ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Очигледно не си бил , Кумани одма вратија и пееа против Албанци со вас , за одма после песната да пеете српски слуги , Навивачки акции протов Албанци ? Ајде кажи колку сте имале
И да срам е за цел прилеп и мајмуни .
Заедно измешани преку 30 арачиновци со прилепчани
Реално истиве одеа на секоја утакмица од Куманово и праеа проблеми тепачки притисоци. Полиција не ги застанвеше, дали мислите дека мајмуни со екипата шо беа можеа било шо да напрает? Бидете реални.

Имаше 2 автобуса само со ПП таблици и неколку коли, макс 150 до 200 прилепчани бевте (250 со арачиновци верни другари) ;)

Реално истиве одеа на секоја утакмица од Куманово и праеа проблеми тепачки притисоци. Полиција не ги застанвеше, дали мислите дека мајмуни со екипата шо беа можеа било шо да напрает? Бидете реални.
Остај ги, незнам шо се нафрлија толку . Не спинувам , знам како стој овде работите и колку има омразеност против шипци.

Ништо неможат затоа и реков горе не гледам кривица во Мајмуни него во клубот и играчите

Ни читате ни разбирате нешто. Јас му пишувам имаше околу 300 прилепчани во двата дела тој ми се запна кај имало 300 мајмуни. Си ги спинувате работите како што сакате па преку куров вас некој треба да ви се правда шо било и како било. Еден е виновникот за тоа Благоја Гешоски и никој не го правда за потегот сношти. Играчите никаква врска си нема. Терајте си го филмот пола град ви е на српски трибини обесен по селата споменици на учк му никнува тие ќе кажувале за Албанци и за Прилеп. Цела сезона ко бели мечки играте заштитени од ебр на сите можни гостувања, пола утакмици и фазла купени. Грдни пари истурени на клубој и судии, пробавте и кај нас така ама на рампа наидовте. Има нешто што не се купува со пари!

Имаше 2 автобуса само со ПП таблици и неколку коли, макс 150 до 200 прилепчани бевте (250 со арачиновци верни другари) ;)
Оти вие не изреагиравте секоја уткамица беа присутни и ве провоцираја? :eek: Многу повеќе шанси од нас.

Остај ги, незнам шо се нафрлија толку . Не спинувам , знам како стој овде работите и колку има омразеност против шипци.
Остај шо ви се нафрлија, дал вие ке се нафрлите на играчите на управата то решете си го ... остај го форумов.

Читам погоре пееле мајмуни против управата на пелистер ама не против чкембари, е како бе, го ебам пелистер ја ебам цела битола и чкембарите шо е?
Ама сега после ебење нема каење...
А за фуркан, сигурен сум дека ко го видоја вака шатиран не го препознаја и мислеа дека е нивни член, пошто се вклопва со стајлингот на пола прилеп

Attachments

• FB_IMG_1716672751804.jpg
    FB_IMG_1716672751804.jpg
    138,8 KB · Прегледи: 78
Читам погоре пееле мајмуни против управата на пелистер ама не против чкембари, е како бе, го ебам пелистер ја ебам цела битола и чкембарите шо е?
А за фуркан, сигурен сум дека ко го видоја вака шатиран не го препознаја и мислеа дека е нивни член, пошто се вклопва со стајлингот на пола прилеп
Дизелаш.

:uzi::uzi::uzi:

Не заебавај другар, кратко скандирање 30 секунди, заради шо не извисивте нас, со 5 прилепчани во ТИМ, му ја пуштивте на Осогово а нас не нашаравте.

Цело време има дружба од наши и ваши членој низ кафаниве, кое ебење кое каење :D :D

која будала ова Фуркан:D:D

Ни читате ни разбирате нешто. Јас му пишувам имаше околу 300 прилепчани во двата дела тој ми се запна кај имало 300 мајмуни. Си ги спинувате работите како што сакате па преку куров вас некој треба да ви се правда шо било и како било. Еден е виновникот за тоа Благоја Гешоски и никој не го правда за потегот сношти. Играчите никаква врска си нема. Терајте си го филмот пола град ви е на српски трибини обесен по селата споменици на учк му никнува тие ќе кажувале за Албанци и за Прилеп. Цела сезона ко бели мечки играте заштитени од ебр на сите можни гостувања, пола утакмици и фазла купени. Грдни пари истурени на клубој и судии, пробавте и кај нас така ама на рампа наидовте. Има нешто што не се купува со пари!
Дебилу селски не сум кумановец а ниту еден што ти пишува тука не е од куманово . Види под какви услови играат цела сезона ги следат учк и им прават притисок , иди следна сезона дај подршка на шкенедија ако не , има нешто што не се купува со пари ама фуркан ве купува со ручек.
Следна сезона аут у 3 па во 4 лига па распад .

Остајте ги мајмуни еднаш мајмун цел живот мајмун него Лебари дали има инфо некој,дали се загреват за бараж и излезеноста која е до 13ч

МАЛ ПОЧЕТАК НА НЕШТО ГОЛЕМО

Се гледаме наредна сезона, полека полека ултрасот во Мк заживува и се буди навивачка и националната свест. Ние од Куманово сме биле познати по добар ултрас кодекс и едуцираност кога било прашање трибина, со Мајмуни бевме на трибина заедно во Албанија 2016 ако не грешам, на гостување да се поддржи Македонија. Секогаш сме биле отворени за Македонија, така и денеска сè што било останува на трибина. Ми се допаѓа атмосферата што се буста и едвај чекам следна сезона. поздрав !

:oeoeoe:

Дебилу селски не сум кумановец а ниту еден што ти пишува тука не е од куманово . Види под какви услови играат цела сезона ги следат учк и им прават притисок , иди следна сезона дај подршка на шкенедија ако не , има нешто што не се купува со пари ама фуркан ве купува со ручек.
Следна сезона аут у 3 па во 4 лига па распад .

Другар, тие јада лајна дека ние не сме изреагирале. Екипава, појдени баш против Кумановци, секоја утакмица му беа присутни му правеја притисоци, му караја, скандираја УЧК и слично, зошто не се изреагира на НИЕДЕН НАЧИН?

Остајте ги мајмуни еднаш мајмун цел живот мајмун него Лебари дали има инфо некој,дали се загреват за бараж и излезеноста која е до 13ч
Нашето мало "hooligans" :D :D :D Интересни дешавки и со вас на пиво фест имало :) sh

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom