YuZe
Sic Semper Tyrannis
- Член од
- 22 септември 2005
- Мислења
- 1.887
- Поени од реакции
- 2.111
Затоа потроши 2 саати да вратиш на пост, неписмен еден. Ти кажаа сороспиите што да вратиш и со трчање тука, да изјадиш уште некое гомненце.Да, пошто и останатите немаат живот освен кајгана и им е најголема сатисфакција да биде онлајн warriors за политички партии у Америка.
Што ти диктираше, како да грумираш and how to sniff kids?Инаку во комитетот еве сме овде со Бајден ми диктира. Абе вие сте скроз соживеани со улогата дај опрајте се ако малку некој надвор од вашиот echo chamber каже нешто што нешто не ви се поклопува одма невладини пропагандии амбасади нешто необично ви изгледа, научени сте да го дркате во круг и да ви се амплифицираат уверувањата. Кажи ми ги гледаш невладините со тебе во соба? Бетер сте од онлајн social justice warriors, а и уште потажни. Барем тие веруваат можеби дека нешто прават корисно. Вие сте warriors затоа што ви се дига курето на Трамп, метафорички, а можеби и буквално којзнае.
Ако не се идентификуваш со педофилите, ова де демократите, зошто пак го прерипа Бајден, само Трамп ти е во уста. Го прерипуваме педофилот и партијата на педофилите и се концентрираме на Трамп. Немаш капацитет, џабе.Сите беа директни цитати од Трамп и можеш лесно да ги најдеш ако сакаш, ама ти тоа не можеш да го преџвакаш ама можеш од , а со Епстин дека добро се знаеле има милион слики и видеа кај што се заедно од пред ерата на АИ, кај што некои републиканци се обидуваа да го монтираат со слики од Камала. Ама ти одбираш да не веруваш за работи што можеш да ги чуеш и видиш со свои уши и очи, а безерзервно веруваш на недокажани полуинформации, па уште ти ми проповедаш некакви логики и се поставуваш за авторитет за логика, ти си имал способност да расудуваш кој има капацитет за логика.
Прегледај го приврзокот 426689Прегледај го приврзокот 426690
Ја не се ни идентификувам со демократите ни па кажав нешто посебно позитивно, само набљудувам и споредувам, ти си ги додаде другите ствари пошто живееш во црно-бел свет, менталниот капацитет и силната логика што ја поседуваш не перцепира нијанси. Вие што имате рефлексна реакција да го браните Трамп и да мислите тој е месијата а во сите други да го гледате ѓаволот ( педофили сатанисти инцести) и секој што има негативно мислење за Трамп, Алекс Џоунс не ви е рамен колку сте забегани. Тажното е тоа што реално ти мислиш ти си на некоја страна од приказната и ако те прави да се чувствуваш големо и праведно, go on.
Опасен си, грумерче педофилско, те пецна тоа дека те пучат како магарица. No, you капацитет на интелект, гение.За тоа кој каква глуперда е и зошто се пучела да ја ебаваат, прашај си ја мајка ти.
Јас имам причина да се замарам со Американска политика, затоа што имам право на глас и таму живеам, зошто ти се засегаш толку за педофиливе, ова де демокративе?