Test Drive Unlimited 2

Член од
13 јули 2009
Мислења
534
Поени од реакции
243
Ferrari 458 Italia ne e vo xbox 360 verzijata posto Forza 4 gi ima ekskluzivnite prava za 458 Italia za XBOX 360. A 458 italia ja ima ima vo ps3 i pc verzijata na TDU 2. Are you kidding me?

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Веруј ми само калифорнијата ти треба од тие :D

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.725
Поени од реакции
895
TDU 2, се потрудиле да ја надминат TDU 1 ама утнале во она што најмногу вреди а тоа е физиката на играта и звукот на машините.

TDU беше синоним за реално прикажување на звукот на моторот за секој модел посебно, физиката на hardcore mode беше феноменално реално за тоа време.

Сепак играва за вистинско доживување треба да се игра со волан. На тастатура е мизерија!

Член од
22 јуни 2007
Мислења
840
Поени од реакции
25
Имам проблем со играва засецнува после некое време со се звук ..али супер иде после..и се така на секои 5-6 минути.До што може да е?

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Не е лоша за релаксација.Меѓутоа звукот и физиката се тотално утнати,а и претерале малце со дождливото време јес да е добро али 70% од времето врне дожд.Звукот на автомобилите е катастрофа.Има 7-8 различни типови на звук на мотор и тие звуци се расподелени на сите автомобили (околу 80 автомобили).Физиката е катастрофа.Со 250 km/h се забивам во ѕид и се одбивам како гумена топка.Потоа со 300 km/h се забивам директно во друг автомобил и автомобилот во кој се забив се одби а јас останав да стојам во место.WTF?A исто така неубаво изгледа и оштетувањето на автомобилите едноставно не го бива никакво е.Подобро е без тоа.

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.265
Поени од реакции
5.513
Ја земав играта завчера и вчера ја инсталирав таму се апдејтира и потоа не сака да се пушти почне на почетокот да ми прикажува слики некои 20-30 секунди лоадингот ке потрае и потоа самата се исклучува пробав и со некои фикс кракови од нет ама не ја бива...некое решение ??

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.265
Поени од реакции
5.513
Ја земав играта завчера и вчера ја инсталирав таму се апдејтира и потоа не сака да се пушти почне на почетокот да ми прикажува слики некои 20-30 секунди лоадингот ке потрае и потоа самата се исклучува пробав и со некои фикс кракови од нет ама не ја бива...некое решение ??
го решив овој проблем сега имам друг ја пуштам играта и започнува лоадингот и после некои 30 секунди се исклучува самата игра..помош ?

Kajgana Shop

На врв Bottom