Негативно искуство од r/mkd

• Креатор на темата Креатор на темата Resolve4
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми се сервира нешто. Сум приметил во какви држави ни се отселува народот и сум донел рационална одлука дека мојата држава треба да е како тие држави.
Ти мора да си дете на оние богаташите што ја испокрадоа државата во 90тите за време на транзицијата, ако првата мисла што ти иде кога некој ќе се исели на запад се ЛГБТ права.

Ти мора да си дете на оние богаташите што ја испокрадоа државата во 90тите за време на транзицијата, ако првата мисла што ти иде кога некој ќе се исели на запад се ЛГБТ права.
А ти што мислеше, каков е? Овој нема осетено мака и немање во живот, затоа се бори за небитни работи во живот.

Вакви како мене? Проектираш многу. Тие како мене се единствените кои се борат за напредок на државата.
Државата е отидена поради хомофоби и трансфоби кои уште веруваат во илузија дека ќе го вратат сонцето на Кутлеш.
Молам? Незнам дали знаеш но во државава има ЛГБТ лица кои се патриоти и со гордост можам да кажам мои лични пријатели, некои од нив поголеми анти муслимани од самиот јас, ти ако мислиш дека ЛГБТ лица се селат од општеството и мислат дека се подобро прифатени некаде на запад ти си тотално одлепен, се иселуваат за подобра егзистенција но не се изроди антимакедонски како тебе.

Македонци ли го прават ова?

Последно уредено:
Znaci pederite se posebni, se drugo od seksualna nenormalnost necini iako vo osnova site ja imaat istata fabricka greska koja samo razlicno se manifestira od lik do lik. Ednite sakaat ist pol, drugi kozi, treti umreni, nekoj nedorazvieni deca i taka. Zosto pederite bi bile posebni a drugite ne. Kakvo zlo pravi eden nekrofil ili zoofil na primer, kako tebe ti nastetuva sto toj si pravi vo spalnata posto gledam deka trgnuvas od pretpostavkata deka cim ne pravi zlo togas e ok i nema nenormalna seksualna orientacija ili so drugi zborovi e normalen kako i site drugi. Od kade znaes, utre mozi lekot za rak ke go izmisli nekoj pedofil ili nekrofil.
Vlade, najprvo treba da skontash deka ne postoi neshto kako " normalno"....

Site sme nie so dijagnoza samo na povekjeto oficijalno ne ni e dadena oti si sakame da ziveeme u film deka sme kao normalni za da funkcionirame....

E sea vo situacija koga se e nenormalno idesh po sleden kriterium - koj pravi shteta, pakost, zlo....

Vlade, najprvo treba da skontash deka ne postoi neshto kako " normalno"....

Site sme nie so dijagnoza samo na povekjeto oficijalno ne ni e dadena oti si sakame da ziveeme u film deka sme kao normalni za da funkcionirame....

E sea vo situacija koga se e nenormalno idesh po sleden kriterium - koj pravi shteta, pakost, zlo....
Ostaj ti taa rabota, nema nenormalni, ima samo nepregledani. Konkretno koga se zbora za seksualna orientacija pa slikata e uste pojasna. Tuku nejse, ete da odime po tvojot kriterium. Kakva steta pravi eden nekrofil ili zoofil, da ne odime podaleku. Kako se custvuvas ti povreden ili osteten sto toj pravi vo spalnata. Bas me interesira kade ti zavrsva empatijata :cautious:

Ostaj ti taa rabota, nema nenormalni, ima samo nepregledani. Konkretno koga se zbora za seksualna orientacija pa slikata e uste pojasna. Tuku nejse, ete da odime po tvojot kriterium. Kakva steta pravi eden nekrofil ili zoofil, da ne odime podaleku. Kako se custvuvas ti povreden ili osteten sto toj pravi vo spalnata. Bas me interesira kade ti zavrsva empatijata :cautious:
Ajde be kje si igrame .... nekrofilot... shteta kje e ako svezo otkopal grobot i ne go otvoril sandako kulturno ami iskrshil so hebla... i posle se toa ostavil taka.... a zoofilot ako kozata na komshijata ti izbega otkako kje zavrshish rabota. Nekrofilot nema shansi da izmisli neshto bitno za civilizacijata, on ne saka da ni pomogne ami da umreme site za da ne isfuka a kozojebacot nema da ni pomogne isto taka deka umo celo ebano vreme kje mu e u kozite.

Inaku ni vie aseksualcite ne ni pomagate, nema kaj vas eros, koga gleate cicki mislite zashto ovaa kuce sheta i otvarate temi po forumi mesto da go podobrite zivotot na slednite pokolenija....

воукерството е прилично ретардирана работа. Андерграунд инцести кои у друга реалност никој не ги сметал за озбилно се борат за права на некои што не ги занима. Црнци, муџахедини, педери, итн. Психологијата вика дека они го прават тоа за персонал рамификејшн. Као они носат одлуки за битни работи у општеството. Затоа мислам дека треба да се укине протестирање за ликови кои не се засегнати од работата. Пошто сите испрдоци искочија од овакви ствари.

воукерството е прилично ретардирана работа. Андерграунд инцести кои у друга реалност никој не ги сметал за озбилно се борат за права на некои што не ги занима. Црнци, муџахедини, педери, итн. Психологијата вика дека они го прават тоа за персонал рамификејшн. Као они носат одлуки за битни работи у општеството. Затоа мислам дека треба да се укине протестирање за ликови кои не се засегнати од работата. Пошто сите испрдоци искочија од овакви ствари.
Пред еден ден читав колумна на еден таков американец кој пишуваше околу ситуација помеѓу Иран и Израел, неговите главни поенти беа дека Иран бил мултиетничка држава а мултиетничност значело нестабилност и слаба држава.
Е сега незнам како тоа во западните држави тоа се преставува како сила, стабилност а во Иран не.
Ние во Македонија најдобро знаеме што направи таа политика на мултикултура, мултиетничност, мултиконфесионалност, што побрзо се вратиме на своите македонски корени, традиција, народ и нација тоа подобро, најбитно враќање кон македонска државност.
Што знаат ОНИ за Македонија, за која само Македонците знаат!

Последно уредено:
Ajde be kje si igrame .... nekrofilot... shteta kje e ako svezo otkopal grobot i ne go otvoril sandako kulturno ami iskrshil so hebla... i posle se toa ostavil taka.... a zoofilot ako kozata na komshijata ti izbega otkako kje zavrshish rabota. Nekrofilot nema shansi da izmisli neshto bitno za civilizacijata, on ne saka da ni pomogne ami da umreme site za da ne isfuka a kozojebacot nema da ni pomogne isto taka deka umo celo ebano vreme kje mu e u kozite.

Inaku ni vie aseksualcite ne ni pomagate, nema kaj vas eros, koga gleate cicki mislite zashto ovaa kuce sheta i otvarate temi po forumi mesto da go podobrite zivotot na slednite pokolenija....
Mozis ti Zoki podobro od ova.
Ali ok ke si igrame, ne otkopal nikakov grob, ne skrsil nisto. Donatorot na teloto potpisal izjava na notar deka teloto saka da mu go donira na lokalniot nekrofil . Znaci soglasno, bez steta na imot i tamu nered. Mu go dostavija doma, se fino spakovano i ovaj posle sto ke si pravi doma so nego e negova rabota, bitno steta ne pravi , sto znaci spored tebe e ok. Dali izmislil ili ne nesto bitno za civilizacijata nikoj ne znae, mozi raboti tamu vo nekoja visokotehnoloska IT kompanija ili soznam jas.
Kozoebacot kozata si e negova, od malo jare si ja rasti, pelcovana, nosena redovno na veterinar, istrizena, najadena itn itn . I toj nikakva steta ne pravi, posebno ne tebe. So te boli tebe sto toj si pravi doma so kozata, kuceto, magareto ili so da e.
Kolku sto mi e umot na nekrofilot vo umreni, na kozoebacot vo kozata, tolku mu e i na pederot vo maski gaz i cela energija i fokus my e kako da ti go zabiberi, go zabole nego za civilizacijata i napredokot. Ne se nisto posebni okolu toa.
P.s i ako ti se diskutira, diskutiraj. Kolku sum jas aseksualec mozis ljubenata da si ja prasas. Ic ne se zamaram zosto gi seta kucinjata tuku koga ke ti reci deka ke gi seta. Cickite taman i se ;) .
Mozime i vaka da diskutirame ako sakas, nemam problem jas so na ljubenata tvoja cickite i zosto gi seta kucinjata posto znam deka toa i e izgovor da izlezi od doma :sneaky:

Kolku sum jas aseksualec mozis ljubenata da si ja prasas. Ic ne se zamaram zosto gi seta kucinjata tuku koga ke ti reci deka ke gi seta. Cickite taman i se ;) .
Dobri sme vlade, napreduvame.... ni trebaa duri dve tri strani da stigneme do " da ti ja ebam zenata " :)

Mi dade mnogu za razmisluvanje, kje ti pisham ko kje isprocesiram....

Dobri sme vlade, napreduvame.... ni trebaa duri dve tri strani da stigneme do " da ti ja ebam zenata " :)

Mi dade mnogu za razmisluvanje, kje ti pisham ko kje isprocesiram....
Zatoa te prasav, ti se diskutira ili ne. Mozam jas i vaka i taka, ne mi e problem, od tebe zavisi dali ke diskutiras za temata ili za mene ;) .
Nema ljutenje tuka, ne se ebaj ko ne krepis :toe:

Zatoa te prasav, ti se diskutira ili ne. Mozam jas i vaka i taka, ne mi e problem, od tebe zavisi dali ke diskutiras za temata ili za mene ;) .
Nema ljutenje tuka, ne se ebaj ko ne krepis :toe:
Vlade me fati nespremen ti vikam, prosto ne znam kako da diskutiram so covek koj geevite gi ramni so pedofili, nekrofili zoofili i sho kje ti tekne sledno, mislam ubo e da se zivee u taka poednostavena realnost te razbiram... do prva decimala... kje moram da razmislam kako da ti pristapam.... ne deka treba tuku oti si mi drag

Nema ljutish ne se sekiraj.

Vlade me fati nespremen ti vikam, prosto ne znam kako da diskutiram so covek koj geevite gi ramni so pedofili, nekrofili zoofili i sho kje ti tekne sledno, mislam ubo e da se zivee u taka poednostavena realnost te razbiram... do prva decimala... kje moram da razmislam kako da ti pristapam.... ne deka treba tuku oti si mi drag

Nema ljutish ne se sekiraj.
Aman be nespremen, ko da branis magistratura.
Ne ti baram statistiki, naucni trudovi tuku onaka opsto oti gi smetas pederite za posebni od site drugi koga istiot defekt site go imaat.

Aman be nespremen, ko da branis magistratura.
Ne ti baram statistiki, naucni trudovi tuku onaka opsto oti gi smetas pederite za posebni od site drugi koga istiot defekt site go imaat.
Pa toa defekt vlade e relativna rabota.... prvo ti ne moz da znaesh sho cel imala prirodata i taka samouvereno se ova da go tvrdish.. ako idesh po toa sho e prirodno ti skoro site nas sho sme seksualno aktivni bi ne strpal u institucija.... poshto vlade prajme raboti sho uopshte ne se bitni za reprodukcija.... primer oralen... pa anal zenite.... ami sho kje im e klitoris vlade? Sho funkcija ima uopshte on u zacnuvanjeto? A zashto vlade groto od zenite se biseksualni? Pa ako pocneme da redime perverziite nema da ima dovolno izgradeni institucii za ti site da ne zatvorish, a nema da ima ni koj da raboti i ja dvizi ekonomijata.

I si vikam na ovaj covek treba da razmislam kako da mu pristapam no sum srekjen sho on ne nosi bitni odluki u civilizacijata.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom