Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
khielieks-tablieti-0-5-mg.jpg
Ни се нервирам ни сум за СДСМ. Само знам како стојат работите. Се се врти во круг Лево па десно и досадно ми е.

Разлика помеѓу Максо и Апасиев е тоа што едниот работи на терен и тоа баш успешно за сега, а другиот сака со фејсбук и твитер статуси да дојде до 100к гласа и 10 пратеника, епа не бива бе друже.
Како не работи Апасиев на терен? Па цела Македонија ја пројдоја, по пазари, плоштади и сокаци одеа.

Разлика помеѓу Максо и Апасиев е тоа што едниот работи на терен и тоа баш успешно за сега, а другиот сака со фејсбук и твитер статуси да дојде до 100к гласа и 10 пратеника, епа не бива бе друже.
Максо изненади, Апасиев мн слабо изигра. Киксна негде..

Дали ало Левица не освои ниеден пратеник на парламентарните за две недели, Апасиев ќе поднесе оставка?

Ни се нервирам ни сум за СДСМ. Само знам како стојат работите. Се се врти во круг Лево па десно и досадно ми е.
Не сери бе северџанин

Човек што ќе гласа за Гога, тешко да даде глас на другото ливче за Левица.

Еве јас најверојатно ќе гласам вака, за никој нормален човек ова не би било проблем.

Апасиев ќе поднесе оставка?
Ич . Па тој откачи основачи и познати луѓе на партијата не па ќе дава оставка . Ќе плови додека може да ја сервисира Алфата

Иначе. Следни на 8 мај . Гласам за Левица и Давкова

Јас само се надевам дека во влада на вмро и влени, левица и потенцијално максим(и Гордана се надевам) ќе имаат значително учество и колку толку ќе ги контролираат овие другите идиоти. Ако е вмро со дуи во коалиција, нека се распушти државата слободно.

Ќе биде интересно на парламентарните ако ДУИ има повеќе пратеници од Влен а ДПМНЕ + Влен имаат 61+ пратеник, дали ДПМНЕ ќе бидат курнази и ќе прават влада со Влен или ќе идат на баци рака кај Ахмети.

Како не работи Апасиев на терен? Па цела Македонија ја пројдоја, по пазари, плоштади и сокаци одеа.
Ако надуваниот беше маж....тој ќе се кандидираше за претседател. Но послатка му е пратеничката фотеља и загарантирани 2000 евра и чалам су чукање на печати со кондура

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom