Што знам, во Чаир нон стоп од коли ечеле Цеца и Саша Матич
Српска музика во еден VivaFresh маркет.
Ова не може да не е масло на српските тајни служби
Ne znam kakov razvoj ocevukate dodeka za sekoj vash problem, vinovnici gi napraete Albancite..Мислам дека Христијанизирање на Албанците може да биде добар развој за сите. Сепак немам голема надеже дека со 99% муслимани кај Албанците во Косово и Македонија тоа ќе го видиме.
Проблемите со Грција и Бугарија немаше да постојат денес ако учкарската влада не ни го смени името и не ги прифати сите бугарски диктати.Да можеше повеќе да дадат без 2/3 мнозинство ќе им дадеа.А у косово една заедница на општини која со колку притисоци ве тераат да ја прифатите не ја давате ама кога се дава нешто на наш грб е ок.Кое лицемерие.Па после оти сме имале проблеми со вас имаш лице да прашувашVie imate problem se Grcija, albancite krivi.
Sega problem so Bugarija, pak albancite krivi.
Abe bidete srekni sto vi ostana pak nekako imeto samo vi dodadoa severna a vie kako makedonci po glupav narod nemam videnoe sve vi zimat od okolu komsite vie mesto da napravite nesto jadete gomna tuka po forumi so laazni profili...Проблемите со Грција и Бугарија немаше да постојат денес ако учкарската влада не ни го смени името и не ги прифати сите бугарски диктати.Да можеше повеќе да дадат без 2/3 мнозинство ќе им дадеа.А у косово една заедница на општини која со колку притисоци ве тераат да ја прифатите не ја давате ама кога се дава нешто на наш грб е ок.Кое лицемерие.Па после оти сме имале проблеми со вас имаш лице да прашуваш
Најглупиот народ у европа најде да ни дава лекции за колку сме паметни?Abe bidete srekni sto vi ostana pak nekako imeto samo vi dodadoa severna a vie kako makedonci po glupav narod nemam videnoe sve vi zimat od okolu komsite vie mesto da napravite nesto jadete gomna tuka po forumi so laazni profili...
Ama okej e i vie sto vo pravo nacija od 91va sto ocekuvash povekje
Pozz
Државите ви се дадени пошто сте телиња. На ниеден асален народ голема сила не му дава така држава земена од друга на тацна.Glupi glupi 3 drzhavi 4ta vo progres
Zamisli da bevme "pametni" kako vas
...и нути една од нив не личи на држава...Glupi glupi 3 drzhavi 4ta vo progres
Zamisli da bevme "pametni" kako vas
Da za toa lepo fino familijata i na odmor vo albanija posto ne lici na drzhava...и нути една од нив не личи на држава...
Не е држа за секое племе....
A pa vie od tolku pametni ste sto izgubivte see bukvalno seДржавите ви се дадени пошто сте телиња. На ниеден асален народ голема сила не му дава така држава земена од друга на тацна.