- Член од
- 7 септември 2016
- Мислења
- 21.533
- Поени од реакции
- 37.380
Јас да сум претседател на Македонија нема да го примам пвеводбеничкиот аркановец, ниту во 2013 година, ниту денес, ниту никогаш....а и коменатарите на видеото да ги постираме!
Прегледај го приврзокот 409176
Прегледај го приврзокот 409177
Баш во Кичево знам доста разочарани членови на СДС кои преминаа кај Максо, а најискрено од Левица незнам ни еден член. Појма нема кои лујџе се таму.Toj Makso za mene e Trojanski konj i ne vredi ni eden pratenik vo zapadna mk.
Znaci glas za nego e frlen glas vo korist na Ljockite
Mozhebi ce gi soberi AMA samo shteta ce napravi vo korist na ljockite.zatoa shto nikade nema da ima dovolno za da dobija pratenik.Kje gi sobere site mozni izbegani glasaci od sdsm
Викаш он ќе и направи пасокизација на Сдс ? Не шала на страна чим е човек на Бранко ако му успее ова и ја раздрма Сдс, тогаш евидентно е дека во блиска иднина ќе гледаме ново раководство на Сдс и обединување одново на членството со нов лидерKje gi sobere site mozni izbegani glasaci od sdsm
Баш така, ама бумериве ќе слушнат некоја негова изјава сега што им се допаѓа и ќе го гласаат а забораваат не памтат каде беше и што правеше. Сепак мала бројка е тоа според мене ќе имаат максимум 5-6 пратеници на овие избори, ништо повеќе..Не би требало гласачите да го третираат како нешто различно, одвоено од СДСМ.
Од отворени фабрики кои се нивна заслуга, може да се пофалат само со фабриката на Чаушот за лажни лични карти и пасоши. Сè друго, цела статистика за странски инвестиции е всушност само реинвестирање и проширување на веќе постоечките фирми и фабрики по кои плукаа додека да дојдат на власт.
Тоа со Чаушот е најсмешна работа што ја направиле сдс, буквално штампаа бугарски пасоши и лични карти за да ги направат некои од дпне бугараши, еве денес гледаме кои се бугарашите но што да очекуваме па и од една бугарија кога и хигиеничарка во битола почнала со тој бизнис.Од отворени фабрики кои се нивна заслуга, може да се пофалат само со фабриката на Чаушот за лажни лични карти и пасоши. Сè друго, цела статистика за странски инвестиции е всушност само реинвестирање и проширување на веќе постоечките фирми и фабрики по кои плукаа додека да дојдат на власт.
Очај и беда се мали зборови кои може да ги опишат изминативе 8 години.
Ова се си беше дел од усилбите на шииптараната од ДУИ да се ребрендира со зелена агенда за заштита на животната средина . Ова и забраната на најлонски кеси. Комуњарите беа приморани да им статираат да им климаат со глава додека овие играат курташак.Толку беше?
РАСКИНАТ ДОГОВОРОТ ЗА ИЗГРАДБА НА ФАБРИКА ЗА ЕЛЕКТРИЧНИ АВТОМОБИЛИ ВО ТЕТОВО, ЗА КОЈА ДИМИТАР КОВАЧЕВСКИ И АРТАН ГРУБИ ПОСТАВИЈА КАМЕН-ТЕМЕЛНИК ВО 2022 - Сакам Да Кажам
Нема да има ништо од производството на првиот електричен автомобил во Технолошко-индустриската развојна зона во Тетово. Од дирекцијата на ТИРЗ […]sdk.mk
А овој измеќар на Албанците? Па вели:„ Опозицијата во овој момент нема коалиционен капацитет да коалицира со било која албанска политичка партија.“