- Член од
- 3 ноември 2009
- Мислења
- 6.905
- Поени од реакции
- 40.809
Премиер циган(масерманга), па влав, па шипо. Одамна оваа држава не е водена од Македонците.A pa so Zaev i Tace porazlicno bese.
Премиер циган(масерманга), па влав, па шипо. Одамна оваа држава не е водена од Македонците.A pa so Zaev i Tace porazlicno bese.
Како ли изгледа чистата совест кај еден министер-шќип, да ми је знат‘...Прегледај го приврзокот 406256
Мојата совест е чиста, СДСМ да размисли, колку е понижувачки што немо го набљудуваат она што ДУИ го прави, рече Меџити
Министерот за здравство Фатмир Меџити од собраниската говорница со образложение пред пратениците за неговото разрешување. Тој ја обвини ДУИ заmakfax.com.mk
Во протестите против ,, кантонизацијата на Македонија,, членовите и симпатизерите на СДС учествуваа макс до 5% од нив. Дури имаше и јавни прозивки против тие што одеа таму.Прегледај го приврзокот 406321
Прегледај го приврзокот 406322
10 години од неуспешниот Референдум против срамната територијална поделба - Кичево
Тешко ми е што го пишувам ова. После 10 години е уште погорко чувството отколку тој врнежлив 7-ми ноември. Денес,kicevo.mk
Ping @gjoko-mkd, @Staufer
Не кажи „три пати„. Комуњарата ја има реалната власт во „нашата земјата„. Успеаја да го преживеат идеолошкиот вакуум после падот од источниот блок и комунизмот, па ќе најдат начин за прежививање и понатаму. Еве видовме дека тековно бараат „помош од пријателите„ им нивни од КосовА.Официјално ја прогласуем партијава за умрено.