- Член од
- 20 јули 2016
- Мислења
- 7.783
- Поени од реакции
- 5.056
Ни се нервирам ни сум за СДСМ. Само знам како стојат работите. Се се врти во круг Лево па десно и досадно ми е.
Ни се нервирам ни сум за СДСМ. Само знам како стојат работите. Се се врти во круг Лево па десно и досадно ми е.
Како не работи Апасиев на терен? Па цела Македонија ја пројдоја, по пазари, плоштади и сокаци одеа.Разлика помеѓу Максо и Апасиев е тоа што едниот работи на терен и тоа баш успешно за сега, а другиот сака со фејсбук и твитер статуси да дојде до 100к гласа и 10 пратеника, епа не бива бе друже.
Максо изненади, Апасиев мн слабо изигра. Киксна негде..Разлика помеѓу Максо и Апасиев е тоа што едниот работи на терен и тоа баш успешно за сега, а другиот сака со фејсбук и твитер статуси да дојде до 100к гласа и 10 пратеника, епа не бива бе друже.
Не сери бе северџанинНи се нервирам ни сум за СДСМ. Само знам како стојат работите. Се се врти во круг Лево па десно и досадно ми е.
Еве јас најверојатно ќе гласам вака, за никој нормален човек ова не би било проблем.Човек што ќе гласа за Гога, тешко да даде глас на другото ливче за Левица.
Не сум за Северна само знам како ќе се заврши зошто е видено веќе.Не сери бе северџанин
Ич . Па тој откачи основачи и познати луѓе на партијата не па ќе дава оставка . Ќе плови додека може да ја сервисира АлфатаАпасиев ќе поднесе оставка?
Полека малце оти на Кајгана победи Ванковска.Партија кај што на интерно гласање победува Ванковска со устав треба да биде забранета.
Na kajgana pobrojna dijaspora ima nego site sho dale glas od nadvor.Полека малце оти на Кајгана победи Ванковска.
Ако надуваниот беше маж....тој ќе се кандидираше за претседател. Но послатка му е пратеничката фотеља и загарантирани 2000 евра и чалам су чукање на печати со кондураКако не работи Апасиев на терен? Па цела Македонија ја пројдоја, по пазари, плоштади и сокаци одеа.