Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.315
Поени од реакции
15.549
А интер демек цвеќиња за мирисање ниедна не наместиле, бегај таму, не можеш против Морати иначе и интер ќе биде суден за местење.. За милан да не зборуваме, Галијани и мобилката...
Да де, Морати е семоќен... Освен обични попуштања со екипи(Лацио, Џенова, етц..), не знам дали има други местења, но тоа е нормално и за Јуве, и за секој друг клуб што си има пријатели, или другиот клуб има непријатели. Еве, сите очекуваа Интер да му ја пушти на Милан, но им ги скрати маките до последното коло...

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
А интер демек цвеќиња за мирисање ниедна не наместиле, бегај таму, не можеш против Морати иначе и интер ќе биде суден за местење.. За милан да не зборуваме, Галијани и мобилката...
nmilan mestat i so sudii igraat..inter isto... Juve svetci se...gi namestija 2006 ni krivi ni duzni...sea pak jadat trici za nivni clenovi..ali nema veze nikad ne ni pomislile da mestat....neznam sto zapnale tolku za niv..(y)

М

Мартин`

Гостин
Де бе го отековте со тој телефон, демек сред утакмица или на полувреме Галијани се јавува за местење :facepalm: и најлесен начин да избегаш од обвинувања е да ја насочиш дискусијата/обвинувањето во друг правец во случајов кај нас иако без основа.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Па баш таков е случајов сега, ама за ова според регулативите во Италија поединецот трпи голема казна, секој што знае за наместен натпревар иако директно во тоа не учествува, а истото не го пријави, под дифолт трпи остра казна и се терети ко учесник во нечесните игри.
Епа токму тоа ми е муабетот, играчов може да го мести Конте во стил... "демек ти не знаеше?"

Ама еве и од друга страна да свртиме, Конте да знаел за местенката. Можеби бил под закана од мафијата. Човекот си има семејство и мора да мисли за нив. Нема зафрканции со нашава мафија а не па со Италијанската.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.867
Поени од реакции
6.380
Епа токму тоа ми е муабетот, играчов може да го мести Конте во стил... "демек ти не знаеше?"

Ама еве и од друга страна да свртиме, Конте да знаел за местенката. Можеби бил под закана од мафијата. Човекот си има семејство и мора да мисли за нив. Нема зафрканции со нашава мафија а не па со Италијанската.
Па на последната прес конференција шо беше , со Ањели двајцата кога беа, Конте рече дека бил нападнат со палки пред очите на неговата ќеркичка , некаде читав дека тоа се случило кога Сиена требало да пушти нерешено а тепале "случајно" 5-0..

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Да де, Морати е семоќен... Освен обични попуштања со екипи(Лацио, Џенова, етц..), не знам дали има други местења, но тоа е нормално и за Јуве, и за секој друг клуб што си има пријатели, или другиот клуб има непријатели. Еве, сите очекуваа Интер да му ја пушти на Милан, но им ги скрати маките до последното коло...
Колку само има утакмици интер што ги наместил, поготово со Џенова што си пуштаат, лани и прехлани со Палермо и дома и гости ја вртеја или кец у два или два у кец ...

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
Аталанта новата сезона ќе ја започне со -2 поени... :facepalm:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Kришчито не е виновен, плачел зошто бил изоставен од тимот, Европското ќе го проследи од малите екрани пиејќи пиво и јадејќи кикирики а не во затвор ...

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
-27 бода за Албинолефе.....
Најверојатно

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
vo serija B se oni ?
Немам појма. На Juvebalkan секој ден ставаат Pregled talijanske štampe

Следново е од La Gazzetta Dello Sport

Prve kazne: 81 bod za 14 klubova, -27 za Albinoleffe.
Juve ne riskira nikakve kazne.

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.762
Поени од реакции
11.739
Немам појма. На Juvebalkan секој ден ставаат Pregled talijanske štampe

Следново е од La Gazzetta Dello Sport

Prve kazne: 81 bod za 14 klubova, -27 za Albinoleffe.
Juve ne riskira nikakve kazne.
27 за Албинолефе, останатите за вас! :icon_lol:

не се палете...

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
хаха смешни пресуди ова со бодовите - ако местел значи минимум една лига подолу и тогаш минус бодови......10-12 бода не се пречка за никој да не мести во иднина,од тоа не се губат спонзори и друг прилив на пари........

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom