Точно, Xbox-от е подобар за пиратски игри, а PS новите конзоли не можат да се чипуваат.А што всушност е разликата,имам слушнато дека ИксБокс е подобро за пиратерија од ПС3
Интересно, иако сликава повеќе ме асоцира на плеjстеjшн, пошто нели, на XBOX 360 ги нема тие копчињаЈас мислам дека скршнувањето од зацртаниот пат може да биде катастрофален за овој производ. Дај бе малце конзистентност!!!
Од горе приложената слика јасно се гледа дека новиот производ треба да се вика XBOX360 delta.
буљашки е вака да кажиш нешто без да елаборирашPs4 kje ima mnogu podobra konfiguracija .
Neznam da ti kazam statistiki imam gledano video kade sto kazuvaat sto konfiguracija kje imaat i ps4 i xbox720 , sekako za nekoj den kje mozes da ja vidis konfiguracijata na xbox720буљашки е вака да кажиш нешто без да елаборираш
што има врска кој каква конфигурација има на пример можеш да имаш комјутер со најјака конфугирација у свет и што кога имаш дупло помал избор и квалитет на игри од иксбоксNeznam da ti kazam statistiki imam gledano video kade sto kazuvaat sto konfiguracija kje imaat i ps4 i xbox720 , sekako za nekoj den kje mozes da ja vidis konfiguracijata na xbox720
Druze samo kazav za toa sto jas imam informacii do sega , a za toa deka ima povekje igri za xbox se soglasuvam so tebe.што има врска кој каква конфигурација има на пример можеш да имаш комјутер со најјака конфугирација у свет и што кога имаш дупло помал избор и квалитет на игри од иксбокс
Дај линкови, такви ствари.За 15 минути почнуваме
и се молам алан вејк --- надополнето: 21 мај 2013 во 18:12 ---
- Новата форза
- Фифа
- Call of duty
Грешка во 7 почвит
Линк во живоДај линкови, такви ствари.