazov, ubija, ama čisto kao solza si pobedija. Našite odigraa eden od najmizernite natprevari, i so izgubena komanda od klupata vo vakvi natprevari nema što da se bara. Ti da gi znaeš najslabite strani na protivnikot i nišo da ne naraviš na taktički plan celi 60 minuti kažuva kakva rupa od trener si. Kirca na najdobar možen način si go prenesuva svoeto znaenje steknato kako igrač, postavuva akciji, gi uči na tajming pri pas, sekoj da koristi šansa vo prav moment koga se napadja, plus lesni golovi vo polukontri i kontri i toa e. Kažav i prethodno, nie moraše da otvorime jako, da gi tresneme od zemja vo odbrana, da gi terame na što povekje greški i da kaznuvame. Ama normalno ništo od toa.

Член од
17 август 2014
Мислења
3.754
Поени од реакции
6.165
Заслужена победа на Алкалоид, доста појаки од лани, 60 минути ист висок интезнитет Митев - Ѓоргиев - Серафимов во напад држат против касапи како Лазаревски и Горига, а цело време играат дуел игра со напади на 6, физички кондициски најдобро спремна екипа.
По мене имаат шанса и шампиони да се, но ќе видиме како ќе играат на гостински терен.
Без разлика на поразот тврдам дека имаме најака одбрана во лигава, штета шо не се донесе салам среден бек..

Член од
11 ноември 2012
Мислења
1.407
Поени од реакции
4.267
Чиста на Мурињо е оваа. Не посраа во секој елемент од играта.
Одбраната која ја "величавме" цели припреми ни ја бушеа ко швајцарско сирење. Митев и Ѓорѓиев ни продаваа ракомет мислиш со Барса играме. Оној кепецон Серафимов не искина од 9 метри.

Голманите исто не покажаа ништо, ама ај само дел од вината е нивна. Реално, никаква поддршка немаа. Ко топовско месо беа, ги решетаа од сегде.

На полувреме го вади Срдановиќ кој имаше сосема коректна партија, го ставаш Родригез кој денес беше тотално аут. И после 15 минути го враќаш пак Срдановиќ, ама целосно излезен од ритам.

Не знам кога нашиве ќе разберат дека за Јагуриновски не треба да има место во Вардар. Дечкото со своите квалитети, може да фати место во Овче Поле или Бисинов, кај нас не. Па кај не знае, кај прави катастрофални грешки во моменти кога се крши резултатот - ликот покажува таков левел на курцоболие, тоа не е реално. Иди бе шибај ја милфицата, откажи се од ракомет.

На колку странци е ограничувањето годинава? Во одбраната дефинитивно ни фалеше Мело.

Ако остане Бутин и после овој срам, слободно да и пишеме крст и на оваа сезона. Тоа е тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom