- Член од
- 3 ноември 2009
- Мислења
- 6.789
- Поени од реакции
- 39.942
Ауу тешки пациенти овие од Пелагонија.
Демир Хисар блиску ви е побарајте стручна помош.
Ќе свикните бе шо ти се брза, ете 2 години со к*** враце сте. И наредна година од трите подолгото ќе го крените. Еден срдечен поздрав до вас шо не честитавте педерчиња, со следната нумераАуу тешки пациенти овие од Пелагонија.
Да има во Државен Завод за СтатистикаИмат некој статистика од кој беа активни групи сезонава или кј мојт да се најт?
Тебе шегата дан те викаја во маало?Да има во Државен Завод за Статистика
повели https://www.stat.gov.mk/
Не шегата туку мајтапOТебе шегата дан те викаја во маало?
Еве ти честитка, честито освоена титула во Македонска лига, која втора година по ред ви е подарена од страна на РК Вардар.Ќе свикните бе шо ти се брза, ете 2 години со к*** враце сте. И наредна година од трите подолгото ќе го крените. Еден срдечен поздрав до вас шо не честитавте педерчиња, со следната нумера
Louis i Juzni Vetar - Obrisi suze mala moja (1990)
Nosilac prava: Studio MMIhttp://www.studiommi.com/Muzika: Miodrag M. IlicTekst: Miodrag M. IlicAranzman: Juzni Vetaryoutu.be
Сами сме криви, и работник играа па немаа киксови и не губеа бодови од послаби екипи, се на се заслужена титула за нив ги згазија сите во разигрување освен поразот од нас во Скопје.Еве ти честитка, честито освоена титула во Македонска лига, која втора година по ред ви е подарена од страна на РК Вардар.
Јас сум бил сведок на освоени титули со Мак лига, Сеха, и во ЛИГА ШАМПИОНИ. Нешто што ти никогаш нема да го доживееш. А сега радувај се на титулата која ја освоивте благодарение на киксот на Вардар во Кавадарци.
aj ako sakas obajsni te molam za nas so pomalce razbirame kako ?која втора година по ред ви е подарена од страна на РК Вардар.
Цел живот да ни подарвате, како викат поклонот не се гледа во очи. И догодина да честиташ.Еве ти честитка, честито освоена титула во Македонска лига, која втора година по ред ви е подарена од страна на РК Вардар.
Јас сум бил сведок на освоени титули со Мак лига, Сеха, и во ЛИГА ШАМПИОНИ. Нешто што ти никогаш нема да го доживееш. А сега радувај се на титулата која ја освоивте благодарение на киксот на Вардар во Кавадарци.
cestito opstanokНие славевме ОПСТАНОК во фудбал