Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.347
Поени од реакции
8.929
Таман си е, ништо лошо нема во тоа владата во твојата држава да е под команда на Косово. Таман работа.

Како што тргнала работата, кечиња на глава ќе почнете да носите.
Sega imate sansa da se ispravite za grevjte sto gi naprajvte, zemaj te kurtonite i pravo pred vlada, ups uste ne e formirana, pocekajte nedela, dve. Spremajte se do togas.

Член од
19 февруари 2023
Мислења
2.619
Поени од реакции
5.401
@AntonT12 Гласаше на референдумот 2004? Или го слушаше Бучко и седеше дома.

Член од
23 мај 2019
Мислења
4.405
Поени од реакции
5.117
Sega imate sansa da se ispravite za grevjte sto gi naprajvte, zemaj te kurtonite i pravo pred vlada, ups uste ne e formirana, pocekajte nedela, dve. Spremajte se do togas.
А не така, најмалата казна за северџганите е да се стрелат барем по 5-6 пати!
Стрелањето да се изврши без Вазељин, Вазељин нека го седи у Тетооо.

Член од
20 април 2023
Мислења
988
Поени од реакции
2.430
Малку е касно за тоа, веќе косовската влада во македонија е договорена.

Ако ги читаш шизофрените вмрони на форумов, Левица и Знам работеле против македонските интереси.
koa ti pishuvav deka isto gomno ste so vmrovcite ti se praeshe nad niv prost komunjaru

Член од
19 февруари 2023
Мислења
2.619
Поени од реакции
5.401
Сдс за ништо не тргнало против албанците после 2001, единствено Бранко се обиде со заеднички кандидати за градоначалници на дпне и сдс за кичево и струга, се друго беше дозволено.

Член од
22 јуни 2022
Мислења
944
Поени од реакции
1.213
koa ti pishuvav deka isto gomno ste so vmrovcite ti se praeshe nad niv prost komunjaru
Што си пишувал ти бе умрен, ти си исто гомно како вмровскиот кордон на форумов, најголемо дно од луѓе.

Мислиш ако напишеш комуњар во секој втор пост, ќе забораи некој дека си прешалтано гомно од сдс во вмро? :)
Мислев дека некој ти го акнал налогот, ама веќе со втората реченица глеам дека сум го грешел, сепак ти си!
Палчо ти е сега опсесија, само немој да лажеш.

Можеш да глумиш лудило (се правиш глуп) колку сакаш само не го злоупотребувај тоа право!
Значи веќе не сте другари со Палчо. Што така? Го постираше по цел ден на форумов.

Член од
3 септември 2010
Мислења
6.333
Поени од реакции
8.933
Грциве како луди онлајн со нас се замараат :pos:Прегледај го приврзокот 417764
Грците не се КАКО луди, туку СЕ луди.
Да не се, нема својата земја да ја викаат Елиники Димократиа (Хеленска Република), а всушност се клановски наследна монархија, слична на денешните Северна Кореја и Туркменистан.

1716380125927.png

Член од
22 јуни 2022
Мислења
944
Поени од реакции
1.213
Мислам прејасно е дека го продадовте секој глас на десничарите во македонија, вие прокламираните заштитници на македонецот буквално ги игнориравте сите други македонски партии за коалиција и го отворивте чмарот за косоварите повеќе од комуњарите пред вас.
Автоматски споено мислење:

Плус, @пунтер ти бе не беше изрод иселен со бугарски во Австралија, ти и уште некој кој бевте тука такви?

Ти ќе ми кажуваш што да правам во мојата држава бе, бугар?

Член од
23 мај 2019
Мислења
4.405
Поени од реакции
5.117
Значи веќе не сте другари со Палчо. Што така? Го постираше по цел ден на форумов.
Што збориш?
Да не претера со прашокот?
За Палчо многу подбор ќе биде да ги прашаш оние кои го познаваат јас не сум имал прилика.
Инаку искрено сум го слушал повеќе пати, сепак јавна личност е, и ако го споредувам со тебе би рекол дека е Ајнштајн за такви како тебе, ... не ми е јасно како такви лигуши како тебе се доведуваат во корелација со интелкектуални вертикали или бидејќи му направивте ЈАВЕН ЛИНЧ сметаш дека повеќе вредиш од него...

Кога веќе го спомнуваш човекот би било редно да кажш како дојде до тоа дека сум другар со Палчо?
Ти се сони или алЦИАда ти е на линија :pos::pos:

Или сето ова само заради дистракција/дефокус е!

Член од
22 јуни 2022
Мислења
944
Поени од реакции
1.213
Што збориш?
Да не претера со прашокот?
За Палчо многу подбор ќе биде да ги прашаш оние кои го познаваат јас не сум имал прилика.
Инаку искрено сум го слушал повеќе пати, сепак јавна личност е, и ако го споредувам со тебе би рекол дека е Ајнштајн за такви како тебе, ... не ми е јасно како такви лигушо како тебе се доведуваат во корелација со интелкектуални вертикали или бидејќи му направивте ЈАВЕН ЛИНЧ сметаш дека си нешто повредно од него...

Кога веќе го спомнуваш човекот би било редно да кажш како дојде до тоа дека сум другар со Палчо?
Ти се сони или алЦИАда ти е на линија :pos::pos:

Или сето ова само заради дистракција/дефокус е!
Ти го постираше тука на форум за пресметка со твоите политички противници, он ти беше катче за информирање и едукација, и ти ни ги споделуваше неговите ставови и методи за справување со одредени групи народ што не ви беа по ќеф.

Ако веќе не ти е идол кажи ни, сепак не знам што те тоа толку погодува.

Член од
20 април 2023
Мислења
988
Поени од реакции
2.430
Што си пишувал ти бе умрен, ти си исто гомно како вмровскиот кордон на форумов, најголемо дно од луѓе.

Мислиш ако напишеш комуњар во секој втор пост, ќе забораи некој дека си прешалтано гомно од сдс во вмро? :)

ok nevesto, bez tresenje gluposti, ne e sekoj prodadena dusha kao tebe mrshnichka, zavrshi medeniot mesec, otidoa grantovite ali jbg, mozesh sekogash shponski kur da pushish, segde gi ima.

Член од
22 јуни 2022
Мислења
944
Поени од реакции
1.213
ok nevesto, bez tresenje gluposti, ne e sekoj prodadena dusha kao tebe mrshnichka, zavrshi medeniot mesec, otidoa grantovite ali jbg, mozesh sekogash shponski kur da pushish, segde gi ima.
Се осеќа по фонтот дека ти е раширен гзот од новата коалиција, ама ќе се навикнеш полека, на крај и уриме ќе пишеш.

Член од
20 април 2023
Мислења
988
Поени од реакции
2.430
Се осеќа по фонтот дека ти е раширен гзот од новата коалиција, ама ќе се навикнеш полека, на крај и уриме ќе пишеш.
grda klosharaana, kolku i da se teshish so toa deka site se kako tebe prodadeni dushi, ne se. samo retardiran moze za mickoski i zaev da glasa vi ebam plemeto nepismeno kako ne ischeznete nekade vo dupka

Член од
23 мај 2019
Мислења
4.405
Поени од реакции
5.117
Ти го постираше тука на форум за пресметка со твоите политички противници, он ти беше катче за информирање и едукација, и ти ни ги споделуваше неговите ставови и методи за справување со одредени групи народ што не ви беа по ќеф.

Ако веќе не ти е идол кажи ни, сепак не знам што те тоа толку погодува.
Сакаш да кажеш дека моите ставови и мислења изнесени на форумов ги споделува и Палчо?
Ако е така тогаш навистина човекот е многу интелигентен!

Сакам кажам не знам речам, така некако твоево излегува.
....да ти кажам дека не ми е идол, абе колку години имаш, и што ако ти кажам тоа ќе биде вистина што ли...
Знаеш ли дека Палчо како политичка/фигура произлегува од сдсСС а колку шо глеам и тиа си од таму некаде, дали тоа ве прави другари?

Имам доволно години/искуство да сум раскрстил со такви работи како идоли, жалам што немаш капацитет да ги видиш тие работи, ама ако има време еден ден се надевам и тоа ќе можеш, а сега доста за мене, форумов не е за мене, врати се на темата.

Член од
22 јуни 2022
Мислења
944
Поени од реакции
1.213
grda klosharaana, kolku i da se teshish so toa deka site se kako tebe prodadeni dushi, ne se. samo retardiran moze za mickoski i zaev da glasa vi ebam plemeto nepismeno kako ne ischeznete nekade vo dupka
Сега ти текна дека си ретардиран, епа што толку трчеше како изрод низ партии?

После сдс и вмро, сега си некаков форумски левичар? Курва зад мтв има повеќе углед од тебе, штафета.

Kajgana Shop

На врв Bottom