Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Забораваш дека втор круг претседателски избори се заедно со парламентарни? Шиптaрите ќе бојкотираат парламентарни избори? :icon_lol:

Пред гласање ќе прашуваат дали сакаш два листа за гласање или еден да избереш. Не е задолжително да гласаш и за парламентарни и за претседателски.

Ne bese psihoanaliza, cisto samo zabeleska.
I vekje posto imas staz treba da znaes za kogo glasam posle 2016.
Ne menuvam mislenje i stav taka lesno.
Да да.
Едвај чекам да се обидеш ти и другар ти да ги извадите коментарите вон контекст и од газ во сосема споредна тема. Како што проба еднаш да ме наместиш дека сум била дел од шарена. :rolleyes:

Да да.
Едвај чекам да се обидеш ти и другар ти да ги извадите коментарите вон контекст и од газ во сосема споредна тема. Како што проба еднаш да ме наместиш дека сум била дел од шарена. :rolleyes:
Za tebe mozam da recam mnogu raboti ali deka sum rekol nekogas deka si bila del od sarenokurtoncite, cisto se somnevam vo toa, imas prefrleno, ili pogresno sfateno. Treto nema.

Албанците пак 200 000 гласови, фикс со децении, какво иселување, какво цунами, какви непогоди.
Ние Македонците од 900 000
максимални до 600 000.
Кој верува во албанските гласови не е нормален.

За мене се очекувани овие резултати на Ванковска, ептен слаб кандидат кој не ми се допадна, додека Левица како партија би требало да има дупло повеќе гласови.

Нема што да се луте Апасиев, не треба да се замара со глупости и да подржува шошони како Фуркан, економска политика бетер од Северна Кореа, а да не зборам за Палестина,
имаат и добри работи ама со овие неколку работи си губат гласачи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom