Фан клуб: РК Пелистер

Член од
28 февруари 2023
Мислења
223
Поени од реакции
867
Skopjaniii cel da e vo vas citajte, smejtese sega da vi go prevedam od vusta vgaz so vika prijatelo. Nisal avjonooooo skopjaniiii, vardar ke zgasnel, pa neka zgasniii preku kuro ne e na tatkaaa hahahaa koj ve eba aj na pienje si odime vikendski. Sedete madzari vie rasado za spremanje e sega

Член од
30 август 2012
Мислења
3.629
Поени од реакции
6.405
Аууу какво газење и шамарање во одбрана на моменти. Мада некои исклучувања беа престроги и плус црвен му опрости на Марковски, мада незнам дали ќе беше нешто различно со него или без .
Онај Велковски дрводелецот какви пацерски голој му поминаа :ROFLMAO:.

Од очајна сезона до преокрет со еден потег враќањето на Фитиљот.
Да се вратеше уште на лето сигурен сум дека и ЛШ дома ќе се скинише барем еден бод.

Како и да е сега 95% титулата останува во Битола без разлика на резултатот во вторник.

Е сега за вторник баш ме интересира колку вреди јапонецот ,ја би на иста тактика ќе ги остам само од десно да завршват напади со Гоцета и онај кловнот крилото сега бек шо му игра.
Само да не ја ебат играта судиите одма да почнат да делат по 2 минути како денес оти некои исклучувања немаа никаква врска .

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.468
Поени од реакции
8.606
Cestito da nie e titulata ,da se mnozat I samo ubaj denoj kako denes fudbalot,kosarkata I rakometo top I da mu kisni na simev ,kengurot i kompanija

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.384
Поени од реакции
5.493
Имаше Тони Зен една песна порано "Спушти се доле" и еден стих одеше - Би ти го напУнил носот, за да ти го напУнам гЗот :drk:

Такааа бе клај му го со се јајца, да не летат многу, то е то демолирање, да знат дека не ни се ни до глуждот, не се толку лоши, колку шо му се враќа кармата на КирЧе, ама шо му менва на крај дали 5 или 10 разлика :pos:
За Цехте збор лош не треба повеќе да има, одиме на победа и во вторник нив доста му е и 5ка.
Ова е тој Пелистер кој го бараме сите на последните 2 гостувања, вака се игра за боите на клубот.

п.с. Друга работа, знам дека читат тука играчи, управи, тренери и шо не, форумот повеќе читан е од Нова Македонија :pos:
За ВТОРНИК отворете си ги очите x2, ќе играт тие на провокации, тензии, исклучувања и разни сценарија, на нечесен начин да сакат да ни наштетат резултатски.
Памет во глата кај сите и одиме на победа нова !

п.п.с. Начевци уште денес не сакатија со 3-4 безвезни исклучвања, плус во првото му прогледаја чист црвен картон на Марковски (ама вие шлукајте му тука на најдобрите кој си играт ташак во лигата). А не ме чуди и муцињата да го судат дербито :kafence:

Deksi

Локал патриот
Член од
16 март 2010
Мислења
929
Поени од реакции
1.235
Конечно МАШКИ РАКОМЕТ, машка игра и треснување од земја и враќање Алкалоид на фабричко. Првпат осејќав дека ќе ги ИЗГАЗИМЕ, прво зато шо имаме капитен шо верва во то, шо цела недела сегде баш ова го збораше, додека другите ќе видиме, мораме, ќе биди тешка, Е ПА СЕГА ВИДЕТЕ ДЕКА МОЖИТЕ. Најголемата разлика во екипата е ФИТИЛОТ и таа е разлика од претходните вакви утакмици каде Пелистер се мачеше, СЕГА НЕ.

Сега и 1961 да се чукнат од земја и тие во реалноста да се вратат, па ако сакат и гратис дијазепами ќе му дајме нека бега нешто.

Да, таму трева СИТЕ очи отварање, уште од самото тргување од Битола, секој чекор ќе биди НАГАЗНА мина, ќе играт на секоја можна валкана карта, Борко и комапнија, истото како шо беше Битола кога му помина возот, а не му свирна, па почнаа Гоце, Чукиќ, Борко сите да провоцираат и да изнудат инциденти, кои за жал за малце и ќе му успееше.

ПЛАСТИКАТА СТОПЕНА
На ред е партиско-политичко-државното клубче Рк В. Про 1961

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

Член од
25 октомври 2023
Мислења
68
Поени од реакции
457
Конечно МАШКИ РАКОМЕТ, машка игра и треснување од земја и враќање Алкалоид на фабричко. Првпат осејќав дека ќе ги ИЗГАЗИМЕ, прво зато шо имаме капитен шо верва во то, шо цела недела сегде баш ова го збораше, додека другите ќе видиме, мораме, ќе биди тешка, Е ПА СЕГА ВИДЕТЕ ДЕКА МОЖИТЕ. Најголемата разлика во екипата е ФИТИЛОТ и таа е разлика од претходните вакви утакмици каде Пелистер се мачеше, СЕГА НЕ.

Сега и 1961 да се чукнат од земја и тие во реалноста да се вратат, па ако сакат и гратис дијазепами ќе му дајме нека бега нешто.

Да, таму трева СИТЕ очи отварање, уште од самото тргување од Битола, секој чекор ќе биди НАГАЗНА мина, ќе играт на секоја можна валкана карта, Борко и комапнија, истото како шо беше Битола кога му помина возот, а не му свирна, па почнаа Гоце, Чукиќ, Борко сите да провоцираат и да изнудат инциденти, кои за жал за малце и ќе му успееше.

ПЛАСТИКАТА СТОПЕНА
На ред е партиско-политичко-државното клубче Рк В. Про 1961

Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Која си ти искомплексирана,исфрустрирана будала,се кладам дека пичка со години не си видел,и твоите те ругаа на форумов до скоро . Ја гледаме у вторник од тв,а Самурајот ќе ви ја сврти главата ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom