Фан клуб: РК Пелистер

Член од
28 ноември 2021
Мислења
68
Поени од реакции
162
А вие поќе да одите на утакмици и гостувања по малку да пишите на форумот и фб за правила и прописи има кој и каде(состанок на не форум од скирен профил)шо да кажи а на сликата гледам не се само добра дружина (јужна трибина) има и Чкембари(сегашни и бивши) и наместо сите да го поздрават потегот шо клубот имаше подршка 60 минути(грмеја против пола сала и звучниците пуштени ко ќе сме во напад) дел ојдени од Битола две коли(на сопствен трошок и ризик) дел наши од Скопје сега по војна сите генерали ебаве шанкуриња одете на трибина и на гостувања!

P.S.Едина грешка е шо се објави сликата со лица оти има и луѓе шо не се од НГ па некој можи да ги поистоветува и во иднина нападни но не се деца и свесни се сите шо можи да биди на гостување!

Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Јас не искоментирав за поддршката шо ја даваја цел натпревар, јас искоментирав за обележјата шо ги носеа на трибина кај шо не е официјално групата а не се дел од групата оти по сликата се гледа се, за тој шо разбира барем.

Член од
24 јуни 2016
Мислења
1.224
Поени од реакции
2.471
Овие шо се на сликата требаше да си одат без обележја на групата таму оти ако му се земи нешто ќе треба да си одговорат. Треба малце да се смират оти изгледа не се баш во навивачкиот свет упатени.
Gi znam pogolemiot del od deckite na slikata i vervaj mnogu dobro se upateni sho znaci i kako znaci nosenje na oblelezje na gostinski teren
Sekoja pofalba za podrskata sho ja dadoja!

Член од
28 ноември 2021
Мислења
68
Поени од реакции
162
Gi znam pogolemiot del od deckite na slikata i vervaj mnogu dobro se upateni sho znaci i kako znaci nosenje na oblelezje na gostinski teren
Sekoja pofalba za podrskata sho ja dadoja!
И јас ги знам дечките на слика и зато не можев да се воздржам а да не искоментирам.

Член од
30 август 2012
Мислења
3.637
Поени од реакции
6.425
Во право е @Bitola_85 кога нема организирано гостување од навивачка група не се носат обележја од група.

Крај краева нека си напрат свои обележја и сами на себе ќе си одговарат, едноставно е.

И ова не е само за нашите , него и за сите останати каде има таква пракса .

Член од
12 септември 2022
Мислења
62
Поени од реакции
452
А вие поќе да одите на утакмици и гостувања по малку да пишите на форумот и фб за правила и прописи има кој и каде(состанок на не форум од скирен профил)шо да кажи а на сликата гледам не се само добра дружина (јужна трибина) има и Чкембари(сегашни и бивши) и наместо сите да го поздрават потегот шо клубот имаше подршка 60 минути(грмеја против пола сала и звучниците пуштени ко ќе сме во напад) дел ојдени од Битола две коли(на сопствен трошок и ризик) дел наши од Скопје сега по војна сите генерали ебаве шанкуриња одете на трибина и на гостувања!

P.S.Едина грешка е шо се објави сликата со лица оти има и луѓе шо не се од НГ па некој можи да ги поистоветува и во иднина нападни но не се деца и свесни се сите шо можи да биди на гостување!

Sent from my SM-S901B
еден живот посветен на една навивачка група,без ниедна дамка ,без број организации ,без број гостувања,без број утакмици ,тешки ,лесни ,најтешки моменти во трибината и надвор од трибината да ги пребродиш и да си присутен толку години редовно ,да се жртвуваш ,многу треба и за карактер и чоек да се биди а и за навивач треба многу ,почитта и респекто се многу важни

Член од
6 февруари 2011
Мислења
875
Поени од реакции
3.792
Го слушав борко кивата на Само ракомет, најави нова мултифункционална сала во Скопје со капацитет од 4500 седишта. Па овие не се нормални бе 3та сала ќе градат, послем се чудат ко ќе му пеј цела сала дирлада…

bitolcanec_1

ветеран од златното време
Член од
6 јуни 2011
Мислења
807
Поени од реакции
1.493
Си имаат (наш пари) си можат:cautious:.
Кај нас велат абе си имате сала шо ви фали:eek:...
Ко ќе ја видиш на телевизија Боро Чурлевски со зелените картони, најлони, сунѓери и додадтоци....Абе мислиш салата во Фленсбург е:pos:...
А да не зборам за нашиве "лобисти" за сала...
Уште проектот 15 години се прецртва...Абе мислиш Блауграна ќе прават:unsure:...
Тешко нас

П.С. Ете една глупост на судиите шо можи да направи...
А за Делегатот крмаче ако ударот беше стварно јак ќе паднеше ко покосен а не ко балерина да се врти и да види кај да слета... и да прај сцени плус...Срамота еј!

Нека управата се свестат и спремни одат на провокации и Бранче да се пази исто..
Сите со краток фитиљ да се спремат на вакви сценарија..
2-3 пати наседнавме на торкото да не излезиме будали пак..

Последно уредено:

bitolcanec_1

Член од
6 јуни 2011
Мислења
807
Поени од реакции
1.493

Ауууу судиите :facepalm: :ban::shook:

Член од
28 февруари 2023
Мислења
225
Поени од реакции
877

Ауууу судиите :facepalm: :ban::shook:
Судиите се копиљаци посебно овие двата

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.130
Поени од реакции
75.090
Крки секогаш бил антивардарец, така да гајле немате :D

Мислам дека секако фативте форма, така што и да ве добиеме (што не ми се верува), многу тешко да кикснете до крај со друга екипа.

bitolcanec_1

Член од
6 јуни 2011
Мислења
807
Поени од реакции
1.493
Крки секогаш бил антивардарец, така да гајле немате :D

Мислам дека секако фативте форма, така што и да ве добиеме (што не ми се верува), многу тешко да кикснете до крај со друга екипа.
Зато тука ти се дуото Начевци (мега провардарци), како топ на пион:D.....Ништо не е случајно :cautious:

D

DupiMandalo

Гостин
Неможи никој да ти земи победа ако изиграш квалитетно и го контролираш мечот со водство константно. Така да, треба ние да изиграме прво нешто на терен ако сакаме да победиме.
Очекувам тензичен меч со многу провокации и инциденти помеѓу играчите а се ми се чини дека нема да има крај натпреварот.
И некни имаше тенденциозно судење против Алкалоид, ама разликата во квалитет се покажа пресудна на крај.

Од нас се зависи... Чекор по чекор.

Член од
28 февруари 2023
Мислења
25
Поени од реакции
47
Samo ignoriranje na nivnite provokacii do kolku zavodime 4 5 razlika togas ke pocnat, da bidat I da provociraat mnogu vidovme so pravese Georgievski Bitola koga vide sakase da napravi incident se raspravase I so Lesjak so publikata so Edna cel prekin istoto I utre go ocekuvav.a sudiite se edni kabadaji nevideni edniot imase i suspenzija poradi nekoe delo vo negoviot Lokal vo Skopje.

Член од
2 август 2011
Мислења
1.275
Поени од реакции
1.710
Замалку ЛИДЛ ќе беше спонзор кај кирадџиите ама ништо ќе останат со мајчиња од КЕМПА за спонзорство. Како ги дупи борко како предизборна кампања.

Kajgana Shop

На врв Bottom