Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Член од
22 јуни 2022
Мислења
944
Поени од реакции
1.213
ова се потпуно истите муабети на владемкд, кано и други партиски дејци на ВМРО, кога Грујо изгуби
just in reverse
Абе мене ми се јасни работите како функционираат, позицијата на државава на меѓународен план, позициите на македонскиве партии спрема албанскиот блок, коалиционата пракса на внатрешен план итн итн... , него на изродиве од форумов не му беа јасни сите тие работи, затоа сега ќутат ко ороспии и ги нема никаде со последниве настани на политички план.

Или пак, уште поголеми изроди од тие што ќутат, се изродите кои викаат дека ова била сега реалноста и дека треба да им се даде време, или дека учкарите со кои они се збратимени, се подобри учкари од тие на комуњарите. Дури најглупиот лик на форумот, ронбургунди, напиша дека новиот учкар спикер на собрание , ќе работел у корист на вмро. Замисли ја шизофренијата.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.869
Поени од реакции
23.265
ова се потпуно истите муабети на владемкд, кано и други партиски дејци на ВМРО, кога Грујо изгуби
just in reverse
Kaj imam receno jas takvo nesto ?
Posledicite od Grujo koga izgubi blagodarenie na tebe i drugite kako tebe gi gledame vo momentot. Da bidi ironijata pogolema ti si eden od pogolemite plackovci koga se raboti za posledicite od toa. Trampase ime, nacionalna gordost, ekonomski benefit i uste ne znam kolku raboti za raka amnestirani teroristi. Barem da gi osudeja. Ovie pretsedatel na sobranie ti gi postavija, prakticno vtor covek vo republikata.
Pa sega ti vidi presmetaj dali imas lice da jadis gomna ili treba da si pokjutis.
Jas bi rekol treba da si pokjutis, Ti ne mislis taka ?

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.010
Поени од реакции
83.400
владе
патетичен си и пишуеш на латиница
заќути боље

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.869
Поени од реакции
23.265
владе
патетичен си и пишуеш на латиница
заќути боље
Tolku bese, na latinica pisam ( za slikata na avatar nemas zbor dva ). Ti sam severdjan se napravi i sega placis oti si severdjan.
Koj e popateticen ?
Ne treba da kjutis, treba profil da si izbrisis i da si kreiras nov ko site sareni kurtoni sto napravija. Ovie sarenite popametni i od tebe ispadnaja, a realno poglupo nesto od niv i nema, bukvalno na sama granica se pomegju retardirani i taka so poteskotii vo razvojot, pa sega ti vidi, razmisli.
Ete rezerven oficer si bil. Bi pominal random levicar regrutacija, ali bidi iskren ?
P.s ete vidi go retardot опшесво, bi mu dal puska PSM da drzi ?

Член од
20 април 2023
Мислења
988
Поени од реакции
2.430
Tolku bese, na latinica pisam ( za slikata na avatar nemas zbor dva ). Ti sam severdjan se napravi i sega placis oti si severdjan.
Koj e popateticen ?
Ne treba da kjutis, treba profil da si izbrisis i da si kreiras nov ko site sareni kurtoni sto napravija. Ovie sarenite popametni i od tebe ispadnaja, a realno poglupo nesto od niv i nema, bukvalno na sama granica se pomegju retardirani i taka so poteskotii vo razvojot, pa sega ti vidi, razmisli.
Ete rezerven oficer si bil. Bi pominal random levicar regrutacija, ali bidi iskren ?
^
ako frustracija i ochaj beshe chovek

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.437
Поени од реакции
2.441
Апасиев: Пред нас е идеолошката поделба на партизани, врховисти и балисти

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.010
Поени од реакции
83.400
глеам само купче букви на латиница

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.869
Поени од реакции
23.265
I sareno kurtonci. Toa go zaboravi kopiljot nekapen.
Автоматски споено мислење:

глеам само купче букви на латиница
Da ti pisam na bugarski za polesno a ?

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.010
Поени од реакции
83.400
ја се пријавуем за врховисти, ако уште има место!

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
4.888
Поени од реакции
5.015
Зашто таа поделба е „...пред нас...„, кога истата (идеолошка поделба) и до сега постоеше?...

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.010
Поени од реакции
83.400
Не капираш Мече?
Белогардејци, домобрани и усташи - огромно мнозинство. Тоа е Блајбург.
Немало таму љотичевци, четници, врховисти и балисти.

Можеше на некој да му текне, за СДСМ и невладините, после избориве еден Блајбург да се организира. Чисто друг пат да нема некој идеја дека ќе лапа амерички пари за пушење албански курови.

Kajgana Shop

На врв Bottom