Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Se zboruvase i za Zarabec ama od zboruvanje do ostvaruvanje razlikata e golema
Низ град се и сешто се збора ама е далеку од реалноста.
Единствено словенецот е засеа реална опција. Се друго е само желби на нас навивачите. :D
Ама едно се желбите а друго се можностите.

Без тренер нема екипа, и обратно.
За добар бизнис треба одличен менаџер. Е ние таков немаме.

Тој шо разбира ракомет уште од сега знај дека ке ја испосери работата Бранко. Немам ништо против чоеко, ама за успех си сака тренер. Ви текнува Лино колку земаше во Металург 200к + годишно, и шо напрај од деца непознати извади класа на играчи, и напрај успех со клубот, и да не заборајме во Металург прва постава имаше 4 Македонци.

Se zboruvase i za Zarabec ama od zboruvanje do ostvaruvanje razlikata e golema
Za zarabec vistina e go baraja imase pregovori, ama bese kasno kako i stalno cekame do posledno i posle ke ostanime so cvekjeto vrace, mn slabo menadziranje do sega ovie sezoni si vikam ke se poprat ama kako so mi izgleda istata pesna ke bidi

Screenshot_20240717_192420_Chrome.jpg
Табоада е во Фредерициа под активен договор.
Словенецот е можна опција.
Ne mislam deka e mnogu neostvarlivo ova za Taboada. Fredericia vo momentot imaat 6 levi i 4 sredni bekoj. Dali navistina mu trebaat 10 desnicari?

Прегледај го приврзокот 424104
Ne mislam deka e mnogu neostvarlivo ova za Taboada. Fredericia vo momentot imaat 6 levi i 4 sredni bekoj. Dali navistina mu trebaat 10 desnicari?
Активен договор има уште една година мислам таму, лани го продолжи на +2 ако се сеќавам убо.
За да донесиш играч од негов калибар а плус да е под активен договор ќе треба да платиш оштета висока за да го донесиш и прашање е дали би сакал да се врати тука повторно.
Од досегашните сезони, ова управа не памтамда плати оштета за некој играч шо дојдол во Битола, шо е јасен показател дека не му е политика на клубот да се расфрлат со пари.
Реална опција а и имало контакти со словенецот на лев бек... Е сеа дали е договорен или не се договрија то ќе кажи врмеето.
На 24ти наредна недела стартуваме со припреми. Очекувам до тогаш да бидат затворени сите прашања околу составот за наредна сезона и новиот договор за платформата кој треба да се потпиши со општината. Деталите биле договорени, пашање е кога ќе биди официјалниот прес.
Мое мислење е дека до наредна недела ќе биди објавен новиот тренер во двојката и ќе биди затворен ростерот за двете екипи.

Очекувам добар дизајн да пријават со новата гарнитура на дресој. Искрено овај зелениот шо беше последните две сезони, ич не ме бендисва.

Do kaj sme so transferite? Ke pocnat pripremite ke se tufkame posle oti nisto nemame napraeno
Zema be Dinamo eve sega I sreden bek od Kielce Thrastarson nie ke se karame so deksi meksi oti toj e kriv za igraci,treneri I eve platformata dvegodisna so ne ja potpisaa uste Borko fali vo prikaznata

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Zema be Dinamo eve sega I sreden bek od Kielce Thrastarson nie ke se karame so deksi meksi oti toj e kriv za igraci,treneri I eve platformata dvegodisna so ne ja potpisaa uste Borko fali vo prikaznata

Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Abe ozbilno neli do sega trebase da bidi potpisana platformata, so bidna?

Potpisana e na 2 godini, igraci nemat potpisano uste i neeznam dali voopsto se bara sreden, piker se bara gjomiti a za taboada se cisti spekulaci
Taboada ko zamina nesto kako so pamtam bese deka nemozi vo Mk da zivej I igra taka da to e samo prikazna,a do kolku dojdi ke e top ama se mislam e samo muabet I spekulaciii

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom