Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па овој си е секако нивен играч (на Сити групацијата), оние кои ќе се покажат како најдобри имаат големи шанси да заиграат во Манчестер Сити.Почнаа Гирона со продажба
Почнаа Гирона со продажба
Е да баш Савио фали да доминираат, како ти текна.Савио, Де Брујн, Фоден и Халанд напред, нека се прекрстат сите тимови за наредна сезона, титула гледање здравје по 10 години.
Играчиште е Савио, не знам колку ги следиш Гирона оваа сезона.Е да баш Савио фали да доминираат, како ти текна.
Тој кутриот ќе скапе на клупа Доку ќе игра пред него каков Савио.
Пеп веќе има по 2-3 на секоја позиција, поготово сега кога сите му се спремни ќе си има и он мука кој да ги стави во први 11. Иде Европско ќе почнат некои со незадоволство и плачки што не играат.Играчиште е Савио, не знам колку ги следиш Гирона оваа сезона.
Двајцата можат да играат на крила, тешко на бековите шо ќе ги чуваат
Не го следам Грилиш оваа сезона ама ликот е проблематичен, ништо чудно како Балотели да ја заврши кариерата, плус Савио е инвестиција долгорочна, 19 години има.Пеп веќе има по 2-3 на секоја позиција, поготово сега кога сите му се спремни ќе си има и он мука кој да ги стави во први 11. Иде Европско ќе почнат некои со незадоволство и плачки што не играат.
Трансферов на Савио ми е логичен ако Грилиш иде на продажба летоска.
Добро, ти кажа како ќе доминираат со него ко божем он ќе е клучниот играч. И мене ми е ова долгорочно решение пошто еден куп крилни играчи има Сити, можно е да го пуштат на позајмица во ПЛ и да го спремаат полека за ПЛ пошто наредна сезона сите знаеме Гирона ќе се бори за опстанок и нема фајде таму да биде.Не го следам Грилиш оваа сезона ама ликот е проблематичен, ништо чудно како Балотели да ја заврши кариерата, плус Савио е инвестиција долгорочна, 19 години има.
Не реков дека тој ќе е клучниот играч туку напишав дека уште тој фалеше во тимотДобро, ти кажа како ќе доминираат со него ко божем он ќе е клучниот играч. И мене ми е ова долгорочно решение пошто еден куп крилни играчи има Сити, можно е да го пуштат на позајмица во ПЛ и да го спремаат полека за ПЛ пошто наредна сезона сите знаеме Гирона ќе се бори за опстанок и нема фајде таму да биде.