Морам да признам вие сте поиновативни, од им снемаа ракети и гранати се префрливте на “до кај се во часов јар”Година и пол истите приказни ги вртите. Готови се, само шо не се распаднале, струја немале, луѓе немале, а фронтов 20 километра мрдна и русите платија со илјадници животи за тоа. Тажно и жално да се чита.
Јас Часов Јар го зборам уште Дарче што ни го нема на темава, само што упиша факултет. Чоекот кај и да е ќе дипломира, Часов Јар уште остана непремостлива пречка за руската доминација на светотМорам да признам вие сте поиновативни, од им снемаа ракети и гранати се префрливте на “до кај се во часов јар”
Целта на војната прво беше демилитаризација, денацификација на цела Украина, па кога видоа дека се преценија и не ја бива, направија апдејт на воените цели во ослободување на Донбас. Сега кога очигледно не можат ниту цел Донбас да го освојат, не знаеме кои се новите цели. Може вистинската цел на војната уствари било Часов Јар да се освои а се друго било финта?ете гледаме украински фаланги недогледни ,од млади момци доброволци кои јуришаат на донбас и ги мелат руските орди
Ја гледаш економијата во Македонија и во Европа или на државна цицка си ти тече платичка?Година и пол истите приказни ги вртите. Готови се, само шо не се распаднале, струја немале, луѓе немале, а фронтов 20 километра мрдна и русите платија со илјадници животи за тоа. Тажно и жално да се чита.
Ne be celta im bil Mariupol ama jebiga im bilo dosadno pa otishle ushte nekoe metro ponatamu.Целта на војната прво беше демилитаризација, денацификација на цела Украина, па кога видоа дека се преценија и не ја бива, направија апдејт на воените цели во ослободување на Донбас. Сега кога очигледно не можат ниту цел Донбас да го освојат, не знаеме кои се новите цели. Може вистинската цел на војната уствари било Часов Јар да се освои а се друго било финта?
добро, ама кажаа дека имале лопати со кои се борелеМорам да признам вие сте поиновативни, од им снемаа ракети и гранати се префрливте на “до кај се во часов јар”
не ги остварија целите еве да речеме, и што сега? Што ќе им се случи? Контраофанзива 2025та?Целта на војната прво беше демилитаризација, денацификација на цела Украина, па кога видоа дека се преценија и не ја бива, направија апдејт на воените цели во ослободување на Донбас. Сега кога очигледно не можат ниту цел Донбас да го освојат, не знаеме кои се новите цели. Може вистинската цел на војната уствари било Часов Јар да се освои а се друго било финта?
Sega che ja viknat uchitelkata da gi napleska i da im pishi edinica!не ги остварија целите еве да речеме, и што сега? Што ќе им се случи? Контраофанзива 2025та?
Прашај го за Часов Јар дали ќе ја биде работата годинава? И тој радарот што им го рокнаа прашај дали има надеж воопшто да го оправат?Ne be celta im bil Mariupol ama jebiga im bilo dosadno pa otishle ushte nekoe metro ponatamu.
Si velam sega si zadovolen od odgovorot i inforamicjava koja mi ja prenese lichno Putin!
Ништо? ќе си седат во рововите и ќе кркаат амерички гранати како локуми, и британски кратосувачки ракети ќе ги рокаат по Крим. Уживанција.не ги остварија целите еве да речеме, и што сега? Што ќе им се случи? Контраофанзива 2025та?
Eve samo shto zatvoriv telefon,Прашај го за Часов Јар дали ќе ја биде работата годинава? И тој радарот што им го рокнаа прашај дали има надеж воопшто да го оправат?
Вие што сте иселени на Западот, на што свршувате? Убоо ти е таму а, не е како бо Русија.Eve samo shto zatvoriv telefon,
Casov Jar im bil kako ladalo . A i toa radarot go roknale zatoa shto predhodno mu se dupnala gumata i ostanal nezashtiten.
Samo Putin me prasha ; Kolku pati dnevno si svrshuval na Ukraina?
Ovde Ukrainkite za taa rabota se zadolzheni!Вие што сте иселени на Западот, на што свршувате? Убоо ти е таму а, не е како бо Русија.
Немој сега со тие куршуми, одма ќе добиеш одговор "не се секирај ти за мене". Човек со лева рака да се крстиВие што сте иселени на Западот, на што свршувате? Убоо ти е таму а, не е како бо Русија.