18XXX/2021what number?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
18XXX/2021what number?
najdov edni dali ovie se dobri ?moze li prasanja za intervju da mi gi prate nekoj
moze li prasanja za intervju da mi gi prate nekoj
Автоматски споено мислење:
najdov edni dali ovie se dobri ?
od ovie prasanja ucese brat mi , na intervju bese pred 2 nedeliFalaaa mnoguu
mene mi trebaat za sestramiod ovie prasanja ucese brat mi , na intervju bese pred 2 nedeli
So drzavjanstovoto ke idis tamu vo sofija ke go zemes i toj dokument ili opstina ili policija ke se rasprasash se ke sredis za eden denЗдраво
Дали може некој да ми каже како оди процедурата во врска со земањето на документи за адреса во Софија на ЛЕГЕ 6, бев во Битола пред 4 месеци отприлика си го земав државјанството и ми рекоја за 4 до 5 месеци а најдобро после 5тиот месец да се јавам на бројот и да прашам дали се готови документите. Па некој ако има искуство со ова слично на таа адреса да ме упати да ми појасни нешто повеќе.
Ви благодарам однапред
Да тоа јасно ми е, повеќе прашањето ми беше дали некој има одено на Леге 6 таа адреса и да ми појасни точно како што треба да се прави и ова прв пат слушам во полиција или општина дека треба, тие само ми кажаа дека треба на таа адреса и ништо другоSo drzavjanstovoto ke idis tamu vo sofija ke go zemes i toj dokument ili opstina ili policija ke se rasprasash se ke sredis za eden den