Македонија - Русија, 12.09 - 20:00 ч.

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Абе бар да беше чесно.....вака за само 1 кош разлика и тоа у последната попуштена секунда даден....научени се се да добиваат па тие па
Ама ај бар ги изнервиравме русите, до сега сите ептен ги водеа

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Во случај да изгубиме од Литванија, се враќаме дома ?
Не. се оди на мечеви за 1/2/3/4/5/6/7/8/9/10/11 место... и за секое место како победува/губи една репрезентација игра нов меч за тоа место...едно погоре или подоле...

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.156
Поени од реакции
2.755
Можеше судијата наместо 2.5 секунди да ја врати цела утакмица па да почневме ко луѓе да играме а?? ццц.. :mad::mad:

Член од
27 април 2011
Мислења
2.308
Поени од реакции
3.064
А иначе ја приметив имаа проблеми со времето на семафорот цела утакмица , ќе се даде кош и времето не застанува ... аут пак не застанува......

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571

Давајте линкови да видиме како се коментира поразов низ Европа :cool:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
Сакав да кажам дали нашиот тим се враќа дома доколку изгуби од Литванија :)
Убо те сфати само сакаше да покаже колку е вицкаст/а и духовит/а....(n)
не ке играме со изгубените од друга утакмица за 5 то место
Слушав многу верзии околу ова..... што испадна првите 2 или првите 6 се пласираат на олимписки??

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.608
Поени од реакции
22.618
Одамна не сум се чувствувал така. Во последните 2-3 минути, како здрвен, нагоре гол, само обвиткан со македонското знаме, со главата потпрена така што левата рака ми е ставена на брадата. Десната рака стисната, ама се тресеше, такво нешто не сум видел ни кај 90 годишен старец. Во последните напади, осетив дека цела глава ми се клати од тоа што и левата рака ми се тресе.
Кога ни даде тоа срањето тројката, без некоја специфична реакција, ладно како кока-кола, ама рацете се тресеа како на Фергусон во финалето на Вембли. Онака разочаран со знамето на грбот досега не сум ја напуштал собата.

Kajgana Shop

На врв Bottom