Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Плаче Рашфорд се да му ебам,плачам ја од емоции ајде колку толку ја испраа сезоната дда не биде катастрофа

Требаше да најдат заеднички јазик со Варан, сигурно ќе прифатеше намалена плата, и секако да се донесе стопери, а Варан да се користеше повремено. Тоа би било win win ситуација.

А зошто бе не играат вака секоја утакмица бе пичката материна да им ја ебам, види ги колку можат кога ќе даваат сите 100%.

И Онана мораше да прими уште еден глуп гол како шлаг на тортата.

Оној стаорецот Ратклиф го изгушка Пеп, а со Тен Хаг не се ни поздрави, ќе го набрка божем тој е крив.

И јас го забележав овој момент. Не изгледа добро.

Наместо да земат таму да избркаат доктори, терапевти и други клати врата земај плата луѓе, тие сакаат да го бркаат човекот што во две години две титули ни донесе и три финалиња игравме. Fuck logic...

Наместо да земат таму да избркаат доктори, терапевти и други клати врата земај плата луѓе, тие сакаат да го бркаат човекот што во две години две титули ни донесе и три финалиња игравме. Fuck logic...
Ова само кај нас го има.

| BREAKING:

#mufc will conduct a season review next week — including the performance of Erik ten Hag — before deciding on the next steps for the club.

This reported by the reliable [@David_Ornstein/@lauriewhitwell]

| BREAKING:

#mufc will conduct a season review next week — including the performance of Erik ten Hag — before deciding on the next steps for the club.

This reported by the reliable [@David_Ornstein/@lauriewhitwell]
Хаха воа или нема врска со животот или и оваа хиерархија не знае кај тера, или па лош ПР, ако тие на толку време не направиле анализа сегга ли ќе ја праат

Мислам дека е одлучено со Тен Хаг, само што нема смисла денес да кажат. Веројатно дека Орнстин и ке ја има ексклузивата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom