Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Имаше @dragonsky убаво објасенето како одат тие преговори, само не знам зошто сега го покажува како празно мислењето?!

131896002_811166533066107_708579992170852135_o.jpg

Савио, Де Брујн, Фоден и Халанд напред, нека се прекрстат сите тимови за наредна сезона, титула гледање здравје по 10 години.

Савио, Де Брујн, Фоден и Халанд напред, нека се прекрстат сите тимови за наредна сезона, титула гледање здравје по 10 години.
Е да баш Савио фали да доминираат, како ти текна.:(
Тој кутриот ќе скапе на клупа Доку ќе игра пред него каков Савио.

Е да баш Савио фали да доминираат, како ти текна.:(
Тој кутриот ќе скапе на клупа Доку ќе игра пред него каков Савио.
Играчиште е Савио, не знам колку ги следиш Гирона оваа сезона.
Двајцата можат да играат на крила, тешко на бековите шо ќе ги чуваат

Играчиште е Савио, не знам колку ги следиш Гирона оваа сезона.
Двајцата можат да играат на крила, тешко на бековите шо ќе ги чуваат
Пеп веќе има по 2-3 на секоја позиција, поготово сега кога сите му се спремни ќе си има и он мука кој да ги стави во први 11. Иде Европско ќе почнат некои со незадоволство и плачки што не играат.
Трансферов на Савио ми е логичен ако Грилиш иде на продажба летоска.

Пеп веќе има по 2-3 на секоја позиција, поготово сега кога сите му се спремни ќе си има и он мука кој да ги стави во први 11. Иде Европско ќе почнат некои со незадоволство и плачки што не играат.
Трансферов на Савио ми е логичен ако Грилиш иде на продажба летоска.
Не го следам Грилиш оваа сезона ама ликот е проблематичен, ништо чудно како Балотели да ја заврши кариерата, плус Савио е инвестиција долгорочна, 19 години има.

Не го следам Грилиш оваа сезона ама ликот е проблематичен, ништо чудно како Балотели да ја заврши кариерата, плус Савио е инвестиција долгорочна, 19 години има.
Добро, ти кажа како ќе доминираат со него ко божем он ќе е клучниот играч. И мене ми е ова долгорочно решение пошто еден куп крилни играчи има Сити, можно е да го пуштат на позајмица во ПЛ и да го спремаат полека за ПЛ пошто наредна сезона сите знаеме Гирона ќе се бори за опстанок и нема фајде таму да биде.

Добро, ти кажа како ќе доминираат со него ко божем он ќе е клучниот играч. И мене ми е ова долгорочно решение пошто еден куп крилни играчи има Сити, можно е да го пуштат на позајмица во ПЛ и да го спремаат полека за ПЛ пошто наредна сезона сите знаеме Гирона ќе се бори за опстанок и нема фајде таму да биде.
Не реков дека тој ќе е клучниот играч туку напишав дека уште тој фалеше во тимот

Како што цела федерација е наклонета кон нас и не гураат да бидеме шампиони, ќе излезат соопштение дека го рекол раСист и Гринвуд ќе го јаде за расизам.

Т.е. нема, треба некој да им земе бодови на Џирона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom