Jul 2019 godine u Sofiji ,i sva dokumenta dostavljena, prosle godine ovo vreme kao poslato kod vice prezidenta na ukaz i nista isto pise i daljeKada si ti imao intervju,u Beogradu ili negde drugde?
Krajot na 2025 godinaОбразувана преписка N:19×××/2022/25.11.2022 г. Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване.
Уште колку време би го добил документите, потеклото е докажано преку татко?
2 yearsHello! I had an interview on 11.2023. years. The status is "The correspondence is in the procedure for mandatory approval." (Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване.). How long is the wait for the next change and what are the next steps? thank you very much in advance
Kudos to the forum
Na strana na FB ,,BUGARSKI PASOSHI-NOVOSTI I POSTAPKA" sega postiral nekoj Todor Stojanov na ovaa tema. Vidi siDali nekoj moze da mi kaze kade da baram star dokument doma ne mozam da najdam. Vo Bg arhiv ako nekoj znae da me upati kako da pobaram ili nekoj da mi proveri
HvalaTeško ćeš tu informaciju dobti na makedonskom forumu. Imaš ovde>> post iz 2020. godine pretpostavljam da se ništa nije promenilo od tada.
I ja čekam već 15-16 meseci ukaz, stari izvod rođenih od oca gde mu piše nacionalnost bugarin. Nama iz 2019 god izgleda ne daju uopšte ukaze...Jul 2019 godine u Sofiji ,i sva dokumenta dostavljena, prosle godine ovo vreme kao poslato kod vice prezidenta na ukaz i nista isto pise i dalje
Tacno tako od 2019 nema ukaz uopste, razmisljam se da idem licno u konzulat i da se raspitam sta se desavaI ja čekam već 15-16 meseci ukaz, stari izvod rođenih od oca gde mu piše nacionalnost bugarin. Nama iz 2019 god izgleda ne daju uopšte ukaze...
Tacno tako od 2019 nema ukaz uopste, razmisljam se da idem licno u konzulat i da se raspitam sta se desavaI ja čekam već 15-16 meseci ukaz, stari izvod rođenih od oca gde mu piše nacionalnost bugarin. Nama iz 2019 god izgleda ne daju uopšte ukaze...