Корекција на мое мислење.
Дискусијава се подобри од почетокот по 2 часа . Временски е многу лошо ограничена .
Албанскиот блок кандидати се гледа дека трибалистички и албански интереси целосно форсираат,Србија, Србија и Србија.
Македонскиот блок се добри Ванковска,Јакомовски и Давкова.
Максим се покажува во поентер светло со своето јас,јас и јас видете ме,кратко лижач класичен.
Пендаровски е потрошен веќе.
Јакимовски е најдиректен и најконкретен со ставови и блиску со нормалното.
Ванковска е втора по ставови,но водителот рече,девица е политички.
Гласам за Јакимовски.
Како верен измеќар на УЧК, знае дека ако не може да помогне, барем не треба да им одмага на неговите господари.Стево се изгуби тотално, заборавам (па и сите останати кандидати) дека постои човекот се додека не го прозива водителот. Како актуелен Претседател наместо најглас и најдоминантен, типот е се освен тоа.
Гордана, Вакновска и Јакимовски му се ставаат на Бујар за тоа како си прави што сака непочитувајќи го Претседателот додека моменталниот Претседател гледа во земја.
Замисли си Македонец и гласаш за некој со презиме Осман, патем Осман 1ви е основачот на отоманскиот исламски калифат што 500 годините тука дерел христијани.Прегледај го приврзокот 413894
...БО со АА, Шипковица 2001 год, а сега доживеавме да тера за претседателски избори 2024 год но не на Македонија, според како се декларира туку како европски претседател, а пошто билбордите се на албански јазик, околу себе собира само од албански етникум по градовите каде има албански етникум, не применувајќи ни македонско знаме ниту почитува македонско писмо, значи тој сака да биде претседател само на албанскиот етникум, Македонците како мнозинство како да не постојат и тој очигледно не ги смета нив во тој негов филм дека може без македонски гласови да биде претедател!
Баш го чекам одговорот на Мицкоски. А и на сите оние што као викаат не бе Албанците не се за војна и на оние како Апасиев што вика сиромашниот Албанец му бил подраг од богатиот Македонец. Видите го само оној излив на емоција кога му го скандираат името на педофилот и ќе сфатите на што се спремни после 8 Мај.Европскиот фронт многу нервозен некако, почнале и со отворени закани. Веројатно и тие се дел од европските вредности.
Среде Скопје се собрало нај неиживеаното племе на балканот, ај каде локацијата е проблем. па уште и се провоцира и скандира учк, нешто да каже Колозова по темава? оти нели кога племето вадеше пиштоли и се закануваше со убиства на протестанти тогаш протестантите биле криви, криви што случајно поминале покрај европски граѓанин со пиштол на појас.Европскиот фронт многу нервозен некако, почнале и со отворени закани. Веројатно и тие се дел од европските вредности.
Ова како фала кон дпне за тоа што ги амнестирааЕвропскиот фронт многу нервозен некако, почнале и со отворени закани. Веројатно и тие се дел од европските вредности.
...што да замислам, веќе ги има што ќе гласат, тоа е наша проклета реалност, па и Ромиве:Замисли си Македонец и гласаш за некој со презиме Осман, патем Осман 1ви е основачот на отоманскиот исламски калифат што 500 годините тука дерел христијани.
И јас се согласувам со тебе ама пак ќе ти кажам народот ја изгуби вербата во дпмне за сите овие години, ова се решаваше 2011 на кале сега и да има вмро 61 во што искрено се надевам но е далеку од реалност(кажав зошто) овие се спремни на многу повеќе од мавтање со прст, се виде досега во многу ситуации. Бог да ја чува Македонија само ќе кажам од овие качаци и на 8 Мај сите масовно, убедувајте колку можете повеќе луѓе зошто зборот некогаш навистина има влијание, барем од моето секојдневие, одиме со кола од тука доле, успеав да убедам другарче да вози до доле само за ова иако нема врска од политика, не е денот за седење дома, сите масовно да пробаме да спасиме тоа што може да се спаси.Денес се виде зошто разводнување на македонскиот глас е самоубиствен за нацијата, па секој со свој памет на 8ми, оти арно си знаеме што ни следува ако овие се тие кои диктираат, а не македонската страна.