True Blood

• Креатор на темата Креатор на темата igor108367
  • Време на започнување Време на започнување
Конечно... старото True Blood морничаво чувство е вратено :)
Џесика секси како и секогаш
true-blood-recap1.jpg

Џесика има бркови. Плави. :sick:

Во претходната, кога збореше нешто блиску онака..

На Пам се палам нешто. До претходната сезона не ја приметуев, сега со муабетиве, меѓу омилените ликови ми иде.

Џесика има бркови. Плави. :sick:

Во претходната, кога збореше нешто блиску онака..

На Пам се палам нешто. До претходната сезона не ја приметуев, сега со муабетиве, меѓу омилените ликови ми иде.

Не сум приметил :pos:
Мене таман ми е :D
jess.jpg

Сериозно, не можеше оваа без да се испука со сите ебани машки ликови во серијата? Ај Лафајет не се важи, он е геј, ама сериозно, имаме курва за главен лик а никој ко да не приметуе :cautious:

wot for the love of....you don't share stuff like that. Not cool dude, not cool.
И што ви пречи до толку Суки, кога не е ништо во споредба со некои други ликови во серијава (man-whores included). :D
Actually, she is the anti-slut-ish (sort of) character in the series.

Не ме терај да виткам врат како црнкиња со рака пружена напред - Excuuuuse me!? Say What!?
Па така е, да беше ликот сместен во некоја "поконзервативна" серија може и ќе беше тема на дебата, ама во True Blood да се расправаме за тоа дали Sookie е slut или не, покрај сите останати ликови нема смисла.
Even if she was, be more liberal jeez :D

Во првата сезона Суки беше невина, и требаа само 5 сезони да биде, well виновна.

Иначе и да не ја рачунаме за главен линк (и мене малце ме нервира) она е, заедно со Ерик и Бил.Можете да видите и по главниот постер шо е, нив тројцата ги има. И на IMDB се први (значи и воа нешто).

Мене иначе омилени ми се Пам и Џесика

Погнасен лик од оваа у 4тата сезона не сум сретнал. Ми идеше да и влезам низ мониторот и да ја мавам со секира 2-3 саати. Морам да ги пофалам за таа сезона, иако оваа ја вадеше глумата и се одвојуваше од другите.
Сега оваа 5та сезона барем што можев да забележам досега има добра приказна во позадина, а и новите глумци се онака bad ass личности. Ќе биде интересно, барем се надевам :sneaky:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom